Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5205 Dátum: 14 márc 04, 20:18:53 » |
|
Saphinak igaza van amúgy, tényleg lehet szempillát festeni. (<-Tartós szempillafestés.) Van akinek nagyon ügyesen megcsinálják és jól is áll. Meg láttam már olyat is, akinek úgy volt felrakva a 3D-s pillája, hogy ha nem szól fel se tűnik, hogy nem a sajátja. Én meg csak azt bánom, hogy nem dúsabb. CrazyCat jó is, hogy nem festetted be, főleg ha nem rézvörös a hajad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 04, 20:22:28 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5206 Dátum: 14 márc 04, 20:32:34 » |
|
Nem rézvörös. Bár talán egyszer lesz olyan is. Befestett szempilla szerintem szép, kivéve, ha feketére festik - szerintem. De lehet, csak az én heppem, hogy minél dúsabb, hosszabb, sötétebb legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5207 Dátum: 14 márc 04, 21:46:12 » |
|
De kemény, nem is tudtam, hogy van ilyen. Jó persze a szempilla spirál, az festi valamilyen szinten. De szerintem akinek világos a haja és a szempillája, annak sokszor nem all olyan jól ha fekete spirált használ. Vagy sok sminket, ismerősömből indulok ki. De engem az akaszt ki, ha valaki durván kihuzza a szemöldökét. T.T Annyira szörnyű tud lenni néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5208 Dátum: 14 márc 04, 21:57:33 » |
|
Szerintem tök jó mikor valaki befesti/befesteti a szempilláját, nekem néha megteszik de csak 2-3 hétig látszódik igazán.
Szerintem is szép egy szőke lánynál a fekete szempilla, jobban kiemeli a szemét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5209 Dátum: 14 márc 04, 22:00:46 » |
|
De ez szem szín kérdése is, barátnőmnek speciel nagy kék szeme van és tejföl szőke haja, ami eredeti persze. Neki nem áll jól a fekete smink. Egyszerűen olyan szép egy kevés barnás sminkel, hogy az hihetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5210 Dátum: 14 márc 04, 22:27:01 » |
|
Ezt a fiúknak küldöm: (Gyönyörű ez a fekete nő szerintem.) A szempilla más, mint mikor a szemhéját festi ki valaki. Szőkéknek nem is áll olyan jól a sötét szerintem. Nekem se, ha festeném magam akkor inkább pici bronze vagy arany, natur színek inkább. Tényleg Saphi, te fested magad?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 04, 22:30:57 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5211 Dátum: 14 márc 05, 08:10:35 » |
|
(Ah Jared Leto... *-* ) Szőkéknek tényleg nem áll "annyira" jól a sötét,(tisztelet a kivételnek ugyebár) inkább az enyhe színek, bár szvsz nekik még az egy kicsit erősebb kék és a lila is nagyon jól passzol. Nekem ehhez a világos vörösesbarnához szerencsére jól megy a fekete, egyszer viszont kipróbáltam a pirosat és mintha behúztak volna, főleg ilyen fehér bőrrel, úgyhogy soha többé...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 08:15:33 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5212 Dátum: 14 márc 05, 11:06:50 » |
|
Ezt a fiúknak küldöm: (Gyönyörű ez a fekete nő szerintem.)
Mármint aki egy leborotvált bonobóra hasonlít? :O Vagy az én szememmel van baj, ami félig igaz, de igazából mégse, vagy csak nagyon-nagyon bénán lett elkapva ez a pillanat róluk amúgy is. Tehetnénk a kupa vagy mi helyére egy banánt is amúgy, hihihii, úgy viccesebb lenne és érthető legalább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 11:07:45 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5213 Dátum: 14 márc 05, 15:38:13 » |
|
Szerintem nem szép az a nő. Melle sincs. A fiúknak küldök egy Weisz Fannis képet: http://pecsiprogramok.hu/program/big/10727.jpg Őt még senki nem linkelte, pedig nagyon szép lány és jólelkű is. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 20:50:59 írta Sevanna »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5214 Dátum: 14 márc 05, 15:48:09 » |
|
Amikor megláttam ezt a nőt,az jutott eszembe, hogy valaki adjon már neki egy szendvicset. >.< (Ez lehet gonosz de gyanítom, hogy nem én voltam az egyetlen aki ezt gondolta.) Weisz Fanni amúgy tényleg szép. Kis aranyos feje van. De szerintem Esmé Bianco is gyönyörű. http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/esme-bianco-premiere-the-world-s-end-08.jpg Ha lehetne választani, én tuti rá akarnék hasonlítani külsőre. (Mondjuk a GOT-os karakterére inkább nem, mármint ami a szerepét illeti... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 15:49:05 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5215 Dátum: 14 márc 05, 16:42:54 » |
|
Nem attól lesz szép egy nő, hogy van melle. (Nem azt mondom, hogy nem fontos.) Amúgy nem tudom miben szerepel, csak láttam már képeket és nekem ott tetszett. szerk.: Meg tudtam ki ő: Lupita Nyong'o Itt van még pár kép. Viir Jared is szerepel rajtuk. http://www.emirates247.com/entertainment/oscars-2014-best-bloopers-jennifer-lawrence-lupita-nyong-o-2014-03-04-1.540379Lew, a szöszi csaj miatt küldtem a képet, a zárójelben lévő szöveget később írtam oda, mint saját vélemény. Seva, ő a halláskárosult lány, aki szépségkirálynő lett?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 16:45:50 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5216 Dátum: 14 márc 05, 16:48:49 » |
|
Szerintem se az dont el mindent, de persze ha nem nagyon van akkor nem kell olyan ruhat hordani,ami arra a reszre fekteti a hangsulyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5217 Dátum: 14 márc 05, 17:04:36 » |
|
Nekem sincs olyan hű de nagy, nem is azért írtam, mert hogy az határozná meg a szépségét, hanem alapjáraton csontos a mellkasa, ilyen ruha nem előnyös a testalkatára. http://vivatv-hu.mtvnimages.com/fashionpolice/kim-kardashian-jamie-mccarty-123175145.jpg?width=394 Egy ilyen annál inkább. Mondjuk pont a majdnem legnagyobb mellű nőn van, de ez kb pont annyit takar hogy elfedi az ilyen dolgokat. Amúgy Minagi igen ő az. És köszi, hogy gondoltál rám. *__* Úgy befonnám a haját, pedig nem rajongok a hosszú hajú pasikért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 17:27:31 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5218 Dátum: 14 márc 05, 18:14:31 » |
|
Hát igen, de az tényleg nem szép ha ennyire sovány valaki és nincs is nagy melle. A ruha jól néz ki, csak nem rajta Viszont amit küldtél, az nagyon szép, de oda is kell egy formás alkat, hogy fellehessen venni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5219 Dátum: 14 márc 05, 18:51:38 » |
|
Annyira be akartam szólni Sevának, de úgyis csak megbántam volna, hogy ilyenekkel húzom az időt szövettan tanulás helyett. Ez a szendvicses szöveg meg már annyira régi, hogy hihetetlen. Érdekes, a sovány lányok is ugyanúgy kapnak hideget-meleget, mint a kövérek, mégis főképp utóbbiak sajnáltatják magukat, meg élik ki azzal elfojtott agresszivitásukat, hogy a "kutyák szeretnek a csontokkal játszani" típusú képekkel posztolják tele a facebookot. Niki megmondta a tutit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|