hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #135 Dátum: 10 nov 20, 22:04:46 » |
|
Hehe, banánlé tényleg nincs, de banánturmix az van, és nagyon finom. A banánléről meg van egy viccem, mindjárt írom is a viccek topicba. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #136 Dátum: 10 nov 20, 22:15:52 » |
|
Nekem a málna a kedvencem ezek közül de többet is bejelöltem volna (ha lehetne). Én banán shake-et ittam nyáron mert a nővérem csinált. Fincsi volt jó édeses.^^
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #137 Dátum: 10 dec 04, 19:30:12 » |
|
hát a kedvencem a meggy hol van? én az epret választottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 dec 04, 19:41:45 » |
|
Én nem tudom miért de a meggyet soha nem szerettem pedig a cseresznyét imádom Nem tudom én mindig olyan savanyúnak éreztem......(lehet hogy elromlottak az ízlelőbimbóim? xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #139 Dátum: 10 dec 04, 19:44:22 » |
|
A meggyel és a cseresznyével pontosan ugyanígy vagyok, mint te. :D Igaz, az utóbbi időkben kezdem a meggyet is megkedvelni, de a cseresznye akkor is magasabb szinten van a táplálékláncban. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 dec 04, 19:45:29 » |
|
dehát pont emiatt szeretem jobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 dec 04, 21:59:29 » |
|
Én nem tudom miért de a meggyet soha nem szerettem pedig a cseresznyét imádom Nem tudom én mindig olyan savanyúnak éreztem......(lehet hogy elromlottak az ízlelőbimbóim? xD) A meggy szörnyű! Kisgyerekkorom óta ellenségek vagyunk, és megvagyok róla győződve, hogy csak azért hasonlít a cseresznyére, mert az ördögi ikertestvére! Nem csak a savanyú, de az édeskés meggynek is van egy roppant kellemetlen savanykás, megyges mellékíze, amit régen egyáltalán nem bírtam ki, ha valami ételben, sütiben találkozom vele, most is csak neccesen, és inkább kitúrom. De komolyan, annyira utálom a meggyet, hogy néha, ha elmegyek egy meggyfa alatt, egy-egy szemet letépek, földhöz csapok és eltaposom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 dec 04, 22:05:13 » |
|
Húú akkor nem vagyok egyedül ^^" Én is utálom a meggyet de azért nem vágom a földhöz....más biztos megenné Én képes vagyok minden meggyes sütiből kiválogatom a meggyet ha süt anya....jó finnyás vagyok de ez van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 dec 04, 22:07:57 » |
|
STM, a kis gonosz! xD Most hogy így jobban belegondolok, én se szeretem annyira a meggyet. Az nekem inkább befőtt, + süti. De amúgy nem. Ha viszont nincs más, megteszi. Bírom a savanyút. Citrom forevör.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 dec 04, 22:13:54 » |
|
A citromot én is bírom. Kiskoromban ha találtam citromot megkértem a mamámat hogy vágja ketté és amikor kettévágta megettem (persze a héját meg a magokat nem.. ) xD -^_^-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 dec 04, 22:14:43 » |
|
Állítólag a citrom rontja a fogakat. De a körmöket erősíti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 dec 04, 22:18:45 » |
|
Igen a citromsav, mint minden maró anyag káros hatást fejt ki a fogzománcra.
Én nagyon szeretem a meggyet egyetlen rossz tulajdonsága számomra, hogy ha leeszem vele magam nem bírom kimosni a ruhámból.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 dec 04, 22:19:56 » |
|
De ha mosol rendesen fogat nem károsítja annyira (remélem ^^").
Na még egy ok amiért utálni kell a meggyet! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 dec 05, 17:37:39 » |
|
Nem kell azt utálni [mondom én, akinek begörcsöl a szája a savanyútól ] Én úgy-ahogy szeretem. Főleg amikor fekete hmmm -^^- akkor meg lehet enni
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 dec 06, 19:39:04 » |
|
Úgy van a citrom rontja a fogakat, de ha csak a teádba teszel simán, az nem gond, de nyalogatni magában ne nagyon nyalogasd cukorral. Meg ha nem akarod hogy érezzék rajtad például az alkoholt akkor egy kis citrom lével gargalizálj, és minden oké. >_< Én még nem próbáltam igazából, de azt mondják hatásos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|