ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #5835 Dátum: 09 aug 19, 07:56:07 » |
|
Nah hát én is írok ide vmit, mert ugyebár főszereplő, és nemszabad kihagyni ^^ Kezdjük azzal, hogy bennevan a Kyuubi, lettek barátai, őket védi meg. Ez ok. Nah ezek után jön a neheze, Kyuubi ereje, ő lesz a Hokage, Sasuke gyere vissza! A Hokage-t meg a Sasuke-t olyan sokszor mondja, hogy néha már idegesítő xD De azért bírom, mer jófej, és rajta lehet röhögni rendesen ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5836 Dátum: 09 aug 19, 14:13:37 » |
|
Azért én örülök,hogy végre a képébe kapta.Ideje volt már egy ébresztőnek,hogy Naruto-t ne használja már ki annyira.Ezt nem azért mondom,mert utálom,SŐT!Az egyik kedvenc karakterem.De ideje volt.Amúgy Hinata-t nem vettétek a számításba.Ugyebár ő bevallotta a Pein elleni csatában az érzéseit Narutonak.Most nem tudhatjuk Naruto erre mit lép...
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5838 Dátum: 09 aug 19, 21:11:48 » |
|
Tényleg Narutonak még egy dadusa se volt? Vagy csak barátkozott össze vele. Vagy ki pelenkázta meg hasonlók?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #5839 Dátum: 09 aug 19, 21:32:41 » |
|
Ez az a rész, amiről halvány lila segédmotoros gőzünk sincsen.  Elmélkedtünk már rajta, de nem lett sok eredménye. A legvalószínűbb az "állami" ellátás, amíg elég idős nem lett, hogy gondoskodjon magáról. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5840 Dátum: 09 aug 19, 21:37:08 » |
|
Igaz hisz Pein mondta hogy odahaza nem volt árvaház ergo máshol biztos volt. Csak azt nem értem hogy az ott dolgozik is utálták? És naruto senkivel se tudta megszeretettni magát?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #5841 Dátum: 09 aug 19, 22:00:03 » |
|
Ezt szerintem még Kishimoto M. sensei sem dolgozta ki. Egyszerűen ez ki lett hagyva a történetből. Talán majd akkor megtudunk róla valamit, ha esetleg kapunk újabb infókat az anyjáról.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5842 Dátum: 09 aug 19, 22:19:53 » |
|
Igaz hisz Pein mondta hogy odahaza nem volt árvaház ergo máshol biztos volt. Csak azt nem értem hogy az ott dolgozik is utálták? És naruto senkivel se tudta megszeretettni magát?
Nem szertték mivel benne van a Kyubi (bár én inkább megbecsülném hogy van egy ilyen erős "fegyverhordozójuk") Meg a modora az elején nagyon tenyérbemászó volt,olyan pofonért kiáltó  .De mostanára csak leküzdötte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5843 Dátum: 09 aug 20, 02:44:58 » |
|
Mint ha Sakura mondta volna,hogy neveletlen,mert nincsenek szülei,akik leszidják.Erre oltott vissza Szöszke,hogy rosszabb,a magány,mint a leszidás... Viselkedési normát annyit láthatott,hogy kerülik őt,mint a pestist.Akkor hogyan kellett volna normálisan viselkednie? Én azért remélem,Kushina még él.Jó lenne,ha egyszer majd meglátogatná Narutot-t és elmondaná neki,ő milyen jutsukra képes Anyai ágon is kapjon már valami extrát  A konohaiak is idióták,akár csak Naruto,mert nem értékelték Naruto-t hősként.Ha nincsen,ki a fenébe becsételik Kyuubit?Elpusztult volna a falu 
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
 |
« Válasz #5844 Dátum: 09 aug 20, 09:56:39 » |
|
Nucklear hidd el, hogy most már megbecsülik ezt a "fegyverhordozót".  Mellesleg én örülnék, ha kiderülne ő is képes használni apja után a Shunsin no Jutsut (remelem jól írtam). Akkor verhetetlen lenne.  Akárcsak az apja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5845 Dátum: 09 aug 20, 10:19:25 » |
|
TRANCE : ha átnézel a Kishis interjús topicba ott olvashatsz Naruto feltehető : Kekkei Genkai-ról és lehet ,hogy valami teleportálás  lesz vagy valami ilyesmi ...OFF ,hogy ide irtam ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5847 Dátum: 09 aug 20, 15:45:14 » |
|
Szerintem Amúgy az anya átált a sötét oldalra ha még él.....Milyen anya hagyja el a fiát??Szerintem könnyen lehet hogy ő lesz az egyik új akatsukis....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #5848 Dátum: 09 aug 21, 17:38:31 » |
|
Nuttika: érdekes megfogalmazás...  Sakura végre felébredt a Sasuke-féle álmodozásból. Már így is idegesített, hogy egy bekattant agyú pasiba szeretett bele, meg, hogy folyton verte Narutót. Amikor Sai ezt elmondta neki, helytelennek találtam először. De ennyi idő után rájöttem, hogy jól tette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|