Ayaka
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 jan 07, 18:47:25 » |
|
Nem csal az emlékezeted xD Ha épp nem lesz semmim akkor talán egy fél napra elszabadulok arrafele, de be tuti nem megyek, már... kb két éve nem voltam benn conon xD mindig kinn voltam xD jah kössz xD akkor téleg el tok szabadulni, nekem utána már csak a szóbelikre való készülés van ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 jan 07, 19:01:59 » |
|
Hmm nem is érdemes bemenni én majd megint lerántom Hieiről a szalagot és bemegyek ha épp wc-znem kell persze ha jön Hiei Amugy Cart tervezel Con utáni kocsmázást? mert a szeptemberi nagyon jóó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 jan 07, 19:08:41 » |
|
Ööö nemtom, de majd valami lesz xDD Vmi olyan kéne ahonnan nem rúgják ki a bagázst hajnali 3kor xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 jan 07, 19:11:19 » |
|
A múltkori hely jó volt már azt se tom hol voltunk és olyan hajnali 4 fele indultunk el onnan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 jan 07, 19:13:40 » |
|
Uha elég késön lesz a con bár nekem pont 15.-én van a szülinapom jó hétvége lesz akkor szülinapi hangulatom meg lesz alapozva. Szűlinap + con(társasággal) + meg valaki = szuper kedv
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 jan 07, 21:30:57 » |
|
Jól van 7.én van az angolom, végképp nem tudom kihagyni^^ És mostmár 100 hogy cosplayezni is fogok, jövőhéten megyek anyagért. Nem cp-zik valaki velem Bleachből?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 jan 07, 21:53:58 » |
|
... és olyan hajnali 4 fele indultunk el onnan 3 volt az a 4.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 jan 07, 22:20:39 » |
|
3 volt az a 4. egyremegy lényeg hogy jó volt a hangulat nem? mi az az 1 óra..pff oda se neki ___ wáá dejó nektek... azaz jó lesz nektek... én meg itt rabságba szenvedek, míg ti ott fent nevettek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 jan 07, 22:24:23 » |
|
Rég volt már de biztos igazad van akkor meg keresni kell egy olyan kocsmát ahol 4-ig maradhatunk vagy 5-ig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 jan 07, 22:39:02 » |
|
És mostmár 100 hogy cosplayezni is fogok, jövőhéten megyek anyagért.
Hmm, jó is h emlékeztetsz... akatsuki rucihoz még anyagom sincs Azt is egyszer el kéne kezdenixD Már ha megmarad a csapat És a fanficen is el kell kezdeni gondolkodni a versenyre..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 jan 07, 23:04:05 » |
|
Nem cp-zik valaki velem Bleachből? attol függ mi leszel mert azért nemmindegy xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 07, 23:13:46 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 jan 07, 23:05:18 » |
|
És mostmár 100 hogy cosplayezni is fogok, jövőhéten megyek anyagért.
Már ha megmarad a csapat Én megmaradok Gaaranak Csak azt a rohadt kulacsot vagy mit nem tudom megoldani...esetleg valaki? ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 jan 07, 23:18:45 » |
|
Na és Akatsukis köpeny.. igazából ötletem nincs hogy valósítsam meg. Lehet lesz személyemben egy Deidara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 jan 07, 23:24:44 » |
|
nekem Ita jár a fejemben az h a ruha hogy lex megvalositva azt anyumra bizom xDDD viszont az anyagbszerzésnek ideje lenne xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 jan 07, 23:34:37 » |
|
Változott a terv. Mondjuk még jó nem késő eldönteni. Hmm na akkor úgy néz ki személyemben egy Konant tisztelhettek majd^^ Ha Envyvel eltervezett közös projektünk összejön xD Ádá nem társulsz be Ita ként?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|