dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #885 Dátum: 14 máj 11, 18:38:42 » |
|
Erdekes megoldas, pedig csak a lanyt kellett volna megolni. Ha emlékeznék a lány arcára, akkor lehet hogy senkit sem kellett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #886 Dátum: 14 máj 11, 19:20:38 » |
|
Hát de ha csak a lányt ölné meg akkor a többi elégtételt venne rajta. Aes-on meglepődtem, ilyen kalandos DW álmom még nekem sem volt, a Doktor csak felbukkangatott álmomban. Egyszer ott ült a teszkós buszon ami az Avason közlekedik, egyszer meg álmomban hallottam róla hogy gonosz volt és a Torchwoodnak csinált frankenstein kísérleteket. Olyan álmom nekem sem volt, ahol Time Lord lettem volna, de már 3-szor voltam az útitársa (vagy legalábbis ismertük egymást) és mindig valami történt velünk (már ide leírtam őket). Bár most lehet, lesz egy újabb DW-s álmom a könyv elolvasása után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #887 Dátum: 14 máj 11, 19:37:45 » |
|
Na az lenne a szép ha TimeLord(Lady) lennék álmomban. De amikor láttam a Doktort a teszkós buszon nagyon izgatott lettem és hihetetlen volt hogy ott van. Leszállni is csak azért szálltam le mert a sofőr mondta hogy sokáig nem állunk meg és beszaladtam a teszkóba kajáért. De valahogy sikerült úgy felkelnem hogy a boltban voltam álmomban így fogalmam sincs hogy mi lenne miután kijövök onnan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 11, 19:38:38 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #888 Dátum: 14 máj 11, 19:46:19 » |
|
Lehet, hogy éppen akkor a TARDIS nem működött rendesen és buszt kellett használnia? Biztos kereste az anyagokat a rendbetételéhez. Én egy álmom befejézést tutira megváltoztatnám és elmennék vele egy időre. Felpofoztam volna magamat ott, ha tudatában lettem volna, hogy ez csak egy álom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #889 Dátum: 14 máj 11, 19:47:50 » |
|
Elvileg lehet irányítani az álmokat amennyiben rájössz álmodban hogy hoppá ez csak álom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #890 Dátum: 14 máj 11, 20:06:32 » |
|
Tudom, már párszor tapasztaltam, de annál az álomnál nem, meg még egynél amit megváltoztatnék, de akkor még igen fiatal voltam és csak később lett nekem fontos az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #891 Dátum: 14 máj 13, 02:59:17 » |
|
Azt álmodtam tegnap (erről elfelejtkeztem) hogy elmentem a régi (legelső) általános iskolámhoz mert ott (a sulin belül) volt valami iroda már nem tudom milyen iroda de nem azzal (magával a sulival, csak ott üzemelt) kapcsolatos. Anyuval mentem oda de a suli nem ott volt ahol a valóságban hanem 2 buszmegállóval odébb. És nem találtuk, mert sok épület volt ami ugyanúgy nézett ki és teljesen eltévedtünk, de közbe szakadt az eső álmomban és teljesen eláztatott és éreztem hogy hideg a víz de fázni nem fáztam, azután szaladtam mert üldöztek de nem tudtam hogy kik mert nem láttam senkit csak tudtam hogy üldöznek utána meg beálltam valami eresz alá ahonnan megláttam a sulit de nem akaródzott átmenni oda mert szakadt az eső de nagyon, szinte ömlött. Utána csak átfutottam de valahol máshol lyukadtam ki és azt sem tudom hogy hol de utána filmszakadás...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 13, 03:09:17 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #892 Dátum: 14 máj 19, 18:00:14 » |
|
Senki sem álmodik itt rajtam kívül? Olyan furcsát álmodtam, elmentem anyunak venni valamit valami fura kacskaringós helyre. De üvegből volt az egész mintha egy jég vagy üvegpalota lenne és ott bementem egy üzletbe amit kívülről láttam (mivelhogy üveg) de amikor bementem sötétbarna és fából volt az egész (a fal is). Aztán nem nagyon emlékszek rá csak homályosan de utána már otthon voltam, és hallottam zenét de nem tudtam honnan jött (de komplett zenét több hangszerrel) és kinéztem az ablakon (a 4.-en lakom és régen az ablak alatt volt egy játszótér amit már lebontottak egy ideje) és láttam a játszóteret (de közelebb volt mint a valóságban, mintha a földszinten vagy az 1.-n laknék) előtte meg ott állt egy hapsi egy fekete-fehér gitárral a kezében (arcában egy netes ismerős arcát véltem felfedezni) de nem játszott rajta semmit hanem csak kedvesen mosolygott és eltűnt. Szó szerint elteleportált.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 19, 22:03:02 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #893 Dátum: 14 jún 04, 13:01:50 » |
|
A mai kombó elég érdekesen jött ki.Még el is aldutam de még így se értem a végére. Volt benne repülős invázió(ebből az egyik béna lezuhant) Bundyk akik segítenek,szokásos poénokkal is. Rozsomák elásva egy temetőben.Még a többiek szaga is átjött. (temető hangulat kiásás)Először mellénéztem. Ismerős helyek,1-2 rokon is. Én is benne voltam mint ész,persze nem a legjobb.És valami fura hobbi hogy ha gondolkodok fákból metszek le és azokat végóm apróra a levegőben egy karddal. Ha ideges vagyok akkor nem sikerült. Nehéz lenne pontosan leírni mert régebben volt 1 ehhez hasonló csak az a vége inkább és rövidebb. Most ott akadt el pórálom a biztonási pályát bizotsítani hogy a majd kilövés utáni Al szerencséesen érkezzen meg,ha tud. Am a lezuhant Béna az Kelly volt. Az ő felszerelését használtukAlhez. A lenti érkezőkre meg ráment Rozsomák.(kb). Érdekes álom volt még benne nyomozás is.Kár hogy nehéz egybe leírni és nem volt vége. Remélem a rövid ismertető valamennyire érthető volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Groxika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #894 Dátum: 14 jún 08, 08:38:48 » |
|
Nekem több hülyeség álmom is volt.. a legemlékezetesebb:
A házunkra ráesett egy meteor... én mint nagy anime fanatikus berohanok, hogy mentsem a mangákat meg az animés cuccaimat. A legjobb barátom pedig kint áll és néz... valami Rambónak volt beöltözve, eközben unokatesóm jött hozzánk és... amint meglátja, hogy a házon ott van egy meteor... semmit nem csinál csak néz... majd mondja: "Hű.. de szép meteor"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #895 Dátum: 14 jún 08, 19:46:14 » |
|
Szerintem az agyam most szelektál, mert olyanok jöttek elő álmaimban, amik már vagy évekóta nem jelentek meg. Kezdem az elsővel.
Valahogy a hupikék törpikékkel voltam valamilyen épületben és néhányuk lilává változtak (vagyis zombultak). Tudtam, hogy ez csak egy álom (már egyre többször történik ez velem) és felakartam ébredni. Asszem valami ilyesmit mondogattam: "Tudom, hogy ez csak egy álom, de nem akarom ezt átélni! Fel akarok ébredni!" Na igen, előjötta gyerekkori félelmem. Rendesen megijesztett az a rész még kiskoromban, mikor a törpök ilyen zombik lettek. Azután nem is néztem a sorozatot többé.
Már nem emlékszem az álmomra, de azt tudom, hogy végül sikerült megállítani és visszaváltoztatni a törpöket normálissá, de azután semmi kép. Tán Hókuszpók is megjelent, de már nem emlékszem.
A másik meg valami idétlenég volt. Egy alternatív Attack on Titan világban voltam, hol volt egy hatalmas városunk és tök jól eléltünk. A kerítése alacsonyak voltak és a titánok így járkáltak előtte. Asszem a szomszédban is volt egy és beszélt is hozzánk. Tök kedves volt és ő tartotta távol a többit. Sokra nem emlékszem belőle, de valami történt velünk. Btört valaki a birtokunkba és megölte az összes vadembert és emiatt a város is elkezdett pusztulni. Furcsa volt, de egyáltalán nem volt ijesztő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #896 Dátum: 14 jún 12, 01:02:25 » |
|
Nekem mostanában nincsenek animés álmaim, pedig régebben több volt. A Doktor sem látogat meg álmomban. A hét elején volt egy fura álmom, de csak annyira emlékszem hogy egy tavon keltem át én és a nővérem aminek a tetején beton járólapok úszkáltak és azokra ugráltam rá, az után valami fura erdőbe kerültem mintha valami másik bolygón lenne ahol már egyedül voltam és eltévedtem, a fák oldalán ilyen nyálkás ragacs volt úgyhogy nem értem hozzájuk. Utána hirtelen helyszínváltás valami plázában vitatkozok Morausével (szerintem túl sokat beszéltünk róla a dumában ) aki valami teleportert követelt tőlem én meg mondtam hogy nem adom neki mert az nem az övé és kell nekem is. Aztán felébredtem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 12, 01:03:08 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Veterán age of empires játékos.
|
|
« Válasz #897 Dátum: 14 jún 20, 20:20:10 » |
|
Pfuh én azt álmodtam nem olyan régiben hogy tudjátok van az a színházas FT rész és én benne voltam én voltam Natsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #898 Dátum: 14 jún 20, 20:31:38 » |
|
Több részletre nem emlékszel? Azt álmodtam hogy valami lepukkant épületbe vagyok én, anyám, tesóm meg még nem tudom kik, és egy nagyon nagy mélyhűtőből hamburgerhúst és hamburger zsemlét veszek ki, hogy jó lesz az vacsorára. Azután poharakban furra színes kristályok voltak amik beszéltek hozzám (gondolatátvitellel vagy hogy de hallottam amit mondtak) és azt mondták hogy menjek Pestre, vagy felejtsek el mindent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Veterán age of empires játékos.
|
|
« Válasz #899 Dátum: 14 jún 20, 20:38:37 » |
|
De az rémlik hogy elveszett a varázs erőm és nem tudtam sárkány jelmezbe tűzet okádni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|