Lew
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 10 szep 26, 13:16:39 » |
|
Szerintem is poén a kertvárosi gettó =D Az már más kérdés hogy nem az Animax-ra való. Én akkor utáltam meg az animax-ot amikor kiválasztották May szinkronhangját. Na az nagyon nemjó ötlet volt. Kár érte én bírtam a kiscsajt. Tök poén volt.
A Kukucska kalandjai meg úgytünik hogy gyerekeknek készült de van benne valami olyan humoros légkör amit csak érettebbek értenek meg. Én jókat mosolyogtam rajta pl a pletykás nénin meg társain.
Az animax szerintem ellátja a feladatát.amig nem ismertem az animéket és egyszer rákapcsoltam az animaxra az szeretette meg velem az animét. a Slayers a yyh stb. És nem egy ismerösöm mesélt már arról hogy az animax miatt szerette meg az animéket és azóta nézi az interneten is az animéket. Tény hogy nem tökéletesek de a feladatukat ellátják.
Részemről ennyi. Nem istenitem de nem is fikázom szét. Bár abban egyetértek hogy hozzá nem értő pénzéhes emberek irányitják a csatornát :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 10 szep 26, 16:00:51 » |
|
Anno még az A+-t nagyon szerettem. CSAK anime ment rajta, ott szerettem meg az animét. A yyh-t, slayerst, megamant( ) Aztán jött az Animax. Jól indult, de aztán bejött mindenféle hülyeség. Nem tudom, nekem az Animax egy megváltásnak indult, hogy az A+t kicsit felturbózták. Ilyenről szó sincs. Az Animax műsorainak egynegyede nem is anime, ami engem őszintén szólva zavarna, de mivel nincs már nálunk, annyira nem érdekel. Jött a Naruto meg a Bleach szinkronnal. Szörnyű mindkettő számomra. Sasuke hangját még kibírom, mer az még tűrhető de a többi... Aztán D.Gray-Man úristen ilyen hangot adni Allennek.. Nah mindegy a szinkronok.. ilyenek. A Kukucska kalandjai meg én néztem amikor még volt Animaxunk, és 14 évesen még meg is szerettem. Megmosolyogtatott néha.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 26, 16:01:37 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 10 okt 02, 23:48:11 » |
|
végülis ez a csatorna pont azoknak való, akik nem szeretik órákig a monitort bámulni, de valami anime élményre vágynak.. az viszont tényleg röhely, hogy ennyi live baromságot adnak rajta.. az ember azért kapcsolna oda, hogy animét nézzen, ezzel nem növekszik a nézettség mint azt remélik, csak csökken.. szerezzenek be inkább igényes és jó animéket, ne a kilari kaliberűekre szórják azt a pénzt. nem kell világsikereket megvenni, nem csak azok a jók, egy csomó kevésbé ismert,hihetetlenjó anime létezik, de ilyen szűklátókörrel... össze kell szedniük magukat lassan és kb első offom: xXxEmOcYcAaHxXx : bocsáss meg de ezt nem bírom megállni..nem tudnád egy picivel, csak egy picivel több jelenlétét adni a normál emberi beszédnek? bőg a szívem(meg némely erem is beleremeg) ha ilyet olvasok =_=
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 10 okt 03, 21:44:46 » |
|
Hmm, ha rosszul olvastam az Animax műsorblogot, Decemberben jön majd a Vampire Knight, a Naruto új 116 része, mely 2012-ig fog tartani. Legalábbis, ezek a lényegesebb bejelentések a Bleach második mozifilmje mellett.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 10 okt 17, 10:36:35 » |
|
A Bleach... MÁSODIK MOZIFILMJE????? Na erre nagyon kíváncsi leszek hogyan oldják majd meg
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 10 okt 18, 11:33:14 » |
|
Mi az, hogy hogy? ^^ Amúgy terv alapján október 30.-án 20.30-tól lesz az első és a második mozifilm is. Aztán november elsején Bleach-csel együtt kedveznek azoknak, akik nem kedvelik az élő műsorokat, ugyanis azon a napon ismétlő sávval együtt is csak animék lesznek adásban. Ez hosszú idő óta egyedülálló az Animaxnál, a 2009. július előtti időkre emlékeztethet. ^^ A 23 órás élő sáv kimarad, ott kezdik el ismételni a két Bleach mozifilmet, amik eltartanak pont hajnal 2-ig. Azon az estén a Death Note előtt 3 egybefüggő Bleach epizód is lesz. (165-166-167.) Pont így fejezik be a 3. adagot. Ezt a napot nevezhetjük Bleach Napnak. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 11:35:16 írta CsepeLee fiú »
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 10 nov 01, 16:12:16 » |
|
Nekem tetszik a Kirarin revolution (mert mint késöbb utána néztem ez a címe) Tök jó ha az ember kicsit tovább is nézi mint az első 10-20 rész Jah és még utólag a 2 Bleach film szerintem nagyon nagy volt. Volt benne izgalmas rész és vicces rész is. Ahogy azt kell
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 17:15:46 írta Solaree »
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Kacsi-Sama
Újonc
Nem elérhető
A Sötétség Mosógép Szagú Hordáinak Vezetője
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 10 dec 24, 23:47:54 » |
|
amúgy valaki nem tudja mi az a szám ami a decemberi ajánlónan lehet hallani, amúgy Boldog Karácsonyt és Hanukkát!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 11 jan 11, 20:42:37 » |
|
Én azt hallottam, hogy az a drága Animax le akarja szinkronizálni a Durarara c. anime sorozatot. Nem tudom mennyi igazság van benne, de ha mindez igaz akkor remélem nem megint Szalay örvendeztet meg minket azzal a teljesen nem odaillő nyivákoló hangjával mert már egy csomó mindenben csak őt hallom...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 11 jan 11, 23:05:55 » |
|
Jézus isten, remélem nem biztos a forrásod..Durarara szinkronosan, egy olyan magyar szinkronszínész nem jut most eszembe akinek a hangja menne bárkihez is. Mikado megkapná Csongit.. már DGM Allen-nél feltéptem az arcom (pedig volt egy rossz sejtésem, hogy ez lesz), de most már a seppuku jönne. Szólj ha biztos a hír és elkezdem élezni a kést x-x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 11 jan 12, 00:34:52 » |
|
A Gagyimax következő nagy dobása a Vampire Knight akar majd lenni. A mangát a MagaFan már elkezdte kiadni, egyértelmű hogy majd elkezdik az animéjét is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 11 jan 12, 20:09:22 » |
|
Igen, a VK szinkronjáról én is hallottam. Ééés nem az volt, hogy a Dragon Ball-t is elkezdik? Mármint, még a júliusi mondóban olvastam az utóbbi 30 másodpercben De minden esetre ha megtudok valamit a DRRR-ról azonnal írok. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 20:10:59 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 11 jan 12, 21:15:33 » |
|
A GT-t már egy éve ígérgetik. Minden anime amit beharangoztak, csúszik valamennyit. A Love*Com is csúszott pár hónapot, a VK is csak a Love*Com után kerül majd vetítésre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 11 márc 11, 20:25:15 » |
|
Én az Animaxon láttam a Trinity Blood összes részét és annyit szeretnék kérdezni hogy nincs vagy nem lesz második évad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|