25 júl 19, 21:10:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1643028 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
ChroN
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #5835 Dátum: 09 aug 19, 07:56:07 »

Nah hát én is írok ide vmit, mert ugyebár főszereplő, és nemszabad kihagyni ^^
Kezdjük azzal, hogy bennevan a Kyuubi, lettek barátai, őket védi meg.
Ez ok.
Nah ezek után jön a neheze, Kyuubi ereje, ő lesz a Hokage, Sasuke gyere vissza!
A Hokage-t meg a Sasuke-t olyan sokszor mondja, hogy néha már idegesítő xD
De azért bírom, mer jófej, és rajta lehet röhögni rendesen ^^
Naplózva

Nuttika
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5836 Dátum: 09 aug 19, 14:13:37 »

Azért én örülök,hogy végre a képébe kapta.Ideje volt már egy ébresztőnek,hogy Naruto-t ne használja már ki annyira.Ezt nem azért mondom,mert utálom,SŐT!Az egyik kedvenc karakterem.De ideje volt.Amúgy Hinata-t nem vettétek a számításba.Ugyebár ő bevallotta a Pein elleni csatában az érzéseit Narutonak.Most nem tudhatjuk Naruto erre mit lép...
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #5837 Dátum: 09 aug 19, 16:44:45 »

Szerintem pedig jó,hogy végre fejlődött.A Sexy no Jutsunak lehet tényleg lesz még szerepe.Bírnám is,ha Madara pont ettől feküdne ki.Szöszke szerintem megpukkadna Pojén
Bár ő is kitalálhatna valami egyedi,ütőképes jutsut.Akkor már senki nem köthetne bele.
Azt nem értem,hogy az anyjáról miért nem érdeklődik?Ismerte volna?Akkor ő meg hová lett?Ha meg nem ismerte,akkor meg érdeklődhetne felőle >.<#
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #5838 Dátum: 09 aug 19, 21:11:48 »

Tényleg Narutonak még egy dadusa se volt?  Vagy csak barátkozott össze vele. Vagy ki pelenkázta meg hasonlók?
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5839 Dátum: 09 aug 19, 21:32:41 »

Ez az a rész, amiről halvány lila segédmotoros gőzünk sincsen. Nevet
Elmélkedtünk már rajta, de nem lett sok eredménye. A legvalószínűbb az "állami" ellátás, amíg elég idős nem lett, hogy gondoskodjon magáról. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #5840 Dátum: 09 aug 19, 21:37:08 »

Igaz hisz Pein mondta hogy odahaza nem volt árvaház ergo máshol biztos volt. Csak azt nem értem hogy az ott dolgozik is utálták? És naruto senkivel se tudta megszeretettni magát?
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5841 Dátum: 09 aug 19, 22:00:03 »

Ezt szerintem még Kishimoto M. sensei sem dolgozta ki. Egyszerűen ez ki lett hagyva a történetből. Talán majd akkor megtudunk róla valamit, ha esetleg kapunk újabb infókat az anyjáról.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5842 Dátum: 09 aug 19, 22:19:53 »

Igaz hisz Pein mondta hogy odahaza nem volt árvaház ergo máshol biztos volt. Csak azt nem értem hogy az ott dolgozik is utálták? És naruto senkivel se tudta megszeretettni magát?

Nem szertték mivel benne van a Kyubi (bár én inkább megbecsülném hogy van egy ilyen erős "fegyverhordozójuk")
Meg a modora az elején nagyon tenyérbemászó volt,olyan pofonért kiáltó Nevet .De mostanára csak leküzdötte
Naplózva

Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #5843 Dátum: 09 aug 20, 02:44:58 »

Mint ha Sakura mondta volna,hogy neveletlen,mert nincsenek szülei,akik leszidják.Erre oltott vissza Szöszke,hogy rosszabb,a magány,mint a leszidás...
Viselkedési normát annyit láthatott,hogy kerülik őt,mint a pestist.Akkor hogyan kellett volna normálisan viselkednie?
Én azért remélem,Kushina még él.Jó lenne,ha egyszer majd meglátogatná Narutot-t és elmondaná neki,ő milyen jutsukra képes  Nevet Anyai ágon is kapjon már valami extrát Nyelvesít
A konohaiak is idióták,akár csak Naruto,mert nem értékelték Naruto-t hősként.Ha nincsen,ki a fenébe becsételik Kyuubit?Elpusztult volna a falu Hmm?
Naplózva

お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #5844 Dátum: 09 aug 20, 09:56:39 »

Nucklear hidd el, hogy most már megbecsülik ezt a "fegyverhordozót". kacsint  Mellesleg én örülnék, ha kiderülne ő is képes használni apja után a Shunsin no Jutsut (remelem jól írtam). Akkor verhetetlen lenne. Nyelvesít Akárcsak az apja...
Naplózva

Takashi
Gennin
*

« Válasz #5845 Dátum: 09 aug 20, 10:19:25 »

TRANCE : ha átnézel a Kishis interjús topicba ott olvashatsz Naruto feltehető : Kekkei Genkai-ról és lehet ,hogy valami teleportálás bow lesz vagy valami ilyesmi ...OFF ,hogy ide irtam ezt.
Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #5846 Dátum: 09 aug 20, 13:16:46 »

De lehet az anyja sétál be (kis Rambo csajként >.<#) és elmondja mit tud.Az anyja képességeiről semmit nem tudni.Csak annyit,hogy egy örvényországbeli kuonichi,és tőle van az Uzumaki név.Szerintem amúgy él.De akkor meg idióta Naruto (szokás szerint >.<#) hogy nem kérdez rá...
Szöszke valószínű kavarni fogja a barna masszát a kage találkozón.Remélem azért ha Naruto tudmást szerez erről,nem fog összetörni Szomorú erős meg minden,de szerintem Szöszkét már az öli meg,aki akarja.És hálásak lesznek érte.
Naplózva

お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5847 Dátum: 09 aug 20, 15:45:14 »

Szerintem Amúgy az anya átált a sötét oldalra ha még él.....Milyen anya hagyja el a fiát??Szerintem könnyen lehet hogy ő lesz az egyik új akatsukis....
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #5848 Dátum: 09 aug 21, 17:38:31 »

Nuttika: érdekes megfogalmazás...  Gondolkozik
Sakura végre felébredt a Sasuke-féle álmodozásból. Már így is idegesített, hogy egy bekattant agyú pasiba szeretett bele, meg, hogy folyton verte Narutót.
Amikor Sai ezt elmondta neki, helytelennek találtam először. De ennyi idő után rájöttem, hogy jól tette.
Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #5849 Dátum: 09 aug 21, 17:47:48 »

Off:Saiban kezdenek érzések lenni(örült,mikor Kakashi megbízott benne) és gondolom aggódott Narutoért...
Szerintem még szereti Sasukét.Bár ha Narutot is szereti...
azok a pofonok néha jártak is >.<#
Naplózva

お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins