Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #120 Dátum: 09 aug 19, 22:40:59 » |
|
Én is mennék,de az a nagy probléma vele hogy nagyon drága.+ eléggé kilógnék ott fehér emberként,csak a ki utazás vagy fél milka Meg azt egyensen a csúcs lenne ha egy japó barátnőt össze tudnék szedni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justine
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 09 aug 29, 20:16:41 » |
|
Hát az csúcs lenne! Mangaáradat mindenütt... de komolyan, második nagyhatalom, tök menő!
|
|
|
Naplózva
|
Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...
Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #122 Dátum: 09 okt 01, 13:12:46 » |
|
Lakni nem laknék de szerintem 1-2 hetet kitudnék bírni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #123 Dátum: 09 okt 01, 14:34:15 » |
|
Engem úgy , ahogy van, vonz Japán... A kultúra, a nyüzsgés, mangaboltok minden sarkon....sőt, még a kajájuk is! Tesóm egy pesti japán boltból hozott nekem tofut, szójaszószt, meg egy csomó más midnent is, és először kicsit furi volt, de azóta leadtam a rendelést, mit hozzon, ha legközelebb hazajön Még egy földrengést is szívesen átélnék (kizárólag áldozatok és nagyobb anyagi kár nélkül). A tradícióik, a nyelvük... áááá, miiiiinden miatt odahúz a szívem:D /jaj, a helyes japán pasikat ki ne hagyjam! /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #124 Dátum: 09 okt 02, 23:19:14 » |
|
Én laknék ott meg nem is ^^ Nagyon király hely főleg Tokió mivel imádom a tömött nyüzsgő városokat Egyik barátnőm volt kint tanulni, és rengeteg dolgot mesélt és képeket is küldött! Imádnám azt a helyet ( Miyano Mamoru szívesen röpülnék hozzád, édes *-*) Viszont szerintem nagyon hiányozna ez az ország, akármennyire is visszamaradott Japánhoz képest mégiscsak itt születtem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #125 Dátum: 09 nov 04, 17:37:14 » |
|
Azért az megkell gondolni hogy laknék-e ott? Egyrészt elég fejlett (bár ez viszonylagos), van kúltúrájuk, történelmük és az animek hazája, de másrészt mivel elég sűrűn lakott, ezért jobban terjednek a vírusok (H1N1) és elég sok ott a természeti katasztrófa (földrengés,esetleg cunami) és úgy gondolom hogy mivel szigetekből áll és közel az óceán, veszélyben is van a vízszintemelkedés miatt is. De javitsatok ki ha ez nem így van.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #126 Dátum: 09 nov 04, 21:23:37 » |
|
Lakni nem laknék de szerintem 1-2 hetet kitudnék bírni Én is ezen a véleményen vagyok. Egy rövidebb kirándulást szívesen tennék Japánban, de nem költöznék oda. (Persze lenne annyi pénz, jó munkahely, lakás, amiért meggondolnám magam ). Mondjuk egy japán nyelvvizsgával már lehet ellennék ott. Akkor legalább már érteném a mangákat és animéket De egyébként annyira sosem hozott lázba Japán, hogy valaha is megforduljon a fejemben az ott élés. /Ha már külföld, akkor nekem régi vágyam Anglia...de ez már nem ez a topic /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amaterasu555
Újonc
Nem elérhető
SZAMURÁJOK , NINJÁK , JAPÁN MINDÖRÖKKÉ!!!!!!
|
|
« Válasz #127 Dátum: 09 nov 04, 22:21:43 » |
|
Szivesen laknék japánban . Rajongok a kultúrájuk iránt. A kajával se lenne gondom --rávettem muterom hogy csináljon RÁMENT -szinte minden nap ráment eszek-IMÁDOM ---Szivesen kiköltöznék(legalább igazi nagymesterektől tanulhatnám a harcművészeteket )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 22:23:10 írta amaterasu555 »
|
Naplózva
|
NINCS HITEM CSAK AKARATOM!!!
|
|
|
LolliMack
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 09 nov 11, 15:08:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Barbi akarok lenni ! Annak a ribancnak mindene megvan."
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #129 Dátum: 09 nov 11, 18:14:02 » |
|
ez így van , Japánban a munka az első . Az emberek többsége hatalmas emeletesházakban kis szobákban élnek és csak aludni járnak haza . Mint a hering Dede van bene jó is : Az anime ill Wrestling is nagyon híres ott , szóval kutyafüle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #130 Dátum: 09 nov 14, 22:15:11 » |
|
Én egy félévet élnék a mangaáradatban meg szívesen megismerném azt az életvitelt amit ők folytatnak de gyanítom nem maradnék kinnt egy örök életre...Egyébként minap olvasgattama Mohát (újság) Japán különszám volt és azta a témát járta körül hogy az ELTE Japán szakosok kevésbé jutnak ki Japánba minta a BMEsek... Meg hogy elég rossz hiszen igazából nagyon minimális az hogy Erasmussal avgy ilyesmivel kijusson az ember...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 14, 22:20:00 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #131 Dátum: 09 nov 20, 22:58:40 » |
|
én egy jóó kis nyaralásba belemennék föleg mert manga/anime áradat van + maga a hely + a kaja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Himara
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #132 Dátum: 09 nov 26, 13:36:43 » |
|
Igen,én mindenképpen ki fogok utazni Japán ha esik ha fúj.Ösztöndíjat akarok szerezni és azáltan kijutni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #133 Dátum: 09 nov 30, 00:40:23 » |
|
Én is ki szeretnék menni a sok sok manga ANIME napi 100 részt külön kölön mangábol xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #134 Dátum: 09 dec 03, 21:18:19 » |
|
Én kimennék fél vagy egy évet japánba ahol rengeteg a manga, anime és Code Geass cuccok mindendol és olcsóbban. Persze utánna lehet hogy maradnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|