Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #105 Dátum: 10 jan 20, 13:42:52 » |
|
Nekem a mandarin a kedvencem Kicsi, finom, könnyű meghámozni Sokkal jobb mint a narancs ^^ De nagyon szeretem még a málnát, banánt és kajszibarackot is. Hmmm... kajszibarack. Meg tudnék enni most egy kosárral
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #106 Dátum: 10 jan 22, 16:33:06 » |
|
EZ rossz, nehéz csak egyet kiválasztani, túl sok gyümölcsöt szeretek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 10 jan 28, 21:00:50 » |
|
Renningan >> Igen, a dió az egy csonthélyas gyümölcs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #108 Dátum: 10 jan 28, 21:18:59 » |
|
Az igen jó tudni. Mindig is azt hittem h az olajos magvakhoz tartozik Várjunk, akkor a mogyoró, a kesudió, a mandula stb is gyümölcs?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 28, 21:21:18 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #109 Dátum: 10 jan 28, 22:37:16 » |
|
Igen, mindegyik gyümölcsnek minősül, mint termés. Ált iskolás biológia, Növénytan, rendszertan.
Mindenfélét szeretek, nincs nagyon konkrét kedvenc, de a piros és kék bogyósokat imádom.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #110 Dátum: 10 jan 30, 17:41:38 » |
|
Jó de ez ugy ahogy van hülyeség. A paradicsom is termés mégis gyümölcs. A dinnye is gyümölcs, mikor a tök vagy a padlizsán zöldség, pedig mind 3 a tökök osztályába tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #111 Dátum: 10 feb 28, 21:03:53 » |
|
Ettetek már sózott görögdinnyét? Én nyáron kipróbálom! (japánok elvileg úgy eszik) Amire most utóbbi időben rászoktam, az a vérnarancs. Tesóm nem szereti, azt mondja, hogy véríze van. Ha belegondolok, lehetséges ^^'ki kő szívni a levét *-*
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #112 Dátum: 10 feb 28, 21:29:12 » |
|
Két módon kategorizálhatjuk a gyümölcsöket és zöldségeket: -Botanikai szempontból, ahol a megtermékenyített virágból származó termés gyümölcs, a termés szinonimája is a szó, zöldség pedig minden olyan "növényi táplálékunk" ami a növény más részéből alakul ki. Ezt nem használjuk a köznapokban. -A másikban kevesebb a logika, egyszerűen az idők során így alakult ki, ez a "gazdasági besorolás", ahol általában azt tekintjük gyümölcsnek, amit többnyire nyersen fogyasztunk, termés, többéves fákról, vagy cserjékről származik és magas a cukortartalma. Ahhoz, hogy itt valami gyümölcs legyen, nem kell mindne kategóriának megfelelnie, de jelentős részük igaz mindre. A zöldséget többnyire főzzük, vagy máshogy előkészítjük, és általában alacsonyabb a cukortartalma. Ezentúl, bizoonyos gyümölcsöket ebebna rendszerben zöldségként tartunk számon (pl. tök), mert egyszerűen az idők során a "népszáj" így sorolta be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 10 márc 09, 19:02:37 » |
|
"(japánok elvileg úgy eszik)" A japánokról anime-fanként már tudhatnád hogy nem teljesen százasok... Ne akarj görögdinnyét se sózva se cukrozva enni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 márc 11, 02:38:15 » |
|
És milyen lehet póréhagymával? De majd lehet nyáron kipróbálom xD Ja és miért hiányzik a listából a csörösznye mög a möggy? már csak a fórum jellege miatt is xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konno Akira
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 márc 11, 16:49:41 » |
|
A fav. az a barack.. Főleg az őszi, nyáron iszonyatosan sokat eszek belőle, napi 1-2 kg xD Szeretem a banánt, szőlőt, epret és a körtét, viszont az almát kevésbé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Habbobitas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 márc 11, 20:23:06 » |
|
Én imádom a trópusi gyümölcsöket. pl. ananász, kivi, mangó, keki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #117 Dátum: 10 márc 14, 13:05:49 » |
|
Cseresznyeeeee *-* na azt nagyon szeressük (L) az ízét a színét a formáját meg képeken pozőrködni vele
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 szep 19, 16:12:12 » |
|
Igazából mindegyik a kedvencem, de ha választani kéne akkor kettőt választanék a Banán és a szőlő.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 szep 21, 20:03:10 » |
|
Ne már, hogy itt is csak 1-et lehet jelölni , de én a mandarint jelöltem, de kedvenc még a szőlő, görög dinnye, barack, ananász ilyen sorrendben
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
|