Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #900 Dátum: 14 júl 07, 13:41:08 » |
|
Sziasztok nekem animés álmom talán 3xor volt egész idáig Egy másik viszont gyerekkori vissza térő volt az álmaim vége mindig rém álom lett mindegy hol voltam vagy milyen helyzetbe láttam hogy reggel van és kel fel a nap és tudtam hogy nem szabad rá (bele) nézni de valahogy mindig belenéztem és olyankor elkezdet magához húzni o_O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #901 Dátum: 14 júl 26, 17:43:06 » |
|
Marhaságot álmodtam, mint mindig. Szétszedtem a mobilomat és kiszedtem belőle egy nyakláncot (más is volt benne de nem emlékszek rá hogy mik), aminek enyhén rózsaszínes-ezüst árnyalatú színe volt (utálom a rózsaszínt), és gondoltam nem baj az felveszem a nyakamba, amikor felvettem leért a csípőmig. Aztán otthon voltam és levettem a nyakamból egy láncot ami máshogy nézett ki ezüst színe volt és 3 különböző láncból állt, és beraktam a szekrénybe, aztán be akartam kapcsolni a laptopot, ehhez felhajtottam, de furcsa volt. Olyan volt mint egy harmonika, vagyis, van a billentyű és a monitor része, közte voltak más részek is aztán anyámmal próbáltuk összerakni valahogy hogy jó legyen, de nem boldogultunk aztán másra nem emlékszek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #902 Dátum: 14 aug 12, 17:15:32 » |
|
Volt néhány álmom mostanában, de most csak egyről beszélnék. Azt álmodtam, hogy a kedvenc videósaim (Nostalgia Critic, Angry Video Game Nerd és Szirmai Gergely) eljöttek hozzám, hogy elmenjünk valahova szórakozni. Nem volt hosszú és inkább csak a vége maradt meg. Annyi volt, hogy beszálltam az autóba és Szirmai volt a vezető. Valami gond volt az üléssel és ezt észrevette. Nem süppedett be eléggé és ennyit mondott: "Hát akkor menj vissza még enni, akkor majd besüpped". Marhaság tudom, de megmaradt ez az álmom. És ez motivált arra, hogy folytassam a kritika írásokat. Furcsák az álmok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #903 Dátum: 14 aug 16, 23:45:47 » |
|
Tegnap nagy baromságot álmodtam a munkámmal kapcsolatban. Annyi maradt meg hogy kiszerelés közben a kezembe akad egy figura ami eltört és vérzett. Folyt belőle a vér.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #904 Dátum: 14 aug 26, 07:46:16 » |
|
Matekdogával álmodni, amitől álmomban félek, hogy nem fog sikerülni és megbukok, majd félálomban rájönni, hogy "b*meg, kit érdekel a matek, már rég leérettségiztem belőle", megfizethetetlen. Minden másra ott a Mastercard.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #905 Dátum: 14 aug 26, 21:11:27 » |
|
65 like senpai Hétfőn az álmodtam hívni fog volt főnököm melózni........ hát nem ő, de hívtak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #906 Dátum: 14 szep 06, 18:28:21 » |
|
Vicces, amikor álmodok valamit, egy rövid időre felébredek, majd visszaalszom és utána a következő álmomban visszaemlékszem az előző álmomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #907 Dátum: 14 szep 06, 19:46:31 » |
|
Ma azt álmodtam, hogy éjszaka volt, és unokabátyámmal, egy rendőr segítségére siettünk, aki egy lezárt területre ment be elkapni pár fickót, akik oda lopni mentek be, aztán mentünk mi is, a rendőr pisztolyt adott mind kettőnknek el is kaptuk a négy tolvajt a rendőr segítségével, ahogy földre tepertem kettőt, az egyik megpróbált oda passzolni a társának egy pisztolyt, hogy ha rám szegezik akkor elengedem őket, én szóltam unokabátyámnak, hogy csináljunk valamit, mert szabadulni akarnak, nem tudott segíteni, ezért fogtam, és lelőttem mind a négyüket, aztán a rendőrre néztem aki elkeseredve mondta, hogy bocsánat, hogy belerángatott minket is, én meg egy festékes vödörbe borultam és sírni kezdtem, hogy mit csináltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #908 Dátum: 14 szep 28, 07:10:38 » |
|
Nagyon értelmes álmom volt. Láttam egy rendőrségi felvételen egy sorozatgyilkost. Egy öreg, kopaszodó, szemüveges, ősz bácsi volt, barátságos arccal. Aki elkábította az áldozatait és, levágta a végtagjaikat, illetve kínozta őket, majd gipszbe öntötte őket és gyönyörködött bennük. Én tudtam, hol található és elmentem utána nyomozni. Rétságtól egy-két kilométerre az erdőben. Arra mentem és elkezdett beszélgetni kedvesen. Mondta, hogy menjünk el sétálni. Mondom oké, csak leveszek pár diót a fákról. Közben ettem is egyet-kettőt. Aztán amikor nagyon nyomulós lett, mondtam, hogy tudom, hogy ő egy sorozatgyilkos. Mondja, az jó. Kérdem miért? Mert altatót tettem a kajádba és mindjárt elalszol. (Ez mondjuk érdekes, hogy a fán lévő diókba tett altatót amikről nem is tudta, hogy enni fogok belőle. ) A lényeg, hogy álmomban először elég hibás logika alapján a többi dióból akartam kivenni a mérget, aztán rájöttem, hogy ez hülyeség, úgyhogy tökön rúgtam a bácsit és kinyomtam, mind a két szemét, mint a Hegy Oberynnek, aztán még elfutottam amennyit tudtam és biztonságosan elaludtam. (A valóságban meg felébredtem. Az az érdekes, hogy valós elalvás érzés volt álmomban és harcolni kellett ellene. Na mindegy. A lényeg, hogy győztem. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Veterán age of empires játékos.
|
|
« Válasz #909 Dátum: 14 szep 30, 17:06:34 » |
|
Montanába egy 100000000000000000000000000000000000 magos géppel és minden mással álmodtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #910 Dátum: 14 szep 30, 17:09:04 » |
|
Akkor nem én vagyok az egyetlen, aki gépekkel kapcsolatban álmodik mostanában. Én arról álmodtam, hogy Pentakilleztem. De csak álom volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Veterán age of empires játékos.
|
|
« Válasz #911 Dátum: 14 szep 30, 17:36:29 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor
Ezen behaltam bár nekem is voltak ilyen dolgaim garrys modal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 17:46:05 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #912 Dátum: 14 nov 10, 14:42:40 » |
|
Folyton azt álmodom, hogy még gimis vagyok és elkések órákról vagy egyáltalán be sem jártam egész évben és parázok, hogy mi lesz év végén. Most meg már egymás után a második alkalommal álmodtam ugyanezt konkrétan földrajzórával (de többször előjött már a föci régebben is). Most ez vagy a földrajztudós gman hozzászólásainak a hatása vagy fogalmam sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #913 Dátum: 14 nov 10, 14:53:39 » |
|
A magyarázat bagatell, de kézzel fogható: Tudat alatt te is földrajzszakos bölcsész akartál lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #914 Dátum: 14 nov 10, 19:49:35 » |
|
Én ebből arra asszociálok, hogy gyereknek érzed magad, akinek meg kell felelni a felnőttek elvárásainak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|