Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7440 Dátum: 10 szep 26, 09:53:23 » |
|
Szntem ez csak egy mozgást ábrázoló rajz és ezért tűnik u mintha három karja lenne... de szntem csak azt ábrázolja ahogy eldobja azt a tüzcuccot.
Egyébként meg minden jutsunak lehetne ennyi erővel köze Rikodouhoz merthogy elméletileg mind tőle származik...
Biztos, hogy nem mozgást ábrázol, mert ha kicsit tovább mész az oldalakban láthatod még, ha nem is jól kivehetően, hogy tényleg 3 karja van. Sajnos a két kar az alkarig, mindig pont takarásban van egymással. Mondjuk jogos, lehet akár a tölténytartó is. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/484/7Vagy akár itt is: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/484/8
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 26, 09:55:25 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #7441 Dátum: 10 szep 26, 15:27:28 » |
|
A Susanoonak 3 karja van. Itachi setében is 3 volt. 1 a yata pajzs 2 a totsuka kard 3 kézben a kulacs amibe elszívta a totsukakard által felnyársalt személyeket.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #7442 Dátum: 10 szep 26, 15:35:37 » |
|
A kulacs nem egy 3. kézben volt, a kulacs volt a kard nyele és abból jött ki a kard. Én legalább is így láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7443 Dátum: 10 szep 26, 15:48:51 » |
|
2 karja van, a jobb karján lévő csuklójához van hozzánőve egy fordított kéz amiben tartja azt a begyűjtőt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 26, 15:49:47 írta SSS »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7444 Dátum: 10 szep 26, 18:50:27 » |
|
Ja, de ennek inkább a "Vérvonal képességek" témában kellene folytatódnia, mert itt Sasuke személy(iség)e a téma. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7445 Dátum: 10 szep 28, 22:37:20 » |
|
Helló,kiváncsi vagyok a véleményetekre. Dedaranak volt 1 technikája az a nagy anyag ami öt ábrázol és ha felrobban akkor mikroszkopikus bombák szóródnak szét.És tudjuk h Sasuke a szemeinek köszönheti h látta ezeket. A kérdésem h vajon Naruto képes lenne ezeket észleli remete formában?Szerintem igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7446 Dátum: 10 szep 29, 13:42:29 » |
|
sztem is érzékelne egy nagy felhőt, de az érdekelne hogy hogyan védené ki.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7447 Dátum: 10 szep 29, 16:19:08 » |
|
Szerintem sehogy,mert narutonak nincs villám eleme amivel hatástalaníthatja.
Engem inkább az érdekelne h az a manga jelenlegi állása szerinti naruto milyen rasenganokat produkálna?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 29, 16:20:34 írta manorott »
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7448 Dátum: 10 szep 29, 16:51:20 » |
|
rasengan és változatai topic.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7449 Dátum: 10 szep 29, 17:17:21 » |
|
Nem hinném, hogy csak villám elemmel lehetne hatástalanítani az a bombát. Ennyi erővel ha látja, megfelelő szél elemmel is távol tudja tartani magától. Vagy például ha föld elemet használ el is bújhat a föld alá. Itt a kérdés az, hogy látja e ezeket a bombákat. Ha nem látja, akkor lehet bármilyen elemi manipulációja, vége mint a botnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7450 Dátum: 10 szep 29, 17:48:58 » |
|
Kicsit más téma, ez csak Animéseknek Spoileres lesz, szóval CSAK MANGÁSOK figyelmébe ajánlom!
Madara ugye mondott egy két infot Rikodou sennin 6 útjából, hogy mik kellenek. Szerintem elképzelhető, hogy Naruto kinézete azért is ilyen, mert ő közelebb áll hozzá jelenleg mint Madara.
1 Ugye a senju vér ott van benne...már csak az uzumaki távoli senju rokonság kapcsán is. 2 Itachi ajándéka által az uchia erő is ott lapul már benne. 3 Szerintem az a pecsételő jutsu, amit Naruto használt a 9 farkú ellen is szükséges lesz, mivel az Rikodou technikája volt, szóval szerintem az is egy út már csak a 10 farkú lepecsételése végett is. 4 Na most ez már abszolút csak feltevés, de szerintem a 9 farkúnak nagyon sok köze van a 6 úthoz. Naruton kívül egyik bijuu hordozó sem szerzett hozzá hasonló képességeket a bijuu irányítása által, mint a különböző entitások érzékelése. Szóval szerintem valamilyen szinten a 9 farkú is egy út vagy a vele kapcsolatos erők.... Bár ez az utolsó sok kivetni valót hagy maga után, meg ha csak azt ülteti magába... nem lesz 10 farkú......plusz akkor ki is kell venni...de akkor meg meghal...Mindenesetre érdekes dolgokat rejt a 9 farkú ereje..
Na most, ha a negyedik feltevésemet nem is nézzük, mert annak van a legkisebb esélye a felsoroltak közül, akkor is Naruto elvileg azon a szinten van az utak terén, mint Madara. Ezzel persze nem mondom azt, hogy azonos erősségi szinten is vannak. A rinengan se piskóta, ahogy a 9 farkú ereje sem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 29, 17:52:09 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7451 Dátum: 10 szep 29, 18:02:58 » |
|
Ebben ha jól vettem ki, van egy kis ellentmondás. Ugye írtad az elején,hogy ezért ilyen a kinézet,mert neki több út van meg mint Madarának. De utána azt írtad hogy a kinézet a Kyuubi miatt van,ez miatt számít "útnak" az is. De ha a Kyuubi miatt szerezte ezt az erőt,akkor nem lehet a 4 meglévő út miatt,ha meg az utak miatt,akkor meg nem lehetne elvileg a Kyuubi erejének köszönhető.
Bocsi a gyenge fogalmazásért,elég álmos vagyok,de szerintem lehet érteni mire gondoltam:D Ha pedig félreértettem valamit,azért is bocsi,szintén az álmosság miatt fordult elő:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7452 Dátum: 10 szep 29, 18:37:39 » |
|
Igen az eleje meg a vége valóban kicsit ellentmondásos,. A kinézetet nem magának a 9 farkúnak tulajdonítom. A 9 farkú erejének a különlegessége az "entitás" érzékelés. Konkrét infokat a 10 farkú erejének szétszabdalásáról keveset tudunk és itt most nem az Izanagis dologra gondolok. Arról is keveset tudunk, hogy melyik bijuu mennyire van pontosan közel erőben a 10 farkúhoz, de lehet a legtöbb képességet a 9 farkú kapta és igazából csak a chakrája nagyságában meg kinézetében különbözik, másban nem nagyon.... de ez már más topic, meg szintén csak feltevés...Röviden, szerintem, a Jinchuurikiség magában még nem út,de lehet, hogy az a spéci chakra meg stbstb érzékeléssel vegyítve már az. És lehet pont mázlija volt NArutonak, hogy a 9 farkú pont tartalmazta a 10 farkú ezen erejét...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 29, 18:38:28 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7453 Dátum: 10 okt 01, 19:27:27 » |
|
Most így visszanéztem pár fejezetet,elég jól megkedveltem a karakterét,szerintem jól el lett találva.Végülis lehet hogy tól komoly,de ő is képes lenne életét kockáztatni a barátaiért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 01, 19:29:22 írta juura »
|
Naplózva
|
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7454 Dátum: 10 okt 01, 20:33:51 » |
|
Most így visszanéztem pár fejezetet,elég jól megkedveltem a karakterét,szerintem jól el lett találva.Végülis lehet hogy tól komoly,de ő is képes lenne életét kockáztatni a barátaiért.
most konkrétan kikre gondolsz?:)mert sztem suigetsuékat csúnyán ottthagyta... am és Sasukénak csak a képességeit bírom a jellemét nem nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|