naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8910 Dátum: 12 okt 29, 11:50:12 » |
|
Lehet h nekem tűnt fel csak de a mester Narutot mostanában sokkal idősebnek rajzolja meg mint amennyi. Főleg mikor Naruto dühös és lekonyul a szája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #8911 Dátum: 12 dec 04, 12:25:19 » |
|
Újra olvastam a mangát és azt kell, hogy mondjam kezdem megkedvelni Sasukét Valahogy Madarára emlékeztet, őt pedig eléggé bírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8912 Dátum: 12 dec 04, 13:44:39 » |
|
Remélhetőleg lesz valami jelentősége, hogy Sasuke ugye öcss, Madara pedig bátty. Mert az még mindig nem világos, hogy mi is lett Izunával. Mert Tobi-Madara úgy beszélt róla, mint egy szerető bátty, míg az igazi Madara csak egy erőt és gyűlöletet továbbadó személynek titulálta (bár ezt mondathatta a keserűség is). Nem lenne rossz, ha Madara az öccsét látná meg Sasukéban. Lehet nem illene Madara EGÓ-jához az a stílus, de ismeritek a mondást: "Mindenki ártatlannak születik". ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #8913 Dátum: 12 dec 04, 15:22:36 » |
|
Nem utálom, de nem tartom szimpatikusnak Soha nem is volt nekem az Olyan beképzelt. Persze, mikor a Hachibi ellen harcolt, és védte Karinékat, kicsit megkedveltem, de ez idő múltán elmúlt:))
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8914 Dátum: 12 dec 04, 15:46:35 » |
|
Én is így voltam vele,mint Hime.1 x megkedveltem a karaktert,de elmúlt.Úgy mint Kiritonak.Szóval jelenleg ki nem állhatom,de csak a beképzeltsége nem tetszik ,meg ahogy narutoval viselkedett,az ego király...Amúgy azon kivül szimpatikus karakter.A tulajdonságai,okos ,visszafogott,és ésszerűen gondolkodik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #8915 Dátum: 12 dec 04, 21:06:03 » |
|
Egyébként ha jobban belegondolunk Sasuke viselkedése Narutoval szemben "érthető". Ő megmondta, hogy hagyja békén nem akar visszamenni de Naruto mégis egyfolytában a sarkában liheg. Én sem kedvelem túlzottan Sasukét de erről a részről nincs vele bajom
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8916 Dátum: 12 dec 05, 08:19:02 » |
|
dreamfolow: A "visszafogott"-tat kicsit azért vitatnám. Sasuke igazából majdnem olyan forrófejű, mint Naruto. Csak ő nem ordítva és vicsorogva rohan fejjel a falnak, hanem pókerarccal. Mostanában elég szépen eldurrant párszor az agya, az pedig nem egy tipikus visszafogott tulajdonság. ^^" Persze, sok tettébe belemagyarázható az ésszerűség, de azért a "le se ... a társaimat" hozzáállás nem olyan nyerő. Főleg, hogy egyedül még ő sem képes mindenre. Ne váljon belőle Naruto-féle, a barátaimért mindent ember, de azért egy Chidorival átszúrt Karinés egy majdnem felnyársalt Sakura kicsit már "túlzás". ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Liwet
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8917 Dátum: 12 dec 10, 17:53:09 » |
|
Ez a 'pókerarccal rohan fejjel a falnak' kinyilatkozás megmosolyogtatott, szerintem baromi találó. Egy dolog, hogy kivételesen intelligens alany áll az itteni tömegkommunikáció középpontjában, és egy másik, hogy emellett joggal nevezzük-e hideg-fejűnek ("józannak") őt. Hiába a fejlett logikai készsége, ha közben az érzelmei vezérlik. Sasukéról márpedig határozottan süt a lobbanékonyság. Talán nehezebb a tűrőképessége határára juttatni, mint mondjuk Narutót, de ha egyszer valakinek mégis sikerül, ott kő kövön nem maradhat. Nekem amúgy nincs kifogásom a viselkedése ellen. Bár hűvösebb, antiszociálisabb társainál, átitatja egyfajta fanyarabb életérzés, épp ezzel vívta ki a számomra legrokonszenvesebb karakternek járó kitüntetést, még a sorozat elején. Azóta persze fordulatot vettek a dolgok, s ő is kezdett átbillenni célorientált pszichopatába, ezért alábbhagyott a felé mutatott lelkesedésem, de azért most sem látom teljesen reménytelen esetnek. Mivel még messze nem értem a Shippuuden végére, az érdemibb véleményemet inkább későbbre halasztanám, egyelőre ennyivel kell beérnetek. (A 'jól néz ki' a legkomolyabb okfejtés, amivel találkoztam a topicban. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Liwet
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8918 Dátum: 12 dec 10, 21:04:54 » |
|
Amondó vagyok, nem véletlenül fejlődik ilyen ütemben és mértékben Naruto. Ki lehet a manga/anime eredeti célközönsége? Mire próbálja ráébreszteni a követőit? Részint azt mutatja meg és adagolja lassanként belénk, hogy széles e világunkban semmi sem lehetetlen, akár a legnagyobb vesztesnek kikiáltott, kudarcra ítélt "lúzer" is kivívhatja magának a tekintélyt és megkaparinthatja valószínűtlennek tűnő álmait, amennyiben elegendő akaraterővel és magabiztossággal bír. Kitartásra sarkall, ez a legfőbb mondanivalója. Mi sem szemléltetheti ezt jobban egy hőssé cseperedő senkinél. Rock Lee figuráját szintén ezen filozófiának szentelhették, belőle csak a drámai hátteret "felejtették" ki. Inspiráció az egész mű. Hogy mit gondolok a konkrét szereplőről? Fogós kérdés. Úgy értem, gyakorta támad kedvem sajátkezűleg tarkón legyinteni a meggondolatlan, zsizsikes, feltűnési viszketegségtől gyötrődő természete avagy labilis idegállapota miatt, valahogy mégsem utálattal viszonyulok hozzá. Áldozatkész, becsületes, emberközpontú, legalább az értékrendje a helyén van. Nem utolsó sorban humorból sem szenved hiányt. Végeredményben szerethető a maga módján, egyéni szájíz kérdése, ki tartja kedvencének és ki nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8000
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8919 Dátum: 12 dec 25, 01:26:33 » |
|
A túlbizakodottsága a legnagyobb az egész szereplőben... sajnos mivel mostmár egyre erősebb val'szeg egyre kevesebb 'teljesen lazán nekimegyek vkinek aki sokkal erősebb' pillanata lesz Csak azt nem értem vele kapcsolatban h' miért viseli még mindig Orcsi pedokötelét mikor már régen nem a tanítványa... bár mondjuk engem nem zavar mert sztem passzol hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
dottebayo
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8920 Dátum: 12 dec 25, 14:39:40 » |
|
Talán bejön neki az a ruha. Viszont szerintem, amíg az Orochimarus szál teljesen le nem zárul, míg biztosak(?!) nem leszünk benne, hogy a kígyó végérvényesen és visszavonhatatlanul az örök jutsu-gyűjtő mezőkre nem távozik, addig marad ez a gönc. Vagy míg nem jön egy kis időugrás (erre kicsi az esély), vagy egy nagyobb személyiségváltozás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8921 Dátum: 12 dec 25, 16:09:52 » |
|
Orchi csak azért van itt, hogy Sasuke rajta mutassa be gyűlölete mélységét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #8922 Dátum: 12 dec 25, 16:16:28 » |
|
Pontosan miért is Orochimarun?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8000
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8923 Dátum: 12 dec 25, 17:43:28 » |
|
sztem nem utálja Orot csak szimplán nem kedveli (mondjuk Orcsit senki sem kedveli... )
|
|
|
Naplózva
|
dottebayo
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8924 Dátum: 12 dec 25, 22:27:39 » |
|
Pontosan miért is Orochimarun? Más valaki se tud megdögleni évadok óta, vagy van választottad?:3
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
|