Shiro
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 11 márc 11, 23:10:56 » |
|
Anime csak egy évad van. A történet többi része ligh novel (regésny) formában olvasható, vagy esetleg Manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 11 márc 22, 00:52:35 » |
|
Na először láttam a Kertvárosi gettót (igaz eddig csak 2 részt) és ahhoz képest amilyennek reklámozták 1 kicsit csalódás volt mer nem olyan "eseménydús" amilyenre számítottam. Demég mindig jobb mint az amazing grace és társai... ha már enyire ragaszkodnak ahhoz h legyenek élőszereplős dolgok is és necsak anime, akk mértnemadnak vmi nézhető témájú filmsorozatot
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 11 ápr 15, 11:20:43 » |
|
Na elkezdték sugározni a Deltora questet. Még egy sorozat amitt biztos nem fogok nézni. A vasember se a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 11 ápr 15, 17:14:10 » |
|
Meg vagyok lepve, elég korán kezdték meg a Vasember vetítését. Viszonylag friss cuccnak számít. De legalább van két új sorozat, és legalább animék, nem pedig élőszereplősek.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 11 ápr 20, 11:37:10 » |
|
Hát az tényleg jó. De nekem valahogy nem tetszik ez a nyugat+kelet dolog.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 11 máj 03, 18:10:29 » |
|
Az Animax-en május 31-től elkezdik a Bleach 9. évadát magyar szinkronnal, teljesen a 12. évadig fogják sugározni (november közepéig)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 11 máj 04, 09:28:09 » |
|
Jó is lenne... Megkérdezhetném, hogy ez az infó honnan van? Mert én úgy olvastam, hogy csak év végén érkezik. De lehet neked újabbak az infóid.
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 11 máj 04, 10:50:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 11 máj 04, 15:00:08 » |
|
Köszi szépen, én is a Wiki-n néztem, csak nem konkrétan a Bleach oldalán, hanem az Animax-on.
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 11 máj 04, 16:03:38 » |
|
Ejj a Bleach új évedja már végre jó lessz! És az az egyetlen baj,hogy tömérdek az ismétlés.Kicsit kezd uncsi lenni,a számomra nagyon kedves,Yu-Yu Hakusho is.. Valami újabb dolgok jöhetnének Pl Naruto Shippuden :D
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 11 máj 04, 16:23:35 » |
|
Eredetileg valóban így tervezték, de a Viz forgalmazó európai kirendeltsége nem kapta meg, így a közép-európai Animax sem kaphatja meg. Teljesen bizonytalan a dolog. A Facebook-on írták. A műsorkiírásban meg már benne van az, hogy május 30.-án újra elkezdődik a 3. forg. évad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 11 jún 07, 20:36:42 » |
|
A minap belenéztem ebbe a Verhetetlen Banzuke-ba és kellemeset csalódtam =D egész érdekes hogy mikre nem képesek ezek a japánok =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 11 jún 07, 21:36:16 » |
|
Az tényleg jó sorozat, vannak benne észveszejtő dolgok. Azokat sajnálom akik az adott pálya legvégén esnek ki De a többi, az az American Idol, Táncolj ha tudsz, és társaik elég egy fos. Ink adnák a többi Túléltem egy japán vetélkedő részt
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 11 jún 12, 21:02:59 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:40:10 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 11 júl 12, 20:12:29 » |
|
Én azt nem értem, hogy mért nem viszonylag normális és közkedvelt animéket vesznek meg... Hiszen egy Vasember vagy Deltora Quest nem biztos, hogy leköti a célközönséget: minket. A Méz és Lóhere jó volt, de a Live Actiont szintén mellőzhették volna. De jó lenne ha Higurashi, Index, Beelzebub és ilyesmik mennének ezek a hülyeségek helyett . Szinkron csúszás nálam is van kb. mindig. Főleg a VK közben vagy az elején és anno a Kilarinál volt.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|