24 nov 18, 23:26:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 497 498 [499] 500 501 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1343582 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
ronandinho
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7470 Dátum: 10 nov 02, 19:41:10 »

Nyugi engem is idegesít amúgy minimum megkaphatná nyugodtan a jounin szintet, amúgy olyan okos mint shikamaru vagy kakashi de még jiraiya is csak játsza a hülyét ugyan úgy mint naruto de ha harcolni kell akkor kitervel egy nagyon jó kis stragédiát pl: pein, kakuzo,neji ellen. Ő maga jött rá pein harc után, hogy a rudak segítségével tudott mozogni. A lényeg van olyan okos mint jiraiya.
Naplózva

Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #7471 Dátum: 10 nov 02, 19:55:31 »

Azt, azt azért nem mondanám hogy van olyan okos mivel azért egy csapatot nem tudna úgy koordinálni ahogyan azt igazándiból kellene, de én legalább is úgy látom, hogy a Pein elleni harc után legalább a chunnin rangot automatikusan meg adhatták volna neki és kaphatott volna normális öltözéket mint shikamaru vagy a többiek, de nem is az öltözék ami számít.
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #7472 Dátum: 10 nov 02, 21:06:34 »

Naruto jó ninja, erős és harc közben elég jól vág az esze. Magyarul nem olyan hülye mint amilyennek néha be van állítva.
De! A chuuninok már csapatvezetők és Narutot mint csapatvezetőt nem tudnám elképzelni.
Ő az a fajta aki nagyon hasznos és erős tagja egy csapatnak, de hogy ő tervezzen meg egy többszereplős támadást azt nehezen tudnám elképzelni róla. (Hozzátenném, hogy a többiekről (Naruto volt genin társairól) se nagyon tudom elképzelni, hogy hogy viselkednek parancsnokként)
Valószínüleg megvédené a csapatát az élete árán is, de nem tudna jó parancsokat osztani, MÉG!

Inkább egy sannin rang állna jól neki Nyelvesít

Amúgy ha Hokage akar lenni, és ugye tudjuk hogy az akar lenni akkor elöbb utóbb meg kell komolyodnia és ki fog fejlődni a taktikai érzéke is. Akkor pedig a már így is faszagyerekből még f*szább lesz Nevet
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7473 Dátum: 10 nov 03, 10:24:29 »

Igen, de ha jobban bele gondolsz Kiba körül belül Naruto szintjén áll Sakuráról inkább nem is beszélek, Úgy gondlom, hogy hiába jó csapat vezető valaki, ha harc közben alig nyújt valamit(kiba kivétel ez alól).

De igen jól mondod, Narutonak inkább egy Sannin rang állna jól és van egy olyan érzésem, hogy hiába akar Hokage lenni, szerintem mestere nyomdokaiba lép és így segítve konohát
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7474 Dátum: 10 nov 03, 11:53:48 »

Sannin valszeg nem lehetne, mert sannin nem olyan rang mint a jounin v chuunin, hanem a sanni az oro, tusnade, és jiraya.
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7475 Dátum: 10 nov 03, 17:01:17 »

Csak egy példával álltam elő, mivel az már amúgy is foglalt, csak hogy valami féle rangot vagy valamit kaphatna, mert mivel genin, hiába nagy erejű igazándiból úgy isten igazándiból nem hiszem, hogy mások is elismernék, mert jó hálás a falu meg minden, de azért geninből egyből hokage nem lehet ( vagy igen?)
Naplózva
zoltgo
Újonc
*

« Válasz #7476 Dátum: 10 nov 03, 19:08:28 »

Nem vágom hogy lehet e, de am ha belegondolsz, tényleg egy kicsit gáz hogy még mindig genin. Nem tudom, hogy ez mikor fog változni,de rem minél előbb Nevet
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #7477 Dátum: 10 nov 03, 19:26:16 »

Mondjuk engem ott a faluban biztos nem érdekelne hogy genin vagy jounin mert így is úgy is hős. Mosolyog
Naplózva
zoltgo
Újonc
*

« Válasz #7478 Dátum: 10 nov 03, 19:33:50 »

A tényen hogy hős, semmit sem változtat a rangja Mosolyog
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7479 Dátum: 10 nov 03, 19:38:55 »

Engem sem zavar, hogy még mindig genin. Szerintem nem is fog rálépni a következő két fokra. Egyből a hokage címet fogja támadni. Nincs értelme számára a chunin szintnek mert azt erőben messze meghaladja sőt a jouninokét is. Értelmi szinten pedig nem éri el egyiket sem. Kell még néhány pofon számára mire használni kezdi az eszét. Valószínűleg ez a háború majd ráneveli erre, hogy ne csak az adott pillanatban legyen ravasz, hanem előre is gondolkodjon a feladat megoldásán.
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7480 Dátum: 10 nov 03, 20:16:21 »

De ha jobban bele gondolsz mikor annó Pein ellen harcolt már alapból egy taktikával indult konohába, mivel az ő ötlete volt, hogy tudna úgy sanin formába ugrani, hogy ne keljen el tűnnie pár percre.Csak sajna ritkán használja ezt a képességét mert nem hülye csak néha de akkor nagyon.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7481 Dátum: 10 nov 03, 21:31:49 »

A régi önmagához képest javult az elme állapota de gyakran visszaesik és még rosszabb mint volt. Nesze neked tatu here. Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7482 Dátum: 10 nov 03, 22:59:23 »

Chakrája nem lesz több, csak több szabadul fel. Olyasmi, mint a Lee és Gai által használt chakrakapuk. És a testet ugyanúgy megviseli. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7483 Dátum: 10 nov 06, 20:54:18 »

Amúgy mostmár ha elfogynak a klónjai, elvileg a békákkal is képes sennin módot összehozni nem? Mostmár nincs ott beleszólása a rókának. Az is elég jól jönne narunak, ha nem lenne megkötve hogy X szer használhatja a sennin módot, hanem papiék termelik bele a természeti csakrát.
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #7484 Dátum: 10 nov 06, 23:05:22 »

SPOILER
Na végre volt Sasuke a mangában ^^ Örültem, hogy láthattam őt, igaz két képkockára xĐ.. amúgy én azt hittem már csak a nagy harc közepette tűnik fel.. erre Kishi berajzol két képkockát.. na jó. Amúgy jó volt az amit rajzolt róla...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 497 498 [499] 500 501 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins