Na, legyen valami érdekes téma.
Nektek melyik a kedvenc terepszínetek? Mutatok párat, ezek mind amerikaiak, de ti is adhattok még hozzá.
US WoodlandSokáig ez volt a sztenderd az amerikai hadseregben.
MARPATUSMC sztenderd terepruhája. Nekem egy Woodland MARPAT nadrágom van, ebben szoktam kirándulni. Digitális minta, tetszik, hogy "színváltós" vagyis, a fényviszonyoktól függően mindig másik színárnyalat jön ki jobban. Néha szinte teljesen zöldnek tűnik, máskor inkább barna, stb.
UCPEz ma az Army sztenderd terepszíne. Elég sok kritika éri amúgy. Ez is digitális minta, elméletileg univerzális, minden környezetben jó, hát szerintem inkább csak egy külvárosi betondzsungelben rejt jól. De jól néz ki ez is egyébként.
NWUEz a haditengerészet digitális mintája. Nem igazán álcázásra lett szerintem kitalálva, igaz a tengerészek nem is gyakran ugrálnak a bokorban.
Ezen kívül van még a MultiCam, ami nagyon népszerű, és jó is a szakértők szerint, bár ebből nagyon sokféle minta létezik, ezért mopst nem is teszek be képet. (Mg el is untam a keresgélést xD)
Nektek melyik tetszik a legjobban?
(Btw, ez az egyetlen olyan szituáció, ahol egy trú alfahím is beszélhet divatról. )