Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #255 Dátum: 07 júl 03, 15:44:45 » |
|
A dattebayo azt hittem azt jelentheti h mert. Én eddig valahogy igy gondoltam mert Naruto mindig mondja és ezért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 07 júl 03, 15:49:43 » |
|
Ja remélem én is h fiatalítani is megtanitja majd mert akkor ugy marad és nem nő a homloka,nem tom sztem nincs is neki nagy homloka legalábbis én nem látom rajta :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #257 Dátum: 07 júl 03, 16:12:10 » |
|
Én csak még egyetlen egyszer láttam úgy, h nagy a homloka... Amúgy nem hinném, h tovább nőne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 07 júl 03, 16:19:54 » |
|
Hát...de mikor láttad én nem láttam még soha azt h nagy a homloka nem tom m ért mondják de mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 07 júl 03, 17:46:14 » |
|
én sem láttam nagynak a homlokát... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 07 júl 03, 17:54:32 » |
|
a dattebayo egy mondatnyomatékosító szó, Naruto minden mondatának igazságtartalmát hangsúlyozza vele
de nem csak a dattebayo létezik, mint mny szó, hanem ennek rövidebb változatai: da, datte, datteba(ezt hikaru mondja néha a hikaru no goban, de ez most nem tartozik ide)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #261 Dátum: 07 júl 03, 21:15:11 » |
|
tessék...ittvan, amint Obito sírjánál van...talán még tud is kommunikálni Obitoval...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #262 Dátum: 07 júl 03, 21:53:00 » |
|
Ja, csak az a "baj", hogy ez "csak" egy fanart (rajongói kép).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #263 Dátum: 07 júl 03, 22:36:51 » |
|
A homloka? Szerintem ez egy kitaláció, amivel kiskorában szivatták. Vaqn ilyen. De nem baj, öreg korára majd akromegáliás lesz. >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #264 Dátum: 07 júl 03, 23:05:43 » |
|
Természetesen a témában nem mozgók most megkérdezik, mi is az az akromegália. A homloka meg csak annyival van nagyítva,h oldalra húzza a haját. Legalább is part egyben nekem csak ennyi tűnt fel. Meg hogy néhány képen látszik kicsit nagyobbnak csak.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #265 Dátum: 07 júl 03, 23:13:42 » |
|
Az akromegália egy somatotróp túltermeléssel járó felnőttkori tünetegyüttes. A porcos részek (pl állcsúcs, orr, stb...) növekedésnek indulnak, és végül a mi Sakuránk úgy fog kinézni mint egy klasszikus boszorkány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #266 Dátum: 07 júl 03, 23:16:41 » |
|
Necroooo... totál meghoztad a hangulatot Nem bírom a deformitásokat. Asszem ez vmi fóbia... De egy Sakura banyát el tudnék képzelniXD Nem lenne akkor meglepő,ha öregkorára ő is Tsunade ötletéből kiindulva fiatalabb és szebb külsőt varázsolna magának:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #267 Dátum: 07 júl 04, 13:13:08 » |
|
nem kell mondani...mélyen tisztelt moderátor úr! de talán van némi hasonlóság a mangában és a fanartban... úgyértem egy csomó fanart a mangáról van másolva...legalábbis amiket eddig én láttam...persze vannak szárnyaló fantáziájú rajzolók, de ez a kép sztem nem rossz! én sajnálom Kakashit...annyi olyan haverja van, aki akció közben hunyt el...csoda, hogy még nem omlott össze idegileg...én tuti nem bírnám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #268 Dátum: 07 júl 04, 16:47:29 » |
|
Hát, sztem majd meg fogja neki tanítani Tsunade is idővel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #269 Dátum: 07 júl 04, 16:48:56 » |
|
Én se... És szegény Kakashi!! Annyira cuki pedig!! Jah, meg most nézegettem és amikor kicsi volt, állati jól nézett ki és akkor most se lehet ronda :-[ :-[ :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|