24 nov 16, 23:21:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241384 alkalommal)
0 Felhasználó és 96 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1020 Dátum: 10 szep 26, 13:16:39 »

Szerintem is poén a kertvárosi gettó =D Az már más kérdés hogy nem az Animax-ra való. Én akkor utáltam meg az animax-ot amikor kiválasztották May szinkronhangját. Na az nagyon nemjó ötlet volt. Kár érte én bírtam a kiscsajt. Tök poén volt.

A Kukucska kalandjai meg úgytünik hogy gyerekeknek készült de van benne valami olyan humoros légkör amit csak érettebbek értenek meg. Én jókat mosolyogtam rajta pl a pletykás nénin meg társain.

Az animax szerintem ellátja a feladatát.amig nem ismertem az animéket és egyszer rákapcsoltam az animaxra az szeretette meg velem az animét. a Slayers a yyh stb. És nem egy ismerösöm mesélt már arról hogy az animax miatt szerette meg az animéket és azóta nézi az interneten is az animéket. Tény hogy nem tökéletesek de a feladatukat ellátják.

Részemről ennyi. Nem istenitem de nem is fikázom szét. Bár abban egyetértek hogy hozzá nem értő pénzéhes emberek irányitják a csatornát :S
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1021 Dátum: 10 szep 26, 16:00:51 »

Anno még az A+-t nagyon szerettem.
CSAK anime ment rajta, ott szerettem meg az animét. A yyh-t, slayerst, megamant( Mosolyog )
Aztán jött az Animax. Jól indult, de aztán bejött mindenféle hülyeség.
Nem tudom, nekem az Animax egy megváltásnak indult, hogy az A+t kicsit felturbózták.
Ilyenről szó sincs. Az Animax műsorainak egynegyede nem is anime, ami engem őszintén szólva zavarna, de mivel nincs már nálunk, annyira nem érdekel.

Jött a Naruto meg a Bleach szinkronnal. Szörnyű mindkettő számomra. Sasuke hangját még kibírom, mer az még tűrhető de a többi... Aztán D.Gray-Man úristen ilyen hangot adni Allennek..

Nah mindegy a szinkronok.. ilyenek.

A Kukucska kalandjai meg én néztem amikor még volt Animaxunk, és 14 évesen még meg is szerettem. Megmosolyogtatott néha.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 26, 16:01:37 írta Max » Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1022 Dátum: 10 okt 02, 23:48:11 »

végülis ez a csatorna pont azoknak való, akik nem szeretik órákig a monitort bámulni, de valami anime élményre vágynak.. az viszont tényleg röhely, hogy ennyi live baromságot adnak rajta.. az ember azért kapcsolna oda, hogy animét nézzen, ezzel nem növekszik a nézettség mint azt remélik, csak csökken.. szerezzenek be inkább igényes és jó animéket, ne a kilari kaliberűekre szórják azt a pénzt. nem kell világsikereket megvenni, nem csak azok a jók, egy csomó kevésbé ismert,hihetetlenjó anime létezik, de ilyen szűklátókörrel... össze kell szedniük magukat lassan
és kb első offom:  xXxEmOcYcAaHxXx : bocsáss meg de ezt nem bírom megállni..nem tudnád egy picivel, csak egy picivel több jelenlétét adni a normál emberi beszédnek? bőg a szívem(meg némely erem is beleremeg) ha ilyet olvasok =_=
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1023 Dátum: 10 okt 03, 21:44:46 »

Hmm, ha rosszul olvastam az Animax műsorblogot, Decemberben jön majd a Vampire Knight, a Naruto új 116 része, mely 2012-ig fog tartani. Legalábbis, ezek a lényegesebb bejelentések a Bleach második mozifilmje mellett.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #1024 Dátum: 10 okt 17, 10:36:35 »

A Bleach...
MÁSODIK MOZIFILMJE????? Wátdöfákk
Na erre nagyon kíváncsi leszek hogyan oldják majd meg :/
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1025 Dátum: 10 okt 18, 11:33:14 »

Mi az, hogy hogy? ^^
Amúgy terv alapján október 30.-án 20.30-tól lesz az első és a második mozifilm is.
Aztán november elsején Bleach-csel együtt kedveznek azoknak, akik nem kedvelik az élő műsorokat, ugyanis azon a napon ismétlő sávval együtt is csak animék lesznek adásban. Ez hosszú idő óta egyedülálló az Animaxnál, a 2009. július előtti időkre emlékeztethet. ^^ A 23 órás élő sáv kimarad, ott kezdik el ismételni a két Bleach mozifilmet, amik eltartanak pont hajnal 2-ig. Azon az estén a Death Note előtt 3 egybefüggő Bleach epizód is lesz. (165-166-167.) Pont így fejezik be a 3. adagot. Ezt a napot nevezhetjük Bleach Napnak. Nevet ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 11:35:16 írta CsepeLee fiú » Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1026 Dátum: 10 nov 01, 16:12:16 »

Nekem tetszik a Kirarin revolution (mert mint késöbb utána néztem ez a címe) Tök jó ha az ember kicsit tovább is nézi mint az első 10-20 rész Mosolyog

Jah és még utólag a 2 Bleach film szerintem nagyon nagy volt. Volt benne izgalmas rész és vicces rész is. Ahogy azt kell Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 17:15:46 írta Solaree » Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Kacsi-Sama
Újonc
*

A Sötétség Mosógép Szagú Hordáinak Vezetője

« Válasz #1027 Dátum: 10 dec 24, 23:47:54 »

amúgy valaki nem tudja mi az a szám ami a decemberi ajánlónan lehet hallani, amúgy Boldog Karácsonyt és Hanukkát!!!
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1028 Dátum: 11 jan 11, 20:23:17 »

Hát ez hihetetlen Figyelmeztetés
Az FMA Testvériség utolsó (64.) része nincs meg Animaxnek   Ohh My God  Szomorú
Már múlt héten is azt kellett volna adniuk, erre még 1x adták a 62. és 63. epizódot, ráadásul még Animax Player sincs fennt.
Amúgy nem mintha nem tudnám máshol megnézni, de azért elég szánalmas, hogy leadnának egy sorozatot, de az ucsó részt kihagyják  Leüt

Viszont a Kertvárosi Gettó egyre jobb és jobb, az a sütés rész nagyon nagy  Pontosan  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 20:24:40 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1029 Dátum: 11 jan 11, 20:42:37 »

Én azt hallottam, hogy az a drága Animax le akarja szinkronizálni a Durarara c. anime sorozatot. Nem tudom mennyi igazság van benne, de ha mindez igaz akkor remélem nem megint Szalay örvendeztet meg minket azzal a teljesen nem odaillő nyivákoló hangjával mert már egy csomó mindenben csak őt hallom... >.<#
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1030 Dátum: 11 jan 11, 23:05:55 »

Jézus isten, remélem nem biztos a forrásod..Durarara szinkronosan, egy olyan magyar szinkronszínész nem jut most eszembe akinek a hangja menne bárkihez is. Mikado megkapná Csongit.. már DGM Allen-nél feltéptem az arcom (pedig volt egy rossz sejtésem, hogy ez lesz), de most már a seppuku jönne. Szólj ha biztos a hír és elkezdem élezni a kést x-x
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1031 Dátum: 11 jan 12, 00:34:52 »

A Gagyimax következő nagy dobása a Vampire Knight akar majd lenni. A mangát a MagaFan már elkezdte kiadni, egyértelmű hogy majd elkezdik az animéjét is.
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1032 Dátum: 11 jan 12, 20:09:22 »

Igen, a VK szinkronjáról én is hallottam. Ééés nem az volt, hogy a Dragon Ball-t is elkezdik? Mármint, még a júliusi mondóban olvastam az utóbbi 30 másodpercben  smirksweat
De minden esetre ha megtudok valamit a DRRR-ról azonnal írok. ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 20:10:59 írta Rikan » Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1033 Dátum: 11 jan 12, 21:15:33 »

A GT-t már egy éve ígérgetik. Minden anime amit beharangoztak, csúszik valamennyit. A Love*Com is csúszott pár hónapot, a VK is csak a Love*Com után kerül majd vetítésre.
Naplózva

Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1034 Dátum: 11 márc 11, 20:25:15 »

Én az Animaxon láttam a Trinity Blood összes részét és annyit szeretnék kérdezni hogy nincs vagy nem lesz második évad?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins