zoltgo
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7485 Dátum: 10 nov 07, 19:02:00 » |
|
Hát jah most hogy mondod Logikusan hangzik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7486 Dátum: 10 nov 07, 19:51:45 » |
|
SPOILER
Engem az is érdekel, hogy mi volt az a kép az előző mangában, lebegő rasenganok?....Vagy ahhoz hasonló chakra, amikor elszabadult 4 farok Oro ellen és ilyen buborékokat lövellt ki magából?... Mindenképpen érdekes, ha rasenganok, kishi spoilerezett egy kicsit Naruto erejéből, nagyon érdekes lenne, ha a chakrából létrehozna rasenganokat előre, amiket gyorsan feltudna használni, vagy akár ahogy a kezébe veszi rasenshurikenné alakítja.... http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/5Amúgy szerintem is most már képes lenne összeolvadni a békákkal, hisz a róka tudata teljesen le van zárva. Így viszont Sennin mód + róka chakra, aminek még korántsem használta ki minden előnyét, még csak most tanulja + békák segítsége..... elég durca lenne így már Naruto.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 07, 19:56:51 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7487 Dátum: 10 nov 08, 00:58:45 » |
|
De végül ennek köszönhetőleg h hülye szókan lebecsülik/lebecsülték (most már nem elégé hires lett)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #7488 Dátum: 10 nov 08, 01:07:17 » |
|
És miért pont 6 van belőle?Úgy néz ki azon a képen mint Rikudou (sage of the six paths) és 6 darab rasengan is van körülötte.Nem véletlen szerintem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #7489 Dátum: 10 nov 09, 08:46:39 » |
|
Én csak azt várom hogy láthassam azokat a szemeket zúzni... Baromi táp lehet, ha Narutot ilyen szintre felhúzta Kisi.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7490 Dátum: 10 nov 11, 09:01:40 » |
|
Én ara lenék kíváncsi h Naruto jelenlegi testére,h hat a tá,ni,ge, jutsuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7491 Dátum: 10 nov 11, 10:25:41 » |
|
milyen jutsuk? értelmesen ha lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7492 Dátum: 10 nov 11, 10:34:09 » |
|
Taijutsu,ninjutsu,genjutsu..Szerintem erre gondolt. Szerintem a genjutsuk nem annyira hatnak rá,hisz képes használni a kyubit.Meg amúgy is,mi értelme lenne Sasuke ellen ha hatnának rá a genjutsuk.Ez egy szerény vélemény tőlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7493 Dátum: 10 nov 11, 11:29:54 » |
|
jelenleg valszeg csak a ninjutsuk és a doujutsuk hatnak rá (abobl is az ami nem genjutsu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7494 Dátum: 10 nov 11, 11:57:12 » |
|
jhajha, meg a taijutsu, mert azért tuti h befog kapni egy két rúgást, és minden más fizikai támadás kivéve ami egy szinten van a henge no jtusuvalxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7495 Dátum: 10 nov 11, 17:18:19 » |
|
Basszus én annyira örültem hogy legalább ennyit láthattam.....bár én jobban bírtam volna ha az elejétől része a háborúnak...és igen a szemek...csak látnám már milyenek..a tsukoyomi..amaterasu..és isgen hogy milyen lesz a susanoo..jaaj csak jönne már
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7496 Dátum: 10 nov 11, 18:49:11 » |
|
Elvileg a genjutsu is hatni fog rá, mivel nem a rókával komált össze, csak elszedte a chakráját. És Gyilkos Méh esetében is láttuk, hogy csak akkor nem hat a genjutsu, ha a bijuu összezavarja a "gazdája" chakráját. De jelenleg a róka mindent inkább tenne, csak ne kelljen segíteni Narutónak. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #7497 Dátum: 10 nov 11, 18:56:07 » |
|
Segíteni fog neki... egyrészt a róka le van gyengülve ha kiszedik nem tudna sokat csinálni, másrészt ha Naruto meghal ő is meghal.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7498 Dátum: 10 nov 11, 19:34:11 » |
|
Az "Itachik" ellen segített? ^^ "Egyik" ellen sem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 11, 19:35:36 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7499 Dátum: 10 nov 11, 19:50:10 » |
|
Ennyi megalázás után Kyubbi inkább megdöglik mint hogy segítsen Narutonak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|