Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #120 Dátum: 10 szep 25, 11:53:16 » |
|
EPER POWAAAAA sztem az a legfincsább de ízlés kérdése
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #121 Dátum: 10 okt 29, 13:32:03 » |
|
Én szinte az összes létező gyümit szeretem (kivétel néhány extra valami távoli trópusiakat) Alapvetően az eper a kedvencem,oviba is az volt a jelem.De jöhet bármi savanyú,édes,lédús,mázolós stb. Ja,és a banánt nem igazán szeretem. Túl édes,és még hizlaló is.Egyedül akkor hasznos, ha gyorsan fel kell tuningolnod a vércukrodat.Arra kiváló.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
szaea1994
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #122 Dátum: 10 nov 12, 01:17:01 » |
|
A banán hízlaló?!?!? Pedig az a második kedvenc gyümölcsöm! Az első meg a görögdinnye! Görögdinnyét a népnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #123 Dátum: 10 nov 12, 18:48:26 » |
|
Banán még szép, hogy hízlal banán tulnyomórészt szénhidrát, és szinte alig van benne rost. 100g banán kb 105kcal, szóval van benne anyag bőven. Második leghízlalóbb a szőlő, ja a görögdinnye kb. 90%-a víz
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #124 Dátum: 10 nov 12, 19:05:10 » |
|
Én régebben imádtam a banánt, mamár inkább más gyümölcsöt eszem. Dinnye forevör, nyáron egyedül elpusztítottam egy egészet Nyami eper, cseresznye! Ilyenkor meg körte.^^ De amúgy gyümölcs minden mennyiségben, de ezek a kedvenceim.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #125 Dátum: 10 nov 13, 12:28:33 » |
|
Nekem az eper a kedvencem. Imádom az eperlét is. Tejszínhabbal vagy cukorral az eper isteni! mmm
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #126 Dátum: 10 nov 19, 13:20:01 » |
|
Huuhh ezért meg lehet gyilkolni,de én nem szeretem a dinnyét (kivétel sárgadinnye) nem vagyok túl válogatós, bár tényleg nem vagyok oda érte... Ami viszont leginkább egy mini dinnyéhez hasonlít, és számomra zölden-túléretten is nagyon ízlik,az az egres.Csak nem lehet megrágni a héját Ami ilyenkor favorit, az a szőlő,körte na meg a szilva dióval, hát az valami isteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #127 Dátum: 10 nov 19, 13:45:36 » |
|
Én a görögdinnyén kívül nem nagyon tudok hirtelen olyan gyümölcsöt mondani, amit nem szeretek. De kedvenc a(z) (őszi)barack. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #128 Dátum: 10 nov 19, 22:12:17 » |
|
Az én leges-legkedvencebb gyümölcsöm a cseresznye!*__* van is egy fánk, nyár elején mindig rajta vagyok és pusztítom csak kár hogy arra nem lehet szavazni
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #129 Dátum: 10 nov 19, 22:33:22 » |
|
Tényleg, a cseresznye. Hogy hogy nincs ilyen lehetőség Remélem még hozzá lehet adni a listához, mert akkor változtatnék
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #130 Dátum: 10 nov 19, 23:06:41 » |
|
Igen, azt én is hiányolom. Meg a ringlót is. Jajj, még annyi van, legszívesebben az összesre szavaznék!^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 10 nov 20, 01:02:38 » |
|
Hát nálam a Dinnye a favorit persze minden gyümölcs jöhet temérdek mennyiségben kivéve a ribizli :okád Jah és a barack(pálinkát) is nagyon szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #132 Dátum: 10 nov 20, 15:43:00 » |
|
Zohan-san az ilyen alkoholista (*csak hülyül*) megnyilvánulások nem ebbe a topicba valók Egyébként tényleg, fel se tűnt, hogy nincs is cseresznye a felsorolásban De ahogy elnézem a legtöbben az eperre szavaztak (favorit forevör) viszont a narancsra a szilvára és a szederre senki... Pedig én azokat is úgy szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #133 Dátum: 10 nov 20, 15:48:05 » |
|
Cseresznye hozzáadva a szavazáshoz!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #134 Dátum: 10 nov 20, 17:21:25 » |
|
"Don't mess with the Zohan" Én a Banánra szavaztam nekem az a kedvencem, ráadásként nagyon sokféle felhasználási módja van. Igaz, hogy banánléről még nem hallottam, de szeszt ebből is főznek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|