24 dec 04, 20:17:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1361902 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Pettinho
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 07 júl 03, 15:44:45 »

A dattebayo azt hittem azt jelentheti h mert.
Én eddig valahogy igy gondoltam mert Naruto mindig mondja és ezért Mosolyog
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #256 Dátum: 07 júl 03, 15:49:43 »

Ja remélem én is h fiatalítani is megtanitja majd mert akkor ugy marad és nem nő a homloka,nem tom sztem nincs is neki nagy homloka legalábbis én nem látom rajta :Mosolyog
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #257 Dátum: 07 júl 03, 16:12:10 »

Én csak még egyetlen egyszer láttam úgy, h nagy a homloka... Amúgy nem hinném, h tovább nőne Nyelvesít Nyelvesít
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #258 Dátum: 07 júl 03, 16:19:54 »

Hát...de mikor láttad én nem láttam még soha azt h nagy a homloka nem tom m ért mondják de mind1
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #259 Dátum: 07 júl 03, 17:46:14 »

én sem láttam nagynak a homlokát... :-[
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #260 Dátum: 07 júl 03, 17:54:32 »

a dattebayo egy mondatnyomatékosító szó, Naruto minden mondatának igazságtartalmát hangsúlyozza vele
de nem csak a dattebayo létezik, mint mny szó, hanem ennek rövidebb változatai: da, datte, datteba(ezt hikaru mondja néha a hikaru no goban, de ez most nem tartozik ide)
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #261 Dátum: 07 júl 03, 21:15:11 »

tessék...ittvan, amint Obito sírjánál van...talán még tud is kommunikálni Obitoval...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #262 Dátum: 07 júl 03, 21:53:00 »

Ja, csak az a "baj", hogy ez "csak" egy fanart (rajongói kép). Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Necro
Kezdő Jounin
*

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #263 Dátum: 07 júl 03, 22:36:51 »

A homloka? Szerintem ez egy kitaláció, amivel kiskorában szivatták. Vaqn ilyen.
De nem baj, öreg korára majd akromegáliás lesz. >Nevet
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #264 Dátum: 07 júl 03, 23:05:43 »

Természetesen a témában nem mozgók most megkérdezik, mi is az az akromegália.Nevet
A homloka meg csak annyival van nagyítva,h oldalra húzza a haját. Legalább is part egyben nekem csak ennyi tűnt fel. Meg hogy néhány képen látszik kicsit nagyobbnak csak.
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Necro
Kezdő Jounin
*

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #265 Dátum: 07 júl 03, 23:13:42 »

Az akromegália egy somatotróp túltermeléssel járó felnőttkori tünetegyüttes. A porcos részek (pl állcsúcs, orr, stb...) növekedésnek indulnak, és végül a mi Sakuránk úgy fog kinézni mint egy klasszikus boszorkány. Nevet
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #266 Dátum: 07 júl 03, 23:16:41 »

Necroooo... totál meghoztad a hangulatot Nevet Nem bírom a deformitásokat. Asszem ez vmi fóbia...Nevet
De egy Sakura banyát el tudnék képzelniXD Nem lenne akkor meglepő,ha öregkorára ő is Tsunade ötletéből kiindulva fiatalabb és szebb külsőt varázsolna magának:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #267 Dátum: 07 júl 04, 13:13:08 »

nem kell mondani...mélyen tisztelt moderátor úr! de talán van némi hasonlóság a mangában és a fanartban... úgyértem egy csomó fanart a mangáról van másolva...legalábbis amiket eddig én láttam...persze vannak szárnyaló fantáziájú rajzolók, de ez a kép sztem nem rossz!

én sajnálom Kakashit...annyi olyan haverja van, aki akció közben hunyt el...csoda, hogy még nem omlott össze idegileg...én tuti nem bírnám... Ninja
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #268 Dátum: 07 júl 04, 16:47:29 »

Hát, sztem majd meg fogja neki tanítani Tsunade is idővel Mosolyog Mosolyog
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #269 Dátum: 07 júl 04, 16:48:56 »

Én se... És szegény Kakashi!! Annyira cuki pedig!! Jah, meg most nézegettem és amikor kicsi volt, állati jól nézett ki és akkor most se lehet ronda :-[ :-[ :-[ Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins