|
Lew
|
|
« Válasz #4516 Dátum: 14 jan 09, 13:42:39 » |
|
Lány: Szép vagyok? Fiú: Nem. Lány: Szeretnél velem lenni örökké? Fiú: Nem. Lány: Dühös lennél, ha csak úgy elsétálnék? Fiú: Nem. Lány: Sírnál, ha meghalnék? Fiú: Nem. A lány eleget hallott, és elege lett. Elsétált, miközben könnyek hullottak a szeméből. A fiú elkapta a lány karját, és így szólt: Azt nem kérdezted, hogy szeretlek-e. Lány: Szeretsz? Fiú: Nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4517 Dátum: 14 jan 09, 20:53:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4518 Dátum: 14 jan 09, 20:59:01 » |
|
Azt, hogy valakinek itt pofátlanul sok szabadideje van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4519 Dátum: 14 jan 09, 21:02:24 » |
|
Ennek a cikknek mi köze az ellenállhatatlansághoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4520 Dátum: 14 jan 09, 21:14:45 » |
|
Mindenesetre dekoratív a csaj a képen... Nem Syzy képére gondolok, hanem erre :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 09, 21:16:12 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4522 Dátum: 14 jan 09, 21:26:11 » |
|
Azt hittem te vagy a mester. Egy humbákfalvi pap nagyobb megvilágosodással rendelkezik, mint te?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4523 Dátum: 14 jan 09, 21:30:47 » |
|
...De a pushup hatás még mindig tart. Hogyha észrevettem, hogy foghíjas a csaj akkor meleg vagyok? xD Egyébként köszönöm neked ezt a videót, csudijó megy ez mellé --> http://www.youtube.com/watch?v=GedZV3HTJr8
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4524 Dátum: 14 jan 09, 21:31:18 » |
|
A Mesternek joga van a tanítványait idézni. Másik topichoz: hát, ha a redundanciavizsgálat utáni szöveget nézzük, még akár egyet is tudok érteni vele. Mert a cikk összesen erről szól: "ne legyél egy ortó nagy kurva, és akkor jó lesz neked is, meg a férfinak is." Ennyi a teljes információtartalma. Ezzel még egyet is lehet érteni. Csak a szövegkörnyezet nagyon nehezíti az értőolvasást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4525 Dátum: 14 jan 09, 21:32:54 » |
|
Benne lennél abban, hogy 12. randiig nincs csók?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4526 Dátum: 14 jan 09, 21:37:07 » |
|
Azért Aes minden éjjel egy tapasztal tüzes gáréról álmodsz, aki bevezet a rejtett titkok mezejére nem? Nem tudom hány embert érdekel egy csaj szűzessége. Maximum egyszer, mert kíváncsi. A tapasztalt nő szerintem a többségnek vonzóbb. Nyílván, ha nem balfaszxD Tibi atya meg megmondja akkor kussolsz és hiszel me az úgy van.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4527 Dátum: 14 jan 09, 21:37:58 » |
|
Benne lennél abban, hogy 12. randiig nincs csók?
Nem lóverseny az. De azért valami pozitív visszajelzést, mondjuk a 3-4 körül már el lehet várni. xD (Bár ha úgy vesszük, ha a harmadik után még van negyedik az is pozitív visszajelzésnek számít.) Persze ha a csaj a rolex órámat keresi, akkor felejtős. Még akkor is az lenne, ha lenne rolex órám. Hiei, az álmaim csak rám tartoznak. De most nincs kedvem elhülyülni ezt a témát. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4528 Dátum: 14 jan 09, 21:41:04 » |
|
Azt hittem te vagy a mester. Egy humbákfalvi pap nagyobb megvilágosodással rendelkezik, mint te? Egy tehetséges kezdő, nem véletlenül ő a mester, én meg a Mester.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4529 Dátum: 14 jan 09, 21:42:53 » |
|
Még mindig nem perelted be azt a brazil okostojást amiért lopja a nevedet Mr Coelho?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|