Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #7410 Dátum: 10 szep 18, 08:52:15 » |
|
tökmind1.. mostani mangából világos hogy az izanagihoz, kell a senju vérvonal is. Sasukénak nincs ilyene.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7411 Dátum: 10 szep 18, 19:05:25 » |
|
Jéé! Ezt a topikot újra megnyitották? Szntem az is világgossá vált, hogy Narutonak nem Sasuke lesz a végső ellenfele, hanem Madara....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #7412 Dátum: 10 szep 18, 19:25:30 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/480/15 Itt hogyhogy csak a bal Mangekyou-ja van Sasunak? a jobbik mért nincs ott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7413 Dátum: 10 szep 18, 19:32:12 » |
|
Nem kapcsolta be...Az is elég volt neki ott Amúgy mostanában újra elkezdtem nézni a Shippuudent,úgy a "Sasuke csapatot alakít" részeket,és tisztára megkedveltem a karakterét Nem tudom miért,de még az avataromba is őt raktam be xD Nem gondoltam hogy Zoro le lesz váltva xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #7414 Dátum: 10 szep 18, 19:34:56 » |
|
Megnéznék egy Zoro VS Sasukét amugy meg nemhitem volna hogy részlegesen is lehet aktiválni a Mangekyout
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7415 Dátum: 10 szep 19, 09:04:19 » |
|
Mivel mindkét szemnek más a szerepe. Külön Ninjutsu , külön Genjutsu. ^^ Így logikus , hogy nem kapcsolja be az ember a másikat ha nem kell használnia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7416 Dátum: 10 szep 19, 10:41:47 » |
|
Ez így van de sztem ahoz h az egyiket használd ahoz kell a másik is (lásd kakashi) de ha egyszerre használod a kettőt akkor jön elő a Susanoo. de h Sasukéról is írjak.Kiváncsi vagyok arra h h fog kinézni a FMS-a és mik lesznek a képességei.A baj csak az h ahoz egy erős "jófiú" ellen kell harcolnia (Naruto,Killer bee,Raikage,Kakashi) szal annyira mégse várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7417 Dátum: 10 szep 19, 13:17:46 » |
|
Ez így van de sztem ahoz h az egyiket használd ahoz kell a másik is (lásd kakashi) ...
Kakashi-sensei pont az ellenkező bizonyítja. Neki elég egy Sharingan is, hogy MS jutsut használjon. De ezt már inkább a Technikák/Vérvonal képességek témában kellene kitárgyalni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7418 Dátum: 10 szep 19, 15:54:27 » |
|
Én úgy gondoltam h hiába meg neki bal sharinganja mégsem tud tsukoyomizni (v amateratsuzni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pitta13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7419 Dátum: 10 szep 20, 19:38:28 » |
|
Amúgy, lenne 1 kérdésem: Ha Kakashi Uchiha lenne és meglenne az MS-e akkor szerintetek (sok gyakorlás és tanulás után) tudna hasonló tér-idő jutsut használni mint Madara/Tobi??? Csak abból kiindulva, hogy akkor a dimenziókapuját kitudná magára terjeszteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7420 Dátum: 10 szep 20, 19:58:30 » |
|
Azt nem tudom, hogy olyat mint Madara tudna e használni. Az Obitotól kapott szeme a dimenziókhoz van kötve MS szinten. Tehát elképzelhető, hogy tudna utazni a dimenziókban. Viszont pontosan ugyan úgy mint Madara azt nem gondolnám. Lehet, hogy egyszerűen más Obito szemének képessége mint a Madara által összeválogatott szemek képessége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7421 Dátum: 10 szep 20, 20:00:08 » |
|
Még nem tudjuk, hogy Tobi jutsuja pontosan honnan van. Ha Mangekyou jutsu a teleportálása és az átengedése, akkor elképzelhető, hogy tudna ilyesmit, de még ez is lehet egyedi (mint Shisui szeme). Magyarul fogalmunk sincs, de az ilyen kérdések a "Mi lenne ha...?" topicba valók .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7422 Dátum: 10 szep 23, 16:44:54 » |
|
Mosmtár aztán igazán jöhetne Sasuke a mangában... Jó lenni látni az új szemét, erejét stb.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #7423 Dátum: 10 szep 24, 12:52:20 » |
|
SPOILER! Szerintetek Madara viszi Sasukét a harcba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7424 Dátum: 10 szep 24, 13:07:48 » |
|
Nem. Sasuke belépője a manga egyik legnagyobb és legfontosabb jelenete lesz (vagy kéne lenni), nem pedig Madara csatlósaként kell színrelépnie. Ő késöbb fog csatlakozni. Ez tökéletes lenne de mivel Kishi írja a mangát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|