A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8070 Dátum: 11 máj 24, 15:30:16 » |
|
Tényleg nem emlékszem, hogy mennyit kapott. Csak arra, hogy elég nyúzottan nézett ki a halála előtt - ebből gondolom, hogy eleget. (Egy fal vagy ház(?) is rádőlt? Meg Shinra Tenseiből is beszedett párat ha jól tudom.) Már csak azt nem értem, hogy miért írtad ezt: "2 Raikiri, 1 Doryuuheki, 1 Raiton farkas, 2 Kamui (...) ennyi jutsu vitte el a fele chakráját", ha tudod, hogy csak a Raiton-Kabe Bunshin került neki a felébe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #8071 Dátum: 11 máj 24, 15:36:08 » |
|
Hát... az egész chakrája legyen most 1, abból kivonod az 1/2-et, és marad ugyanúgy 1/2-ed, mivel a harc végén nullázta a chakráját. Ebből gondolom, hogy azt a másik felet a küzdelem alatt használt többi jutsuja vitte el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8072 Dátum: 11 máj 24, 15:48:32 » |
|
JÉÉÉÉ...! Akkora fail vagyok, mint a ház! Visszaolvastam és fejbelőtem magam... Nem vettem észre, hogy a klónt nem soroltad oda a bevetett tehnikákhoz, és nekiálltam kötözködni. Szokásos figyelmetlenségem... BOCSI! Botor fejjel azt hittem, úgy érted, hogy az egész harc során csak a fele chakráját használta fel és úgy halt meg... Még egyszer bocsánat a szőkeségemért! Semmit sem szóltam! (de azért hogy el tudtalak bizonytalanítani a szövegelésemmel! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewiag
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8073 Dátum: 11 máj 24, 16:16:15 » |
|
a klónok csakrafelhasználása nem ilyen. azt mondta elhasználta a chakrája felét a klónra (ez okés is, hiszen minden klón azonos mennyiségű chakrát kap a használótól, egyenletesen elosztva) DE! az nem a maximális chakrájának a fele, hanem az éppen aktuális. ha a harc elején használja, akkor a teljes chakra fele, ha a harc közben akkor:
0,5(maxChakra-elhasználtChakra)=klón után maradt chakra
ami nem egyelő a teljes chakrájának felével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #8074 Dátum: 11 máj 24, 16:28:51 » |
|
A-chan: inkább az bizonytalanított el, hogy a vége felé már nem nagyon értettem, hogy mi a gondod Rewiag: valóban, ezt nem gondoltam át rendesen. Mindegy, akkor is sok chakrába került a villám klón, nem változtat sokat a nézőpontomon Akkor: Raikiri+Doryuuheki+Raiton farkas+villám klón=0,5 chakra Raikiri+Kamui+Kamui+a föld jutsu, amivel elhelyezte a láncokat=másik fél Ha megnézed, az egyik oldalon 2 Kamui van, plusz egy Raikiri és egy föld jutsu, a másik oldalon szám szerint ugyan ennyi, de alacsonyabb szintű jutsu van (a Kamuik szerintem jóval magasabb szinten vannak, mint a villám klón/Raiton farkas/Doryuuheki/Raikiri).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewiag
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8075 Dátum: 11 máj 24, 21:32:30 » |
|
valójában ez így sem helyes, de most nincs hangulatom normális egyenletben leírni tulajdonképpen ezt a harc megelőző és azóta kiderült infók alapján ennyi jutsura nem lett volna képes a 2 kamui mellet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8076 Dátum: 11 máj 25, 00:51:43 » |
|
Valamit azért kihagytatok Kakashi chakra használatából. Mégpedig azt, hogy a klónok amikor megsemmisülnek akkor az általa még tárolt chakra mennyiséget visszakapja az eredeti személy. Ez pedig azt jelenti, hogy a megsemmisült villám klón chakrája visszaáramlott Kakashiba. Tehát nem került a chakrája felébe hanem elosztotta a rendelkezésre álló chakráját kétfelé. Talán emlékeztek a 3. hokage is Orochimaru ellen, de amikor Naruto a szél edzését csinálta ő is csak szétosztotta a chakráját (rengeteg felé). Tehát megfelezte, harmadolta, stb. Amikor viszont megsemmisülnek akkor visszaáramlik a chakra a gazdatestbe. Persze viszi magával a többi hatást is ami érte a klónt. Így Kakashinál is ez játszódhatott le. Röviden amikor megidézte a villám klónt akkor még volt 70 egységnyi chakrája a 100%-ból. A klónnal ezt megfelezte, így maradt neki 35% chakrája illetve kicsit kevesebb mert az idézés is elvitt valamennyit. A másik 35% a klónban volt. Tehát mondhatjuk, hogy megfelezte a chakráját. Majd mikor a klón kifeküdt akkor visszakapta azt a mennyiséget amit még tárolt magában a pusztulásakor. Így viszont Kakashi chakrája megint majdnem felugrott az idézési előtti szintre, persze azt levonva amibe az idézés került. Így Kakashi a klón pusztulása után a teljes chakra kapacitásának 50-60%-a még megvolt. Így pedig simán megcsinálhatta ezeket a jutsukat hiszen volt hozzá elég chakrája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8077 Dátum: 11 máj 25, 06:48:29 » |
|
renato: Itt most harcos fejjel kell gondolkodni, nem statisztikussal. ^^ Igen, kezdhetett volna Kamuival. Igen, amikor már el volt temetve és Yahiko Pein szöget keresett, megdobhatta volna egy Kamuival. Csak a Kamui nem egy csettintésre működik. Nem annyi, hogy odapillant és egy karral kevesebb. Deidara esetében is láttuk, hogy kell egy kis idő hozzá. És Pein nem maradt volna egy helyben, hogy "használd csak nyugodtan, egy karral több vagy kevesebb, már nem számít". És persze, hogy nem megy a közelébe, hanem távolról próbálgatja, mi működik ellene és mi nem. Egyszer megszívta (miután felhúzta a kutyafejes falat), még egy kokit köszöni, de nem kér. ^^ És már a manga elején, a Zabuzás harcnál említve lett, hogy egy jó ninja nem villogtatja folyton a legjobb jutsujait, mert akkor kiismerhető lesz. Ez ugyanúgy igaz a Kamuira is, plusz ez még fokozattan veszélyes is Kakashira. Itt is már csak akkor használta, amikor más nem maradt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #8078 Dátum: 11 máj 25, 11:46:02 » |
|
rini67: Itt kijelenti, hogy a chakrája felét elnyomta a villám klónra. Ha az NKW nem fordította rosszul (és szerintem nem fordította rosszul), valamint ha Kakashi nem hazudott az adott helyzetben Chouzáéknak (szerintem ez sem történt meg), akkor a klón elvitte a fele chakráját/a Doryuuheki+Raikiri+Raiton farkas utáni chakrájának a felét. Gondolom ha vissza ment volna a chakrája, akkor nem mondta volna ezt. Chakra: nem kell arra sokat várnia, Sasuke elleni harcánál is ~1 másodperc alatt előhívta a Kamuit. Gyakorolni biztos nem gyakorolta, mivel amint feléledt már indult is a Kage találkozóra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 25, 12:51:27 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #8079 Dátum: 11 máj 25, 13:34:13 » |
|
Na ide is benéztem, mert még is csak a kedvencem a Naruto-ból. Miért is? hmmm..... talán ezen nem is kell gondolkozni, mert egyszerűen, olyan a jelleme. Nagyon jó pillanatai vannak az animében és a mangában is egyaránt. Hihetetlenül higgadt, ami nagyon tetszik benne, jó harcos és stratéga. Gai-jal való versengése ismét a higgadtságát mutatja, ami igazán vicces. Amikor jelöltetni akarták Hokagénak mondom AZTA Amúgy sztem nagyon jó arc Köbö ennyi, tudnék még írni róla, de az már csak ajnározás lenne
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
danda
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8080 Dátum: 11 máj 26, 01:08:14 » |
|
ezt ma este rajzoltam... http://kepfeltoltes.hu/110526/IMG_476_www.kepfeltoltes.hu_.jpgmi a véleményetek? miután leadták animében ezt a részt, nagyon megtetszett ahogy összevágták és feltétlenül meg akartam örökíteni Karin véres fejét direkt hagytam le róla mert nem szeretem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 26, 01:13:29 írta danda »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #8081 Dátum: 11 máj 26, 05:36:58 » |
|
Nem lett rossz, csak a Konoha jel fordítva van Meg egy icipicit szögletes lett szerintem. De összességében tényleg jó ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8082 Dátum: 11 máj 26, 15:30:17 » |
|
EZT NEM HISZEM EL!!!!!
Nem igaz, hogy még mindíg csak a szöcske jár az eszében, kicsit felébredhetne már Sakura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8083 Dátum: 11 máj 27, 06:54:04 » |
|
Igen, nem rossz. ^^ Ide gyűjtjük a rajongói képeket: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3691.0
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8084 Dátum: 11 máj 28, 20:27:18 » |
|