Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5865 Dátum: 09 aug 23, 22:14:06 » |
|
Nem tudom szerintem totál bolond lett Miután beszélt a Madarával még a szülőfaluját is kész lett volna lerombolni.Azt még +tudom érteni hogy Danzou fejét akarja(Mondjuk szerintem jogtalanul)mert kiírtatta a klánját de föl kellene fognia hogy a klánjának vesznie kellet mert polgárháborút akartak kirobbantani amit kihasznált volna a többi falu és az könnyen konoha bukásához vezetett volna. Dehogy kellene neki fölfignia. Ilyen téren nem hatnak senkire se az észérvek. A család a legfontosabb az ember életében, és ha még lázadóak is voltak, attól még egy család, akik lojálisak egymáshoz. Itachi shinobihoz méltóan viselkedett, és tultette magát többnyire az érzelmein, mert ő feltudta fogni azt h mennyire gáz egy háboru. Sasuke egy akkor még 6éves gyerek, aki nem látott máig háborut, elveszitett mindenkit akit szeretett. Én is bosszut akarnék állni a családomért, de azért nem ilyen áron. Sasuke könnyen sebezhető és manipulálható, igy nem csoda, h azzá vált amilyen. Én már nem látok esélyt arra, h megváltozzon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5866 Dátum: 09 aug 23, 22:19:44 » |
|
Hát igen Itachi.Ebből látszik milyen fantasztikus Shinobi volt.Pedig egyáltalán nem vagyok a fanja de ezt azért mindenkinek el kell sztem ismerni.Mindent megtett a falujáért amit az megkívánt.Kiváló Hokage lett volna belőle...Kár hogy Sasuke nem tanul a példájából hiszen Ita pont erre az útra akarta terelni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #5867 Dátum: 09 aug 23, 22:45:42 » |
|
Itachihoz ilyen szempontból közelebb áll Naruto, ha elfogadja, Sasuke nem térhet vissza. Valahol már a gyűlölet és a bosszú rabja lett. Nem akarja észrevenni, hogy a testvére szenvedett, vagy nem érdekli, mert elborult a tisztánlátása.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #5868 Dátum: 09 aug 23, 22:53:04 » |
|
szerintem Sasuket ige is érdekli h Itachi mennyit szenvedett... nem hiába akrja megbosszúlni a klán kiírtását. Kagek és Danzou hibája volt. Sasuke lehet h bosszú rabja lett, de ti is ezt tennétek.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5869 Dátum: 09 aug 23, 23:02:44 » |
|
szerintem Sasuket ige is érdekli h Itachi mennyit szenvedett... nem hiába akrja megbosszúlni a klán kiírtását. Kagek és Danzou hibája volt. Sasuke lehet h bosszú rabja lett, de ti is ezt tennétek.
a 416 mangában kifejti erről a véleményét.Nem tudom hogy narutonak sikerül-e Itachi útjára téríteni Sasukét személy szerint erre csekély esélyt látok.Ha meg igen akkor sztem eléggé hülye happi endes befejezés születne...Mindenki élt míg meg em halt Style?Az szerintem gyerekes lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5870 Dátum: 09 aug 24, 07:34:52 » |
|
Én azt nem értem mit evett egyáltalán Sasukén?Nem jó képű szerintem,és nem nagy durranás.Mogorva.Egy ilyen srácon nincs mit enni.Azt hittem Sakura egy nagy ész volt.A chunnin vizsgán is puskázás nélkül kitöltött egy olyan tesztet,ami nem genin szintű.Azért nem értem,hogy míg a vak is látta,hogy Naruto belé van zúgva,ő nem vette észre,csak Száááászkee-kuuun.A fától nem látta az erdőt.... Off:Sasukét meg ne próbáljátok megérteni.Amikor elment a hang ninjákkal bekattant...
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5871 Dátum: 09 aug 24, 10:24:56 » |
|
Nuttika, valszeg azt, amit milliónyi lány szerte a világban. Ízlések és pofonok, valakinek bejönnek az ázsiai kinézetű karakterek, és Sasuke a sötét hajával, szemeivel és arcvonásaival pont ilyen. Amiikor valaki szerelmes, akkor vak a környezetéhez, ezt te is tudhatnád, ha voltál már szerelmes. + ha vki vmit nem akar észrevenni, azt nem is fogja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 10:27:37 írta Muriel »
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5872 Dátum: 09 aug 24, 18:33:21 » |
|
Egyet nem értek Sakurában.Szerelmes Sasukéba, és Sasukeegyszer sem mentette meg, meg nem is segített, és idegesítőnek nevezte. Itt van Naruto aki szerelmes Sakurában, ő mindent megtett érte jó párszól megmentette az élezét és segített neki.Remélem amit Sai mondott neki elgondolja magát hogy kit is szeret meg elmondja Narutónak hogy meg kell ölni Sasukét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5873 Dátum: 09 aug 24, 18:34:05 » |
|
a szerelem sosem a logikáról, és a realitásokról szólt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5874 Dátum: 09 aug 24, 18:38:48 » |
|
Plusz Sasuke barátunk nem is nagyon akart magának másik "családot", mert félt, hogy őket is elveszíti. Ezért volt mogorva és elutasító Sakurával is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5875 Dátum: 09 aug 24, 19:18:43 » |
|
Naruto most 2 dolgott válaszhatt: be tartya Sakurának igéretétt vagy meg kell ölni. Az uttóbit fogja választani azért mert meghallgatja amint mond Tobi Sasékéról hogy milyen most és mit művel épp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5876 Dátum: 09 aug 24, 21:16:58 » |
|
Ha meghalgatja madara szövegét akkor épphogy magakarja menteni. Megtudja h Itachit átvágtál h jó gyerek volt, és h Sasuke bosszut akar állni a klánjáért. Nem hiszem h az igazság kiderültével megváltozna a szöcsiről alkotott képe, sőt inkább elkezdené szánni szerencsétlen barátját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5877 Dátum: 09 aug 24, 21:29:04 » |
|
Naruto most 2 dolgott válaszhatt: be tartya Sakurának igéretétt vagy meg kell ölni. Az uttóbit fogja választani azért mert meghallgatja amint mond Tobi Sasékéról hogy milyen most és mit művel épp.
neked is két választásod van: vagy megtanulsz magyarul, vagy nem irogatsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #5878 Dátum: 09 aug 24, 21:29:52 » |
|
Renningan ez lenne a logikus, de nem tudjuk mit fog róla mondani.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5879 Dátum: 09 aug 24, 22:04:33 » |
|
Naruto nem tudna segíteni Sasukén. Egyrész meg se hallgatná(anno se hallgatott Narutora és azóta méginkább bekerült ebbe a bosszúbizniszbe), másrészt valszeg a raikage elveri vagy ha mégse akkor a konohai team fogja elintézni....
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
|