Ayaka
|
|
« Válasz #240 Dátum: 07 júl 02, 17:30:07 » |
|
a japán hang ezerszer jobb, a mygar még ordítani sem jobb. Junkonak nagyon kifejező hangja van, viszont magyar hangjában semmi érzelem nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #241 Dátum: 07 júl 02, 17:35:04 » |
|
Sztem is, bár Tsunade külső adottságai nem láccanak Sakurán :-X >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #242 Dátum: 07 júl 02, 17:36:28 » |
|
nagyjából Sasukéről beszélünk , de tényleg kezdünk eltérni a tárgytól... (ez is off lett) ;D Kíváncsi vagyok az új technikáira, h miket tanult Orotól, már láttunk egy csomó mindent de biztos sokat tanult az alatt a két év alatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 02, 17:43:58 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #243 Dátum: 07 júl 02, 17:38:06 » |
|
Hát, én először a magyart hallottam és ahoz tökre hozzászoktam. Utánna hallottam a japánt és tökre meglepődtem... A magyarhoz képest állandóan ordít, de most, h jobban hozzászoktam, a japán télleg jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #244 Dátum: 07 júl 02, 17:38:13 » |
|
Majd ő is ugyanúgy megtanulja manipulálni a külsejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #245 Dátum: 07 júl 02, 17:39:23 » |
|
...Ami majdnem 3... Valószínűleg mindent tud, amit Oro is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 07 júl 02, 17:40:37 » |
|
Épp ez az. Kifejezőbb, és szerintem jobban illik a személyiséghez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #247 Dátum: 07 júl 02, 17:47:40 » |
|
Ehh, sztem Oro pár dolgot megtartott magának, mint ez, h h cseréljen testet, meg az Pecsétet, meg h h lehet feltámasztani a halottakat, stb, stb... Szal bizti nagyon sokat tanult... Talán ő fejlődött a legtöbbet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #248 Dátum: 07 júl 02, 19:11:18 » |
|
Moderátor: Töröltem jópár hsz-t, melyek inkább a Manga / Naruto part2 Manga témába tartoztak volna. Kerüljük az OFF-ot, mert csak a figyelmeztetéshez visz közelebb! Vigyázat, strigulázok! >
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 02, 19:11:56 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #249 Dátum: 07 júl 02, 19:16:42 » |
|
Moderátor: A "Ki kihez illik szerinted" hsz-eket itt is be kell szüntetni! Töröltem belőlük egy párat...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #250 Dátum: 07 júl 02, 19:29:01 » |
|
Mostanság, hogy néha (megint) megnézem magyarul is a Naruto-t újabb gyöngyszemre akadtam. Naruto szövegében a "dattebayo"-t "Bizonyám"-nak fordították. Amíg én is csak a magyart néztem, nem tűnt fel. De most, hogy minden eddigi részt láttam már japánul, hát naaaaaagyon bénán hangzott az a "bizonyám". Mintha egy 5 éves kiskölyök bizonygatna valamit a barátainak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #251 Dátum: 07 júl 02, 19:30:37 » |
|
OFF: Miért, a "dattebayo" igazából mit jelent?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #252 Dátum: 07 júl 02, 20:09:18 » |
|
Sejtésem szerint ilyeneket: - Szólottam, - Én így gondolom, - Ez a véleményem, - hasonlók...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #253 Dátum: 07 júl 02, 20:40:11 » |
|
a dattebayo egy mondatnyomatékosító szó, Naruto minden mondatának igazságtartalmát hangsúlyozza vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #254 Dátum: 07 júl 02, 20:42:44 » |
|
Jaaaj, Chakra, még most ugrott be, amit írtál... Erre még azt is szokta mondani, h "Úgy bizonyám'" Ez télleg mindig nagyon röhejesen hangzott... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|