Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4890 Dátum: 13 dec 28, 12:05:54 » |
|
Ezzel mindent elárultál Seva... (Nyilvánvalóan kipreparálnád és egy vitrinbe tartanád az ágyad mellett.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4891 Dátum: 13 dec 28, 14:51:24 » |
|
Én asszem 12 voltam, amikor találkoztam valami megasztáros sráccal, akibe minden kislány bele volt habarodva, és össze-vissza kiabáltam, meg idegen emberekhez rohangáltam tollért, hogy kaphassak egy aláírást, majd egy csomó "úristen úristen úristen" közepette fotózkodtunk, majd közölte velem, hogy ne nézzek így rá, nem űrlény. Te jó ég, nagyon gáz volt. Azóta nem merek ismert emberekkel találkozni. Bár remélhetőleg kicsit értelmesebb lettem, mostmár csak a toll után való kapkodás történne meg. Aaaaaaaa egyszer írok így sok idő után, akkor is befagyasztom a témát. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 28, 20:59:18 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4892 Dátum: 13 dec 28, 21:03:44 » |
|
Én meg egyszer Balcsiról vonattal hazafele jövet találkoztam ezen a képen lévő fiúval (alul középen a sötét hajú), és két barátnőm is ott volt, akik tök rajongtak érte, csak mert kicsit híressé tette az ország egyik legbénább sorozata, és megkértek, hogy fényképezzem le őket, én meg nemet mondtam, és visszaültem a kabinba. Szerintetek ez fake? Nem bízom a nemkutyában. http://nemkutya.com/like/86679
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4894 Dátum: 13 dec 28, 22:23:51 » |
|
Úr Isten a hírességek is emberek és használják a tömegközlekedést te jó ég. :o Ill. mondjuk bevásárolni is szoktak én a közben láttam már nem egy magyar celebet, vagy étkezés közben
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4895 Dátum: 13 dec 30, 23:43:06 » |
|
Most, hogy szegény Schumi abban az állapotban van amiben, eszembe jutott, hogy ő volt az első "celeb" aki megdobogtatta a szívem 6 éves koromba (ezt egy cikk juttatta eszembe ahol a régi F1-es baleseteit taglalják és ahol rájöttem, hogy 1999-ből már vannak emlékeim a versenyről) Nektek gyerek korotokban kik jöttek be? Nekem még, Backham, Tom Cruise (akit akkor sokkal férfiasabbnak találtam Brad Pitnél, bár utóbbi is tetszett) és valamelyik srác a Blue-ból, de nem emlékszem melyik.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4896 Dátum: 14 jan 01, 13:03:30 » |
|
Ahogy az előző pár hsz-t olvasgattam arra jutottam, hogy ez a gif nem maradhat ki a témából... Amúgy én nem vagyok nagy fan, de erre nem lehet mit mondani:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4897 Dátum: 14 jan 06, 21:40:41 » |
|
Ne is mondd, noe, szegény Schumi. Cruisetól és Beckhamtől égnek áll a hajam, de Blues korszakom nekem is volt. Duncannel volt kitapétázva az egyik falam. Sikeresen megfertőztetek. Köszönöm. ˘-˘ A vége a legjobb. I'm sorry.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4898 Dátum: 14 jan 06, 21:51:32 » |
|
Most már nekem is égnek áll tőlük a hajam, de más volt a helyzet 13 évvel ezelőtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4899 Dátum: 14 jan 07, 11:07:06 » |
|
Csak nálam maradt ki ez a sztárokba vagyunk szerelmesek korszak? Biztos volt valami, de nem lehetett nagy rajongás, mivel egy nevet se tudnék felhozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4900 Dátum: 14 jan 07, 12:04:42 » |
|
Schumi nem sztár ő tehetség. Anno 2 tábor volt az Alomzo fanok és a Shumisok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4901 Dátum: 14 jan 08, 02:45:37 » |
|
how to kiss: coat flip ruffle the curly hand thingy sex kiss Ez a csók basszus rohadt jó. Így kell ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4902 Dátum: 14 jan 08, 20:50:27 » |
|
Ezt a másik topic lakóinak küldöm sok szeretettel. És mi is köszönjük szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4903 Dátum: 14 jan 09, 21:21:52 » |
|
Férfi topic: a belinkelt szöveg undorítóan nyálas. De azért érdekelne, pontosan melyik részével nem értenek ennyire egyet az urak odaát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4904 Dátum: 14 jan 09, 22:03:00 » |
|
Hmm...legközelebb teljes sífelszelésben megyek a strandra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|