Nikkie
|
|
« Válasz #4860 Dátum: 13 dec 11, 11:52:48 » |
|
Tudom, hogy nem ez a lényeg, de ezt mégis hogy? Ha tükörben pózol, a feliratnak is a tükörképét kellene látnunk. Még ki is próbáltam az előbb, hogy nem én emlékszem-e rosszul, és nem. Ha meg előlapi kamerával csinálja, vagy megfordítja a telót, akkor meg magának a telónak nem kéne látszania. Ha más fotózta, akkor meg miért takarta ki az arcát a telójával? Azt sem gondolnám, hogy photoshoppolta a mintát. Na mindegy. Btw, ilyen pólóm nekem is lesz, mármint Starkos. Meg kék virág a hajamban. Majd egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4861 Dátum: 13 dec 11, 12:00:25 » |
|
Egy kattintással a gépen tükrözni lehet a képet. Lsd: Nekem egyébként nem tetszik a csaj nagyon "kikent-kifent"... a hajpánt meg végképp nem passzol bele a képbe... De a körmei legalább csak egyszerű körömlakk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 12:06:57 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4862 Dátum: 13 dec 11, 13:29:21 » |
|
Ó, tényleg, jogos. Bár én a te képedre is azt hittem így hirtelen ránézésre, hogy valami nagy tükrös teremben vagy, és a tükörhöz nyomtad az arcod.A körmei nekem is tetszenek, barátnőim körében is nagy népszerűségnek örvend a piros/vörös/bordó körömlakk. Lehet, hogy karácsonyra meglepem magam eggyel. http://img.over-blog-kiwi.com/0/70/32/41/2012/01/18/ob_4f1899_sally-hansen-all-fired-up.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-VRDR5nz8d4o/T90vNvhDq7I/AAAAAAAAC9I/Q-ylrsJ633s/s1600/SH+Right+Said+Red.JPGEz a két színárnyalat tetszik nagyon. Talán a sötétebb jobb választás lenne. És ha már köröm, fekete lakkom sosem volt, de ezt a manikűrt el tudnám viselni. http://indulgy.net/cB/4E/3D/e6912d393c81c9211ca3b04ef2ba6649.jpgÚgy sajnálom, hogy a kontaktlencse miatt nem lehet hosszú körmöm, pedig úgy imádtam. Főleg zselével megerősítve, gél lakkozva. Francia manikűrt kértem mindig, a gyűrűsujjamon mintával.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 13:32:12 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4863 Dátum: 13 dec 11, 13:39:01 » |
|
ömmm hogy-hogy nem lehet a kontaktlencse miatt hosszú körmöd? barátnőmet nem akadályozza... én is szívesebben viselnék kontaktlencsét, de nekem jól áll a szemüveg, javít az arcomon, szerintem , és a 2-es szemem még nem olyan rossz, hogy mondjuk ne mehessek szemüveg nélkül bulizni http://24.media.tumblr.com/d49997b12578e48897748f9010385e02/tumblr_mvr80xV9Ue1qjx6n6o3_500.gifez olyan cuki http://thandbc.tumblr.com/post/66133956169
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 14:41:42 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4864 Dátum: 13 dec 11, 15:37:42 » |
|
Azért jó azt látni, hogy nem csak szerintem helyesebbek a karcsúbb, kissé szálkásabb izomzatú férfiak. Ami úgy kb ettől több, az nem is tudom.. már túl sok felesleges izomzat, bár szerintem még ez is sok. Mint egy nőnek ha túl nagy a melle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4865 Dátum: 13 dec 11, 15:46:48 » |
|
Nekem ez amit linkeltél pont tetszik. Persze tetszenek ezek a sármos, szálkás pasik mint Tomy, de mivel az ideálom az 190cm felett van azon jobban néz ki a kicsi izom na meg husi De Tom, ma nagy bánatomban a képeivel vigasztaltam magam, na meg megnéztem a War Horset és sírtam Tom halálán T_T Olyan jó mikor kivagyok akadva és beteszek egy szomorú filmet és kisírom magam rajta, teljesen elfelejtem közben a saját bajom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 15:48:17 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4866 Dátum: 13 dec 11, 17:05:48 » |
|
Ó. Amúgy csak szerintem változtak meg nagyon a fangirlök célpontjai? A régi Brad Pitt stílustól eljutottunk Tom Hiddlestonig. Mondjuk nem bánom, ez nekem sokkal jobban bejön. Mert Tom vagy például Ben sem a tipikus jó pasi, egyszerűen a karizma, személyiség, jellem, hang, kisugárzás teszi őket azzá. Ez mennyivel menőbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4867 Dátum: 13 dec 11, 17:16:40 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 17:25:26 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4869 Dátum: 13 dec 11, 17:35:07 » |
|
Nekem munkavédelmet kéne tanulni... védem magam épp a munkától derosszpoénvolt x"D pl. ezzel nagyon jól védtem magam, ha valaki még nem látta:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4870 Dátum: 13 dec 11, 20:18:36 » |
|
Én a gyönyörűszép szemei miatt kedvelem őt. Bár ha szép szemek, akkor szerintem Elijah-nak van a legtutibb: http://thehobbitfilms.files.wordpress.com/2011/02/elijah-wood-4.jpgAmúgy ő meleg? Vagy rosszul tudom? Mert amúgy nem tudom, csak gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4871 Dátum: 13 dec 11, 21:03:44 » |
|
Nem tudom melyik nemhez vonzódik, de nem is szoktam ilyennel foglalkozni. Engem az ő rikító szemei már inkább taszítanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4873 Dátum: 13 dec 12, 09:27:09 » |
|
Szerintem olyan semmilyen szemei vannak, de lehet, hogy csak az a semmilyen arc rontja el, ami körülötte van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4874 Dátum: 13 dec 12, 16:22:00 » |
|
Ja, mintha egy rosszul összeszerkesztett sim kelt volna életre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|