Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 11 jan 16, 19:18:10 » |
|
Egyéb óhaj-sóhaj?
Papaja, Datolya hozzáadva a szavazáshoz! Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #166 Dátum: 11 jan 16, 22:37:19 » |
|
Nekem lenne csak, hogy ne hagyjalak ellustulni. Hozzátehetnéd a kakit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 11 jan 16, 22:45:16 » |
|
Hozzátenném hogy a kaki kinézetre egy paradicsomhoz hasonló gyümölcs... Majd később beteszem, ha érkezik még kérés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #168 Dátum: 11 jan 16, 23:15:41 » |
|
Akkor én kérnék még néhány gyümölcsöt amik a következőek: -guarana -guava -meggy -lime -grapefruit Ja és küldeném mindenkinek aki szereti.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #169 Dátum: 11 jan 17, 16:04:19 » |
|
Akkor már lehetne kérni gyümölcsöt, akkor kérném a Gránátalmát, mert az nekem az egyik legkedvecebb gyümölcsöm.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #170 Dátum: 11 jan 17, 18:06:44 » |
|
Mondjuk az áfonya is nagyon fincsi.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #171 Dátum: 11 jan 18, 20:05:05 » |
|
Úristen! Nem gondoltam volna, hogy a kérésem egy ekkora lavinát indít. (bocsi Gabesz! )
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #172 Dátum: 11 jan 18, 20:32:11 » |
|
Semmi gond, de az biztos, hogy egy ideig több gyümölcs nem kerül a szavazáshoz! A felsorolt gyümölcsök a szavazáshoz adva! Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #173 Dátum: 11 jan 18, 20:43:25 » |
|
A Kaki is? Amúgy, módosítottam a szavazatom, bejelöltem a litchit, meg az áfonyáááát! ^^ (Közben meg Googléztam a kakit. Örülök hogy van ilyen gyümölcs... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 18, 20:47:00 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #174 Dátum: 11 jan 18, 20:47:00 » |
|
Nooos szavaztam. - banán - alma - eper - cseresznye És mivel nem maradt más: kaki *-* (mondjuk nem tudom milyen gyümölcs de azért nyomtam rá egyet)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 18, 21:00:12 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #175 Dátum: 11 jan 18, 20:54:28 » |
|
Én is szerkesztettem akkor egyet: - Málna - Barack - Cseresznye - Körte - Grapefruit (elsőőő :D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #176 Dátum: 11 jan 19, 21:09:55 » |
|
Én attól félek, hogy aki nem ismeri a kaki nevű gyümölcsöt, kicsit félre fogja érteni. És majd követeli a pisit, a pukit...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #177 Dátum: 11 jan 19, 21:59:09 » |
|
Alma, banán, eper, narancs, mandarin.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 14:52:58 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #178 Dátum: 11 jan 22, 21:57:13 » |
|
Kaki nevű gyümölcs???Erről jut eszembe most hogy rámentem a google-ra és megláttam a képet...egyszer már láttam a zöldségesnél, de nem tudtam hogy mi az Amúgy gránátalmához egyszer volt szerencsém,és nagyon-nagyon fincsi!!(szüleim viszont nem lájkolják)
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #179 Dátum: 11 jan 26, 09:58:10 » |
|
Kaki nevű gyümölcsről még én sem hallottam, de nem vagyok olyan bátor hogy rákeressek, mert a végén még valami másnak a képe jönne ki... xD Egyébként a szavazataim: - Lime: szeretem - Eper: imádom - Cseresznye: 4ever xD
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
|