24 nov 14, 16:09:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Én legtöbbször...
rémálmot álmodok. - 50 (12.8%)
nem álmodok. - 60 (15.4%)
mangával álmodok. - 57 (14.6%)
csak simát álmodok. - 115 (29.5%)
állatokkal álmodok. - 1 (0.3%)
nem emléxem az álmaimra. >.< - 107 (27.4%)
Összes szavazó: 383

Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 66
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Álmaid  (Megtekintve 217351 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Luidzsy
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #900 Dátum: 14 júl 07, 13:41:08 »

Sziasztok nekem animés álmom talán 3xor volt egész idáig :/

Egy másik viszont gyerekkori vissza térő volt az álmaim vége mindig rém álom lett mindegy hol voltam vagy milyen helyzetbe láttam hogy reggel van és kel fel a nap és tudtam hogy nem szabad rá (bele) nézni de valahogy mindig belenéztem és olyankor elkezdet magához húzni o_O
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #901 Dátum: 14 júl 26, 17:43:06 »

Marhaságot álmodtam, mint mindig.  Nevet
Szétszedtem a mobilomat és kiszedtem belőle egy nyakláncot (más is volt benne de nem emlékszek rá hogy mik), aminek enyhén rózsaszínes-ezüst árnyalatú színe volt (utálom a rózsaszínt), és gondoltam nem baj az felveszem a nyakamba, amikor felvettem leért a csípőmig.
Aztán otthon voltam és levettem a nyakamból egy láncot ami máshogy nézett ki ezüst színe volt és 3 különböző láncból állt, és beraktam a szekrénybe, aztán be akartam kapcsolni a laptopot, ehhez felhajtottam, de furcsa volt. Olyan volt mint egy harmonika, vagyis, van a billentyű és a monitor része, közte voltak más részek is aztán anyámmal próbáltuk összerakni valahogy hogy jó legyen, de nem boldogultunk aztán másra nem emlékszek.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #902 Dátum: 14 aug 12, 17:15:32 »

Volt néhány álmom mostanában, de most csak egyről beszélnék.

Azt álmodtam, hogy a kedvenc videósaim (Nostalgia Critic, Angry Video Game Nerd és Szirmai Gergely) eljöttek hozzám, hogy elmenjünk valahova szórakozni. Nem volt hosszú és inkább csak a vége maradt meg. Annyi volt, hogy beszálltam az  autóba és Szirmai volt a vezető. Valami gond volt az üléssel és ezt észrevette. Nem süppedett be eléggé és ennyit mondott: "Hát akkor menj vissza még enni, akkor majd besüpped". Marhaság tudom, de megmaradt ez az álmom. És ez motivált arra, hogy folytassam a kritika írásokat. Furcsák az álmok.  smirksweat
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #903 Dátum: 14 aug 16, 23:45:47 »

Tegnap nagy baromságot álmodtam a munkámmal kapcsolatban.
Annyi maradt meg hogy kiszerelés közben a kezembe akad egy figura ami eltört és vérzett. Folyt belőle a vér.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #904 Dátum: 14 aug 26, 07:46:16 »

Matekdogával álmodni, amitől álmomban félek, hogy nem fog sikerülni és megbukok, majd félálomban rájönni, hogy "b*meg, kit érdekel a matek, már rég leérettségiztem belőle", megfizethetetlen. Minden másra ott a Mastercard. Nevet
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #905 Dátum: 14 aug 26, 21:11:27 »

65 like senpai Nevet

Hétfőn az álmodtam hívni fog volt főnököm melózni........ hát nem ő, de hívtak ikszdé
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #906 Dátum: 14 szep 06, 18:28:21 »

Vicces, amikor álmodok valamit, egy rövid időre felébredek, majd visszaalszom és utána a következő álmomban visszaemlékszem az előző álmomra.  Nevet
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #907 Dátum: 14 szep 06, 19:46:31 »

Ma azt álmodtam, hogy éjszaka volt, és unokabátyámmal, egy rendőr segítségére siettünk, aki egy lezárt területre ment be elkapni pár fickót, akik oda lopni mentek be, aztán mentünk mi is, a rendőr pisztolyt adott mind kettőnknek el is kaptuk a négy tolvajt a rendőr segítségével, ahogy földre tepertem kettőt, az egyik megpróbált oda passzolni a társának egy pisztolyt, hogy ha rám szegezik akkor elengedem őket, én szóltam unokabátyámnak, hogy csináljunk valamit, mert szabadulni akarnak, nem tudott segíteni, ezért fogtam, és lelőttem mind a négyüket, aztán a rendőrre néztem aki elkeseredve mondta, hogy bocsánat, hogy belerángatott minket is, én meg egy festékes vödörbe borultam és sírni kezdtem, hogy mit csináltam :/
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #908 Dátum: 14 szep 28, 07:10:38 »

Nagyon értelmes álmom volt. Láttam egy rendőrségi felvételen egy sorozatgyilkost. Egy öreg, kopaszodó, szemüveges, ősz bácsi volt, barátságos arccal. Aki elkábította az áldozatait és, levágta a végtagjaikat, illetve kínozta őket, majd gipszbe öntötte őket és gyönyörködött bennük. Én tudtam, hol található és elmentem utána nyomozni. Rétságtól egy-két kilométerre az erdőben. Nevet

Arra mentem és elkezdett beszélgetni kedvesen. Mondta, hogy menjünk el sétálni. Mondom oké, csak leveszek pár diót a fákról. Közben ettem is egyet-kettőt. Aztán amikor nagyon nyomulós lett, mondtam, hogy tudom, hogy ő egy sorozatgyilkos. Mondja, az jó. Kérdem miért? Mert altatót tettem a kajádba és mindjárt elalszol. (Ez mondjuk érdekes, hogy a fán lévő diókba tett altatót amikről nem is tudta, hogy enni fogok belőle. Nevet )

A lényeg, hogy álmomban először elég hibás logika alapján a többi dióból akartam kivenni a mérget, aztán rájöttem, hogy ez hülyeség, úgyhogy tökön rúgtam a bácsit és kinyomtam, mind a két szemét, mint a Hegy Oberynnek, aztán még elfutottam amennyit tudtam és biztonságosan elaludtam. (A valóságban meg felébredtem. Az az érdekes, hogy valós  elalvás érzés volt álmomban és harcolni kellett ellene. Na mindegy. A lényeg, hogy győztem. Nevet )
Naplózva
vastelorde
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Veterán age of empires játékos.

« Válasz #909 Dátum: 14 szep 30, 17:06:34 »

Montanába egy 100000000000000000000000000000000000 magos géppel és minden mással álmodtam Nyelvesít
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

"Szeretem a tejet" -Öreg bácsi a tévében
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #910 Dátum: 14 szep 30, 17:09:04 »

Akkor nem én vagyok az egyetlen, aki gépekkel kapcsolatban álmodik mostanában. Én arról álmodtam, hogy Pentakilleztem.

De csak álom volt. Sír
Naplózva
vastelorde
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Veterán age of empires játékos.

« Válasz #911 Dátum: 14 szep 30, 17:36:29 »

Előző hszt nem idézünk!

Moderátor

Ezen behaltam bár nekem is voltak ilyen dolgaim garrys modal Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 17:46:05 írta Aes Sedai » Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

"Szeretem a tejet" -Öreg bácsi a tévében
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #912 Dátum: 14 nov 10, 14:42:40 »

Folyton azt álmodom, hogy még gimis vagyok és elkések órákról vagy egyáltalán be sem jártam egész évben és parázok, hogy mi lesz év végén.

Most meg már egymás után a második alkalommal álmodtam ugyanezt konkrétan földrajzórával (de többször előjött már a föci régebben is).  Gondolkozik Most ez vagy a földrajztudós gman hozzászólásainak a hatása vagy fogalmam sincs.  Nevet
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #913 Dátum: 14 nov 10, 14:53:39 »

A magyarázat bagatell, de kézzel fogható: Tudat alatt te is földrajzszakos bölcsész akartál lenni.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #914 Dátum: 14 nov 10, 19:49:35 »

Én ebből arra asszociálok, hogy gyereknek érzed magad, akinek meg kell felelni a felnőttek elvárásainak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 66
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins