Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4785 Dátum: 13 szep 26, 22:12:09 » |
|
Nagyon sokan. Példának ott a barátnőm, aki ezt szereti. Nem tudom miért, de ízlések és pofonok. Izomnál is vannak határok, szerintem, egy idő után, nem mondanám hogy "szép", mikor átesnek a ló túloldalára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 26, 22:14:00 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4786 Dátum: 13 szep 27, 14:36:59 » |
|
Most jöttem rá, hogy ennek a srácnak nem állnak jól a ruhák, de úgy egyik sem, egyedül az ádámkosztüm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4787 Dátum: 13 okt 11, 09:02:46 » |
|
a videód linkje..
Hát ez rohadt durva, basszus, még tőled is, Gdat. Láttad már ennek a videónak az egész estés változatát, vagy csak ezt a kiragadott 3 percet? Vagy valaki, aki megnézte most? Azt a srácot, akit elvernek benne, rendszeresen meg is b.sszák, szóval a kérdésre a válasz: köcsög is lett meg csicska is. És az meg ritka undorító, és bizony, egészségtelen, hogy így rajongsz ezért a videóért, ha mindezt még tudod is. A nemi erőszak az egyik legborzalmasabb dolog, ami emberrel történhet, az meg rátesz a lapátra, ha férfi követi el férfi ellen. Velünk ezt végignézették középiskolában, mert valamelyik hülye azt hitte, hogy ez majd jól oktatni fogja a diákokat, akik megnézik, hát... mindegy, de csak gratulálni tudok annak az tompa elméjűnek, aki kitalálta anno. Mindenesetre nem értem, hogy lehet ezt anélkül végignézni, hogy ne borzonganál, de ne az izgalomtól, hanem magától a borzalomtól. Ez... ááh, muszáj megnéznem valami kedves és cuki dolgot, hogy kimossam a szememből ezt a förmedvényt, mondjuk aaö... Szilajt, az pont megfelel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4788 Dátum: 13 nov 03, 12:28:09 » |
|
Ezt a fiúknak küldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4789 Dátum: 13 nov 03, 12:40:28 » |
|
Ez a barátomra olyan igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4790 Dátum: 13 nov 03, 16:54:04 » |
|
Az enyémre is 100%-ban igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4791 Dátum: 13 nov 03, 17:08:28 » |
|
Be kell szállnom a sorba, az enyémre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4792 Dátum: 13 nov 03, 18:25:38 » |
|
Akkor én is megírom, hogy az enyémre is. Plusz a tesóimra is. Kivéve a legkisebb bátyámon más picit... Sose növesztette meg a szakállát, ritkán hagy borostát is. Pedig jól áll neki, rohadt jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4793 Dátum: 13 nov 03, 20:10:03 » |
|
Ja, és ha elvonatkoztatunk attól, hogy valamelyikünk rokonáról van szó, el kell ismernem, hogy a kezdeti, kicsi borosta k.rva szexi tud lenni egy férfiarcon. Nekem legalábbis gyengém. http://www.fashionfave.com/wp-content/uploads/2013/02/designerstubble.jpgÓóó, és alul az a kékszemű, bronzos barbáristen, uuuu. :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 03, 20:10:44 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4794 Dátum: 13 nov 03, 20:39:18 » |
|
Igen, a borosta, nagyot tud dobni egy férfin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4795 Dátum: 13 nov 03, 20:50:19 » |
|
Nekem is gyengém a borosta. *.* Szexi plusz én imádom simogatni is a borostás arcot. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4796 Dátum: 13 nov 03, 20:52:59 » |
|
Én nem komálom az arcszőrzetet, egy kis borosta még belefér, de az ilyen ősemberes megjelenést kölcsönző szakáll valahogy nem az esetem, a bajusztól meg egyenesen kiráz a hideg.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4797 Dátum: 13 nov 03, 21:08:21 » |
|
Én igenis szeretem simizni, sőt az arcomat hozzádörgölni is. :3 Nem szúr hanem olyan kis dörzsis vagy nem tudom. Tépkedni nem szoktam a szálakat. Az egy másik műfaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4798 Dátum: 13 nov 03, 22:01:35 » |
|
Jaj, Ayumi, amiről te beszélsz, mi nem, mi arról a fajta borostáról beszélünk, amibe ha beledörgölöd az arcod, egyszerre olyan, mint egy selyemréteg az arcon, egy kis smirglipapíros beütéssel. Bizsergető és nagyon megnyugtató érzés. Amiről meg te beszélsz, az a szakáll, ami meg hát fúj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4799 Dátum: 13 nov 03, 22:14:32 » |