Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4800 Dátum: 13 nov 03, 22:20:34 » |
|
Vicces, de tetszik ez a téma, meg hogy mások is úgy vannak, mint én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4801 Dátum: 13 nov 03, 22:27:21 » |
|
Nekem ő jön be. :DDDDD Bár azt suttogták, II. Lajos is jó volt, hmm. Rákerestem én is erre a témára, hátha találok valami jó pasit, de helyette kidobta Zac Effront. http://www.posh24.com/zac_efron/zac_efrons_beard_hot_or_notA hozzászólásokból kitűnik, hogy jól gondolják a srácok, a lányok többsége a babapopsi-arcú férfiakat szereti. A nők körében szerintem már más az arány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4802 Dátum: 13 nov 03, 22:33:35 » |
|
Szóval nálad kizárólag a jólfésült, fess fiatalemberek jöhetnek számításba, a kicsit vad, kicsit mm, rosszfiúsabb? kisugárzás nem adja? Rákerestem erre a Lajos nevű férfira, de nekem kissé túl merevnek tűnik, nem jön be túlzottan az ilyen feszes, rendezett stílus. Viszont Zac Efron, mióta elkezdett kikupálódni, úgy pár éve, szerintem egész helyes férfivá vált, azzal a borostával meg, amin linkeltél képen például, nos, nem rossz azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4803 Dátum: 13 nov 03, 22:43:33 » |
|
Nem. Persze ez sok minden függvénye, de összességében nem. Ha valaki öltönyben van például, nálam tuti, hogy +10 ponttal indít az esetek 98%-ában. Rákerestél Lajcsira? :DD Én nem találtam normális korabeli képet, csak ami hemzsegett a kor művészi szokásaitól (értsd: földönkívüli emberek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4804 Dátum: 13 nov 03, 22:50:30 » |
|
Hát, ami azt illeti, a profi goggle képkereső még olyan képet is adott ki, amin a női és a szultánbéli alteregóját festették le anno, szóval nem tudom biztosra, rá is találtam-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4805 Dátum: 13 nov 03, 23:14:21 » |
|
Akkor Saphi ezt neked küldöm. http://www.youtube.com/watch?v=5ueJ4-lTa1sÖltöny, nuku borosta, + rohadt jól csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4806 Dátum: 13 nov 04, 06:52:47 » |
|
Fura picit ez a srác, mintha 2D-s lenne a teste, mikor oldalt fordul, a teste ilyen tök furán elvékonyodik papírrá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4807 Dátum: 13 nov 04, 14:36:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4809 Dátum: 13 nov 04, 17:47:54 » |
|
Nem, Manó annyira nem, mint az apja. De az idősebb miatt nem hiába fordultak meg a francia hölgyek, és nem hiába hívták "szép akasztott"-nak. Óóóóó, Noeee. :DDDD Albert herceg életem első szerelme!! XDDDDDDDDDDDD http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/be/Prince_Albert-1842.jpg Van egy nem is olyan régi film, ami tulajdonképpen róluk szól, és csak ezért megnéztem. És volt egy jelenet, ahol beszélget a bátyjával németül. Német nyelv + Szász-Coburg-Gotha = tökéletes. *.* Seva, nem jön be a kép. Albertre meg Andrássyra visszatérve: utóbbinak nem tudom milyen génjei voltak, de még 60 évesen is letagadhatott volna 20 évet. Szerintem valaki nemsokára le fog minket szólni, hogy morbid a téma. :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4810 Dátum: 13 nov 04, 21:28:46 » |
|
Ne már. Nekem itthoni gépen is bejön simán. Azért zúgtam bele amúgy, mert a tanár folyamatosan szidta hogy mekkora áruló volt és én megsajnáltam, hogy ez milyen szemétség. Amúgy hercegek nem akkora számok mint az írók és zeneszerzők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4811 Dátum: 13 nov 04, 21:46:54 » |
|
Minagi, amit küldtél, nagyon jó A zene is megtetszett, a mozgása a srácnak pedig még jobban, most nagyon sokáig fogom még ezt nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4812 Dátum: 13 nov 04, 21:57:31 » |
|
Ne már. Nekem itthoni gépen is bejön simán. Azért zúgtam bele amúgy, mert a tanár folyamatosan szidta hogy mekkora áruló volt és én megsajnáltam, hogy ez milyen szemétség. Vicces, hogy mindenki szidja a történelemórákat (amit meg is értek), én meg, akinek nagyon-nagyon jó tanára volt, csak mosolygok rajta. Meg a tankönyvünk is jó volt, a Görgey témát is nagyon jól körbejárta, és megemlítette ugyan, hogy akkoriban Kossuth és még többek árulónak tartották, de mindezt bemutatta a másik oldalról is. Persze csak kiemelt szövegrészletekben, amit az osztályunk nagy része úgysem olvasott el... Én bezzeg úgy bújtam a töri könyvet, mint a legjobb kalandregényt. Amúgy hercegek nem akkora számok mint az írók és zeneszerzők. BDSRSTNT!!!! Szívd vissza azonnal! De elnézem neked, mert biztos Byronra gondoltál, Byron meg hát főúr volt, na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4813 Dátum: 13 nov 04, 22:33:37 » |
|
Nekem úgy rémlik irodalom órán volt ez. Harmadikban még nincsen töri. Most majdnem azt mondtam, hogy falusi iskolába jártam és hogy lehet nem volt olyan felkészült a tanár, de rájöttem, hogy te is. Szóval előítéletesség lett volna. Nekem az irodalom szöveggyűjtemény volt a kedvencem. *.* De a töri könyv is tényleg jó volt, de csak olvasni. Tanulni én utáltam a törit. Sajna. Hát az irodalom mániám felülírja a nemesség iránti rajongásomat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4814 Dátum: 13 nov 04, 22:49:24 » |
|
Az az iskola szar volt, én a gimnáziumról beszéltem. Az irodalommánia nem író-költőmániát jelent. Én úgy szeretek legjobban például verset olvasni, ha az ég világon semmit nem tudok a költőről/íróról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|