24 nov 16, 23:22:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241396 alkalommal)
0 Felhasználó és 106 vendég van a témában
ichito
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1065 Dátum: 11 aug 02, 23:49:05 »

hajjaj.Én már nem tudom mi történik ezzel az Animax-vel,de egyre jobban esik a színvonala.Azelőtt imádtam nézni.Nem telt el egy nap se,hogy ne néztem volna esténkét ,de most...  Neeem Ismétlések,élőszereplős sorozatok,ha legalább japán élőszereplős sorozatok lennének ,mint a Méz és lóhere vagy a Death Note movie(élőszereplős változata),mert ugye nálunk azért ritkaság az ilyen japán élőszereplős cucc,akkor nem szólnék semmit,de mikor már látom,hogy Amazing race,Pókember,Hellboy,Táncolj ha tudsz,Videogames Award....soroljam még?  Nevet Akkor egyből elmegy a kedvem tőle... és ez még rosszabb lesz sztem,főleg ,ha majd már az új arculata lesz hamarosan...Alig adnak új animét...ahelyett,inkább élőszereplős sorozatokat adnak vagy amerikai animációs ürüléket...
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 18:53:24 írta ichito » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1066 Dátum: 11 aug 18, 17:54:48 »

http://www.sorozatjunkie.hu/2011/08/18/szeptembertol-dragon-ball-gt-az-animaxon/

Már ha egyáltalán érdekel még valakit a DB GT-premier a Gagyimaxon.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #1067 Dátum: 11 aug 18, 19:02:46 »

végre... ha a szinron jó lesz akkor még nézhető is... de nehogy azlegyen mint a vasemberrel... o_O leadtak kb 12 részt és ha leadják a 12.et kezdik előről...-.-"
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1068 Dátum: 11 aug 18, 20:53:38 »

A Narutós szikron nekem egyáltalán nem tetszik. Mert...
...sose azt mondják pl. hogy Nárutó, hanem Narutó, és ez engem eléggé idegesít...
...nekem nem tetszik, ha beletesznek káromkodást. (az enyhébbek még elmennek)
Szerintem ennyi indok elég. xD És hozzátenném, hogy a Jetixes szinkron nekem sokkal jobban tetszik. Abban csak annyi hiba van, hogy Hakunak női hangot adtak, és a Nedzsit Nejinek mondták.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 16:42:26 írta M. Bogi » Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #1069 Dátum: 11 aug 18, 21:04:09 »

olvastál már mangafan által kiadott mangát?
nah ott is van ám minden ikszdé
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1070 Dátum: 11 aug 18, 21:08:26 »

Mert a Nárutó helyesebb kiejtés? Nem. Az Näruto, azaz nyílt a.

Mi van a mangafan mangával? Teljesen helyesen használják a neveket és helyesírásnak megfelelő az átírásuk. Attól, hogy te az angol átíráshoz szoktál hozzá, nem kell mások munkáját ócsárolni. Bár, őszintén szólva én nem olvasom, így nem tudom milyen.

Meg az animaxes szinkront sem hallottam még soha, legfeljebb egyszer-kétszer, de nem is érdekel. Nagyon rég láttam már az Animaxot, és ha néha odakapcsolok, akkor sem nézem tovább, ha a Naruto megy.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1071 Dátum: 11 aug 18, 23:37:26 »

Engem ez az a-zgatás az agyamramegy NAruto, KAkAshi...  Technikai KO
Ajetixen + inkább a vagdosássalvoltabaj, Nemigazán az élőszereplős sorozatokkal vanabaj hanem ilyen valóságsós vetélkedős izékmennek A filmekmég elmennek (mosndjuk eza szörfös izé nemkötle, nemisnézem), de ha értelmes sorozatotadnak azt adhatják, )csakazabaj h 3 értelmes élősorozatment ami nem japán (Kivagy doki, a vámpíros izé, +aza démonírtós izé vmi reaper vmi amimég nézhető)
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1072 Dátum: 11 aug 19, 07:28:51 »

Ayumichan!

Megkérlek, hogy a továbbiakban a szóköz (space) billentyűt is használd a hozzászólásaidban, mert így nem sok értelmük van! Nem nehéz megtalálni, egy jó nagy, hosszú billentyű legalul, középen, pont előtted van. Ha mégis gondod lenne a megtalálásával, akkor hívd fel a Microsoft ügyfélszolgálatát, ott örülni fognak a kérdésnek!

Moderátor
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1073 Dátum: 11 aug 20, 15:07:00 »

Mert a Nárutó helyesebb kiejtés? Nem. Az Näruto, azaz nyílt a.

Mi van a mangafan mangával? Teljesen helyesen használják a neveket és helyesírásnak megfelelő az átírásuk. Attól, hogy te az angol átíráshoz szoktál hozzá, nem kell mások munkáját ócsárolni. Bár, őszintén szólva én nem olvasom, így nem tudom milyen.

Meg az animaxes szinkront sem hallottam még soha, legfeljebb egyszer-kétszer, de nem is érdekel. Nagyon rég láttam már az Animaxot, és ha néha odakapcsolok, akkor sem nézem tovább, ha a Naruto megy.

Hogy egészen konkrét legyek, a helyes kiejtés a Närüto. A sztenderd tokiói akcentusban az u kap egyfajta ü-szerű hangot.

A MangaFan munka pedig nyugodtan ócsárolható, mert tényleg sok sebből vérzik. Mondjuk ennek az okai a kiadó mentalitásában keresendőek. Átírás ide vagy oda, nem csak azzal van a baj, hanem a fordítással is. A Narutónál talán még a Kenshinjük járt rosszabbul. A kiadó remekül ért a slice of life mangákhoz, meg a humorosabb címekhez. De a fantasy és a történelmi témájú mangáik minden sebből véreznek.  Ha akarod ezt a vitát folytatni, írj nekem PÜ-t.

Engem érdekel, hogy a GT-ben vajon a régi fordításhoz fognak-e igazodni, vagy a kiejtésekhez? Vajon a Songokut, vagy Gokut fogják használni? Én simán kinézem, hogy a Gagyimax azt mondja, hogy "mi kijavítjuk a hibákat" alapon megcsinálják úgy, hogy azoknak, akik nem látták japánul az epizódokat, biztos meglepetés lesz. A régi szinkronok közül talán Bozsó Pétert meg tudják szerezni, mint Vegitát, de Lippai Lászlóban kételkedem. Ő az a fajta szinkronszínész, akit aztán tényleg meg kell fizetni. 

(OFF: csak mert valami szabályok szerint készül, még nem biztos, hogy jó is. Elég sok szabályunkra ráférne egy alapos renoválás, mert a jelenlegi helyzetében inkább nyűg a betartása, mint hasznos.)
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #1074 Dátum: 11 szep 17, 10:15:00 »

akit érdekel:
Dragon ball GT:
Magyarhangok
Pilaf                 Harsányi Gábor
Son Goku   Lippai László
Zseniális Teknős   Végh Ferenc
Pan                 Haffner Anikó
Chi Chi                 Törtei Tünde
Videl                 Böhm Anita
Trunks              Szokol Péter
Bulma         Kiss Erika
Vegita         Bozsó Péter
Giru                 Pálmai Szabolcs
Gohan            Csőre Gábor
Popo           Kapácsi Miklós
Goten          Markovics Tamás
Kaito                 Forgács Gábor
Shau                 Papucsek Vilmos

Szinkronstáb :
Magyar szöveg   Herendi Bálint
Hangmérnök   Csomár Zoltán
Gyártásvezető   Gémesi Krisztina
Szinkronrendező   Marton Bernadett

Hatalmas pirospont Songoku, Son Gohan, Vegita és goten hangjáért....
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1075 Dátum: 11 szep 17, 12:01:44 »

Majd kíváncsi vagyok , hogy c18nak marad-e Liptai Klaudia a hangja , nekem nagyon bejött a Zben.
Pálmai Szabolcs hangja robotként érdekes lesz Nevet
Kuririn új hangjára kíváncsi leszek majd. Roshi pedig furcsa lesz Végh Ferenc hangjaként. Esküszöm még a Barátok Közt Vili bácsija is jobb választás lett volna. x'DDD
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #1076 Dátum: 11 szep 17, 12:21:35 »

engem a kiejtés és a tenchinkák neve fog érdekelni...
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #1077 Dátum: 11 szep 17, 12:33:07 »

Jó lesz végre ujra hallani Lippai Lászlót Gokuként. Nosztalgikus lesz Hehe
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1078 Dátum: 12 jan 17, 18:06:30 »

Valóban.

Eddig úgy-ahogy védtem az Animax-et elvégre csóri magyar kisgyerek akit érdekelnének az animék, de mondjuk kezdő és nem tudja hogy ilyen színvonalas fordítások vannak a neten, vagy csak nem szereti a japán szinkront az nézhet animét az Animaxen.

DE ha már animés csatornaként reklámozzák akkor miért nyomják tele az AXN-ről áthozott élőszereplős sz*rokkal? Meg ilyen baromságok hogy Amazing race , meg American Idol. EMBER ha ezeket szeretném nézni akkor majd nézem, de ha átkapcsolok egy csatornára ami ANIME csatornaként reklámozza magát akkor feltehetően ANIMÉT szeretnék nézni nem ilyen sz*rokat...  

Régebben elnézegettem esténként, ha nem volt jobb dolgon, de manapság még csak rá se kapcsolok. Max ha a Dragon Ball GT megy =)

Szörnyű, szörnyű ... többet nem szeretnék mondani... kérem kapcsolja ki...
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 17, 18:07:08 írta Lew » Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1079 Dátum: 12 jan 17, 18:30:23 »

Azért nyomják AXN-es "szarokkal"(nem mintha szar lenne a Doctor Who vagy a Stargate, no de mind1), mert ezekhez megvannak vásárolva a jogaik. Lehetne kérdezni, akkor miért nem vesznek több animét? Mert nem éri meg anyagilag nekik. Szerintem. Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins