rondár
|
|
« Válasz #1050 Dátum: 11 júl 16, 01:05:02 » |
|
Azt én sem tudom, hogy mi alapján válogatják a műsoraikat. A liveaction-öket még megértem, és azt is, hogy miért vetítenek gyerekesebb műsorokat.
Azért nem vetítettek még eddig Higurashit meg Elfen Liedet se, mert a sorozatok brutalitása csak felerősítené a sztereotípiát a mangákra amúgy is fújoló emberekben. Ugyanis senkinek sem az fog először feltűnni, hogy akkor ez most miért történik, hanem az, hogy ez most véres, meztelen, perverz, stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1051 Dátum: 11 júl 16, 01:49:55 » |
|
Hát igaz, de mondjuk így pedig csak azt veszik le, hogy jajj ez de gyerekes, semmi sem történik, semmi valóság alapja nincs és hát ilyesmik . Amúgy nem tudom biztosan, de az Elfen Lied már ment egyszer Animaxon nem? Vagy csak én emlékszek rosszul?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1052 Dátum: 11 júl 16, 07:14:32 » |
|
Szerintem is volt az Animaxon. Amugymeg aki megveti az Animeéket/Mangákat azoknak tökm1,hogy gyerekes-e vagy se,igyis utálják.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1053 Dátum: 11 júl 16, 07:30:14 » |
|
Elfen még biztosan nem volt a Gagyimaxon. Sem az A+ műsorán.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1054 Dátum: 11 júl 16, 09:12:06 » |
|
Akkor keverem, kösz Harag . Pedig olyan ismerős volt... De a nem az nem .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #1055 Dátum: 11 júl 24, 12:13:31 » |
|
engem a vasember lekötött... de én inkább nézném a dragon ball gt-t ( ami 2009 óta jön ) az új dátum 2011 szeptember ami viszont meglepett 2012:dragon ball Kai (bár kételkedek de jólenne) érdekelne viszont a bleach is nemúgy mint a méz és lóher vagy a Nana...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 14:17:17 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1056 Dátum: 11 júl 24, 12:26:49 » |
|
Szerintem a Méz és lóhere volt az az anime ami tényleg nagyon jól le lett szinkronizálva.
A Vasember nekem is tetszett szerintem símán jó története volt + a rajzolás is nagyon tetszetős volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1057 Dátum: 11 júl 24, 14:04:47 » |
|
Már örültem, amikor olvastam az egy évvel ezelőtti Mondo-ban, hogy készüljünk mert jön a DB GT . Látom . A Méz és Lóhere szerintem is jó volt, közel a legjobb szinkront csinálták meg hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1058 Dátum: 11 júl 25, 13:59:27 » |
|
Mér régen néztem a csatornát, bár az A+ jobban tetszett mert ott legalább animéket adtak le nem mindenféle japán sorozat szerűségeket... Szerettem azokat a meséket, Tsubasa kapitány Slayers a kis boszorkány, Blue Gender, Cowboy Beebop, Caleido Star... így az animexen meg a naruto, bleach másra nem emlékszem! Mondjuk még mikor lecserélték az animexre akkor érdekes mindig csak animéket vetítettek! Ezért nem nézek már tévét, minek ha nincs semmi jó műsor sose! pfff
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #1059 Dátum: 11 júl 25, 17:49:55 » |
|
szerintem a soul eater+Death Note is klasszra sikeredett szinkron téren
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1060 Dátum: 11 júl 25, 18:37:30 » |
|
Én az ilyen táncolj ha tudsz féle baromságokat +senézem (átkapcsolok natgeora v vmi hasonlóra). A filmekkel nincsbajom, futólag elnézegetem, mondjuk +szeretni (úgy h rendszerese nézem) csak a Ki vagy doki?-t sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1061 Dátum: 11 júl 25, 23:24:22 » |
|
Egyszer sikerült megnéznem a verhetetlen Banzuke-t, és az tetszett . Viszont a Táncolj ha tudsz!, Qube meg hasonló rémséget inkább egyszeri alkalom után hanyagolom .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1062 Dátum: 11 júl 26, 11:02:36 » |
|
Úgytudom az Animax az AXN alcsatornája. Ezért is megy rajta ennyi moslék élőszereplős cucc. Ezáltal akarják elérni azt hogy az AXN-t nézzük inkább. Mondjuk ezzel igazából csak azt érték el hogy egyiket se nézem már =D
Sry ha valamit rosszul tudok de így hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1063 Dátum: 11 júl 26, 12:37:07 » |
|
én is szeretem az animéket de mi is volt annak a nyomozós gyereknek a címe mert az kötött le inkább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1064 Dátum: 11 júl 26, 12:47:17 » |
|
hát ja .............. amúgy van valami jó anime most a vásznon vagy ami érdekes is mert unatkozom igy is meg van most időm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|