Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8085 Dátum: 11 máj 29, 10:14:46 » |
|
kiváncsi vagyok mi lesz ha bemegy Konohába Gondolkozik ki fogja megállítani? Ohh My God Könnyű megmondani, hogy kiállítja meg sasuket:) Max. csak Naruto tudná őt megállítani ha ő bemegy konohába meg még Madara, de madara nem állítja le mivel neki épp ez az érdeke:) Raikage ereje meg már szerintem kevés lesz az FMS Sasuke ellen, Mangekyous Sasuket nagy nehezen elbírta verni, de FMS ellen nem hinném, hogy sok esélye lenne már neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #8086 Dátum: 11 máj 29, 13:48:49 » |
|
Szerintem véletlen. Bár ez csak az én véleményem. Naruto a második kedvenc szereplőm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #8087 Dátum: 11 máj 29, 18:38:06 » |
|
Szerintem Sasuke már sosem lesz jó... Akár az is lehet hogy később ha idősebb lesz ö lesz a fögonosz.. És minden kezdődik előröl....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #8088 Dátum: 11 máj 29, 18:45:42 » |
|
Sasuke, mint fő gonosz? Sose rossz, én epekedve várom Jól betudná tölteni ezt a posztot, neki való állás! Rögvest felvenném, ha jelentkezne!
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #8089 Dátum: 11 máj 29, 20:17:59 » |
|
Észrevétel: Ha Sasuke marad gonosz akkor sose lesz vége Narutonak, mert Naru meg akarja menteni Sasket. Megölni nem fogja, mert "Akármilyen mélyre süllyedt a tanítványa a harmadik mindig bizalommal fordult Orochimaru felé.". Ha az az opció marad, hogy Saske gonosz akkor Naruto meghal vaagy double kill/double K.O. és ebben az esetben is meghal. Mivel pedig az nem túl szerencsés, ha megöljük a főhőst, ezért...
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8090 Dátum: 11 máj 29, 21:06:49 » |
|
... Akár az is lehet hogy később ha idősebb lesz ö lesz a fögonosz...
Ezt én is eltudom képzelni , még a végén kinyírja madarát is . Az érdekes fejezet lenne .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8091 Dátum: 11 máj 30, 08:02:42 » |
|
Hmm... szerintem az, hogy Sasuke lenne a főgonosz nem lenne akadálya annak, hogy jól befejeződjön a manga. Naruto nem dobhatja fel a talpait, azt kikérném magamnak. Sasuke szempontjából is rengeteg opció van, főgonoszkodása közepette a végső összecsapásnál is megtérhet, max csak vérben fuldokolva Meg hát ki tudja merre fejlődik majd a "kapcsolatuk" Narutóval. Rengeteg befolyásoló tényező van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 30, 08:03:36 írta Norgreid »
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8092 Dátum: 11 máj 30, 14:24:54 » |
|
Ha Sasuke lenne az új fő gonosz akkor pont nem kéne vége lennie a manganak, akkor kezdődne a jó része: Naruto és a tanítványok, újra ellehetne játszani h Naruto 1ik tanítványa mondjuk elmegy Sasukehoz mert erősebb akar lenni tiltott jutsukkal stb. Meg speciel amit még én akarnék az egy nemzetek közötti háború :DDD háhá de jó is lenne xD
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8093 Dátum: 11 máj 30, 16:32:50 » |
|
Na ide is benéztem, mert még is csak a kedvencem a Naruto-ból. Miért is? hmmm..... talán ezen nem is kell gondolkozni, mert egyszerűen, olyan a jelleme. Nagyon jó pillanatai vannak az animében és a mangában is egyaránt. Hihetetlenül higgadt, ami nagyon tetszik benne, jó harcos és stratéga. Gai-jal való versengése ismét a higgadtságát mutatja, ami igazán vicces. Amikor jelöltetni akarták Hokagénak mondom AZTA Amúgy sztem nagyon jó arc Köbö ennyi, tudnék még írni róla, de az már csak ajnározás lenne like magam sem fejezhettem ki volna jobban, mivel eléggé gyatrán fogalmazok Valamit azért kihagytatok Kakashi chakra használatából. Mégpedig azt, hogy a klónok amikor megsemmisülnek akkor az általa még tárolt chakra mennyiséget visszakapja az eredeti személy. Ez pedig azt jelenti, hogy a megsemmisült villám klón chakrája visszaáramlott Kakashiba. Tehát nem került a chakrája felébe hanem elosztotta a rendelkezésre álló chakráját kétfelé. (...) Amikor viszont megsemmisülnek akkor visszaáramlik a chakra a gazdatestbe.
én is pont erre gondoltam amúgy renato: nem az NKWT volt hanem lehet hogy a mangastreamesek fordították el bár nem tom hogyan van a fordítás, hogy honnan jön vagy milyen nelvről, szal lehet hogy állati nagy butaságot mondtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8094 Dátum: 11 máj 30, 16:39:40 » |
|
Na hát ez az, mondom, hogy rengeteg opció válna esélyessé, ha Mr. Uchiha lenne a fő gonosz. De most olvastam valamit és muszáj segítséget kérnem tőletek, hogy megnyugtassatok: nem én vagyok hülye (bár nem zárom ki teljesen ennek lehetőségét sem ) Szóóóval azt fejtegette egy élelmes kiscsaj (tuti, hogy lány ), hogy Sasuke csak színészkedi ezt az egész "megkattantam" dolgot és az érzelmi kirohanásait. Azért már bocsánat, de ilyen nonszensz dolgot... Szerintem azon, hogy Sasuke kikattant nincs mit csodálkozni. A bosszúja Itachi ellen az egész addigi élet egyetlen egy perc alatt a semmivé lett s kiderült, hogy akit addig szívből gyűlölt végig mindent csak őérte tett. Sasuke megtört, s semmi más nem élteti csak a bosszú, ami lassan de biztosan felemészti őt. Számára csak a düh és gyűlölet maradt mindenki ellen, aki az útjába merészel állni és el akarja venni tőle az igazságát. Ugye, ugye nem én vagyok hülye és bennetek még csak fel sem merült hogy Sasuke Oscart akar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #8095 Dátum: 11 máj 30, 17:06:39 » |
|
Én meg ara gondoltam hogy az uj szemeket nem Naruto ellen kérte hanem, hogy legyen elég ereje Madara ellen. Szerintem így lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #8096 Dátum: 11 máj 31, 05:05:16 » |
|
@Norgreid: Meglehetősen jó színésznek kellene lennie hozzá, hogy csak úgy átszúrja Karint és majdnem kinyírja Sakurát. Szerintem teljesen bekattant, de őszintén megmondom nem lepne meg ha Sasuke őrületével Kishi bedobna egy csavart a történetbe @Ultra: Ez nekem is eszembejutott már, sőt, szerintem lesz egy Madara vs. Sasuke (+Naruto?) harc. Nem tudom még hogyan, és miért, de egyszerűen így érzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8097 Dátum: 11 máj 31, 06:51:35 » |
|
Na szaladok egy kört a tábortűz körül, hogy megértsétek miért kattant be Sasuke, és nem csak megjátsza: Ugye Karin csakraérzékelő, és mikor Narutoék ellen "harcol" Sasuke, akkor megjegyzi Karin, hogy a csakrája teljesen elhidegült, már nem a régi. Ezt már egy gyengébb fokozaton megállapította a kage találkozó során. Csak most csak nektek! Narutora pedig megjegyezte, hogy milyen meleg a chakrája és fényes, mielőtt még meg nem látta/érezte a rókát. Ez meg itt van. Ha ez nem elegendő bizonyíték nektek, akkor megeszem a kalapom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8098 Dátum: 11 máj 31, 07:49:12 » |
|
Nekem tökéletes bizonyíték, éppen azon akadtam fent, hogy bárki fejében is megfordult, hogy Sasuke ezt megjátssza. Az érvelése az volt rá, hogy már tudta az egészet és most csakis kizárólag Konoha érdeke miatt pacsizik Madarával. Romantikus elméletek, nemde?
Szerintem Szöcske totálisan tiszta lapokkal játszik, maximum csak Madara ellen nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8099 Dátum: 11 máj 31, 18:04:45 » |
|