Így van, sokszor leírtam már, mekkora egy nyomorék Sasuke! Nem is tudom, hogy képzeli, hogy tehetségesnek, zseninek mer születni...Pofátlanság teteje... Sőt, az is pofátlanság, hogy Sharinganja van! Plusz ha ez nem lenne elég, még levegőt is mer venni...
Én úgy emlékszem Itachi élesztette fel benne a mangekyout. De lehet tévedek.
Ebben látod tökéletesen igazad van! Tényleg tévedsz. A Mangekyo annak hatására ébredt fel benne, hogy visszagondolt a hetes csapatra meg a Takára és érezte, hogy mindig segítettek neki.
Itachinak ténylegesen kellett szenvednie megölte a legjobb barátját és az egész klánt! Ő tényleg szenvedett de sasuke még csak meg se ölte Itachit.
Ja tényleg, akkor én emlékszek rosszul. Az az Itachival való harc teadélután volt, teljesen egyértelmű
Itachi pedig aranyérben halt meg, nem a Sasukével való harcának következtében.
Kakashinak az összes barátját lemészárolták a háborúban és nem lett Mangekyou-ja.
Tényleg nem, csak kontaktlencsét használ a mangás képeken.
Nem beszélve arról hogy lényegében a shuppuden idejét nem edzette meg semmi. Sasuke csak kapja az erejét ténylegesen sokat nem tett érte és akárki akármit mondd ez így van. Egyedül a villám elemet tudta elsajátítani a saját erejéből tűz elemből csak 1-et ismer tehát azt nem igazán számítom. Sasuke tényleges érdeme amiért tett is azok a villám jutsuk és a gokakyou no jutsu, ezt elismerem.
Remélem egy fokkal érthetőbb.
Még jó, hogy nem edzett, Orochimarunál pókerversenyeket rendeztek, és a Hupikék Törpikék legújabb évadait követték nyomon. Azon kívül lehet nekem járna egyes matekból, de ez nálam minden csak nem egy:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/227/12+ Gokakyo +
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/390/12 + Orochimaru ellen is használt egyet
Hirtelen csak ennyi, de ha akarnék biztos tudnék keresni.
De! A shippudenben mit sznvedett? Hopp egy mangekyou hopp egy susanoo egy amaterau egy tsukoyomi ezzel szemben naruto megküzdött a kyubival és ne feledjük a kyuubi gyűlölte vagy még most is gyűlöli narutot, és többször is megpróbálta az irányítást átvenni fölötte. Sasukenak a legnagyobb szenvedése az volt gogy megkarcolta Killer bee aztán Karin felgyógyította illetve Juugo.
Megölte a bátyját aki feláldozta Sasuke-ért a teljes életét. Ez nem elég szenvedés?
Húú... szegény Naruto...Mert ő aztán nagyon sokat küzdött azért, hogy a rókát megszerezze. Tényleg, már vagy 3 órás korában megkapta. Hatalmas feladat volt, sokat kellett teljesítenie.
Megkarcolta?
Már ne haragudj, de felszakította a mellkasát...Azért azt nem karcolásnak nevezném
Pontosan emiatt a 2 jutsu miatt vagyok kiakadva. Ezek nélkül nem sokat érne.
Ahhoz képest, hogy nem sokat érne nélkülük Yamatot-Narutot-Sakurát-Sait különösebb erőlködés nélkül alázta össze meg vissza...
Ja, mert Sasuke nem szenvedett, hogy a szeme láttára a saját bátyja lemészárolta a teljes scaládját...