naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8490 Dátum: 12 jan 23, 19:06:45 » |
|
Hát én nagyon hiányolom a sima Narutobeli Sasukét....jófej volt,meg jó kisugárzása volt....itt meg...elpsuztitom Itachit,de megtudtam az igazságot és Konohát ppusztitom el,és közbe EMOs leszek féle...ez olyan szar igy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8491 Dátum: 12 jan 24, 17:32:51 » |
|
Az akkori Sasuket én is jobban bírtam, sokkal szimpatikusabb volt. De volna egy kérdésem: Sasuke a mostani szemeivel tudná-e befojásolni Kurama alaratát?
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #8492 Dátum: 12 jan 24, 17:34:18 » |
|
Szerintem igen, de mivel most ilyen jól elvan naruval nem biztos, lehet a 2 kiváltja egymást
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8493 Dátum: 12 jan 24, 17:38:34 » |
|
Attól hogy Kurama elvan Narutoval, Sasuke még irányíthatja, ha tényleg tudja.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #8494 Dátum: 12 jan 24, 17:41:40 » |
|
Nem hinném, mert itt a narutoban nagyon ki vannak emelve a kötelékek, és gondolom nem lehet 1 dojutsuval elvágni 1 köteléket csak ugy, gondlom, ha már ennyi időbe telt a barátkozás a Kuramával ne mennyenmár mind a 500-600 fejezet a sűlyesztőbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #8495 Dátum: 12 jan 24, 17:45:56 » |
|
Elképzelhető, hogy tudja irányítani, hiszen amiért "összehavarkodtak" attól még Kurama nem lesz immunis a sharinganra:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8496 Dátum: 12 jan 24, 17:49:40 » |
|
Én meg pont azt nem hinnem, hogy egy barátság miatt ne tudná irányítani. Ettől még nem menne sűlyesztőbe egy fejezet se, főleg, ha Naruto vissza tudná szerezni valahogy az irányítást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 17:52:25 írta spero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #8497 Dátum: 12 jan 24, 18:07:58 » |
|
Bár ez tényleg egy jó kis momentum lenne hogy Szöcske irányitja Kuramát és Naru ordibál neki vmit és ujra normális lesz, na ezt el kell küldeni Kisinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8498 Dátum: 12 jan 24, 18:15:01 » |
|
Nem arra gondoltam hogy ordibálással szerezné vissza az irányítást, de ez már nem ide tartozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8499 Dátum: 12 jan 30, 18:19:24 » |
|
Én mindkettőben meg voltam vele, de én sem szeretem az "egyedül-megváltom-a-világot" aktivitását. Felfoghatná, hogy nem tud egyedül mindent megtenni, és másoknak is ugyanannyi joguk van megölni Sasuket pölö én előbb adnám a Raikagénak, akinek egy fél karja bánta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fingerboard10
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8500 Dátum: 12 jan 30, 19:42:04 » |
|
Én személy szerint a "fiatal" narutot birom jobban,a viccei/hülyeségei miatt,de azigaz hogy ha komolytalan akkor nem tud olyan szinten megerősödni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8501 Dátum: 12 jan 30, 20:01:48 » |
|
Én jobbpárti vagyok (magyarul: jobban szeretem az "új" Narutot). Simában olyan kis fika volt, nem tudom, nekem nem jött be.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8502 Dátum: 12 jan 30, 20:08:36 » |
|
Én régi Naruto párti vagyok. Ott ő alakította a környezetet itt meg a környezet alakítja Narutot. Persze ez a környezet kényszeríti rá a változást és a növekedést is. Régiben megértettem, hogy miért olyan lökött, viszont felnőve még hülyébb legyen, na az fáj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8503 Dátum: 12 jan 30, 21:30:07 » |
|
Nekem mind a 2 Naruto bejön. Régen jó volt, az a lökött kis taknyos kölyök, különösen mikor a nagykutyáknak beszólt De azért jó, hogy -minimálisan- de komolyodott. Most már nem csak egy pattogó kis vakarcs aki azt szajkózza, hogy ,,Úgy is én leszek a Hokage". Oké, még most is ezt csinálja, de már komolyabban is veszik. Az anime (shippudenes részek) elején mikor van a rész végén/közepén (úhh de rég láttam azokat a részeket ) ott volt valahol mikor dumál a régi énjével és megkérdezi gondolatban:,,Tényleg ilyen voltam?" (vagy valami hasonló, most nem kezdem el keresgélni) Na lényeg a lényeg, ha az eddigiekhez hasonló ütemben kezd komolyodni (és azonos sebességgel neki kezd IQ-szinteket gyűjteni) akár még egy értelmes ember is lehet belőle. (ami jó pont a hokage cím megszerzéséhez, de az elsüthető poénok szempontjából ez visszaesés lenne....nem is tom megéri-e h megkomolyodjon )
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8504 Dátum: 12 jan 31, 22:08:41 » |
|
Az Mizukage és a Raikage is egy "idióta" és lehet poénkodni "velük". Pedig komoly, felnőtt emberek. Szal szerintem a kettő nem függ össze.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|