24 nov 16, 03:47:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339464 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
valeshika
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3675 Dátum: 08 júl 28, 18:47:07 »

hát nem jiraya írta rá a nevét először? és miért lenne narutónak olyan jó ha megkapja tekercset? hisz azzal csak a szerződést lehet megkötni vagy talán mást is Mosolyog? kíváncsi vaok hogy naruto csak sziklákat fog emelgetni vagy valami értelmeset is tanul Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3676 Dátum: 08 júl 28, 18:49:55 »

nem követtet el semmit csak kinyiratta shikamaru csapatát >.<#, de végülis szabad akarata van tehát nem értem tsunade miért küldte utánuk őket Gondolkozik, "még madara sem tudta így kifejleszteni a sharingant" hát sasuke is csak úgy tudja hogy itachi átadta neki az erejét... off: madara régi ereje veri sasukét Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3677 Dátum: 08 júl 28, 18:59:29 »

Kérte ő hogy kövessék?Lehet hogy sasuke még nem olyan erős mint a régi Madara de Oro is megmondta hogy 15-16 évesen ilyen tehetségenek és erősnek lenni enyhén táp Mosolyog.
Naplózva

Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
*

Gonosz Bosszúálló Ninja

« Válasz #3678 Dátum: 08 júl 28, 19:08:26 »

Arra én is kíváncsi vagyok hogy miért mentek utánna. Miért nem hadják békén? "Had éljen már egy kicsit."
Naplózva

Uchiha Sasuke,a bosszúálló.
Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem.
Profin végzem a munkámat.
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3679 Dátum: 08 júl 28, 19:14:57 »

sakura megint ellenmérget csinált.... mien erős -.-"
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3680 Dátum: 08 júl 28, 19:22:13 »

ja Gondolkozik tsunade megint remkelt akkor a döntésével Mosolyog, azért ment el mert szerinte konohában nem lesz senki erős és így soha nem fogja legyőzni itachit, nem tudom akkor kakashi,sarutobi és páran olyan gyengék neki? most nem írom shikamarut mert akkor még nem győzte le hidant Mosolyog
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3681 Dátum: 08 júl 28, 19:25:55 »

lehet poénos bár neki elég jól áll a komoly és határozott erős ninja akárcsak sasukének a bosszúállás, off:hála shikát nem látom idiótának(idáig egy fillerben ökörködött narutóékkal, amikor kakashi maszkját akarták lehúzni) komolytalan ninjának ott van naruto és lee
Naplózva

So troublesome....
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3682 Dátum: 08 júl 28, 19:41:40 »

Nem! A tekercsen Jiraiya sama neve előtt is szerepelek nevek! Egyébként Naruto, ha jobban belegondolsz, nem csak köveket tud majd emelgetni ezzel a technikával, hanem képes lessz sokkal több chakrát felszabadítani!
Ha bele viszi például a természet energiát a technikájába, akkor mondjak egy példát, nem 2000, hanem mondjuk 20.000 kage bunshint képes majd létrehozni... Na ez persze csak egy rossz példa volt szemléltető jellegel...
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3683 Dátum: 08 júl 28, 19:43:11 »

Hát igen nagyon erős mit ne mondjak, hiszen egy óvodás is tud ellenmérget csinálni egy olyan méreg ellen amit senki sem ismer...
Amúgy meg a hsz szaporítást nem nagyon szeretik... Hmm mondjuk Sai-t nem nagyon láttam harcolni úgyhogy Sakura kizárásos alapon röviden szólva kifektette a csajt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 28, 19:44:28 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3684 Dátum: 08 júl 28, 19:47:04 »

Hát igen Gabesz rávilágított az egyik felére a dolognak a másik fele hogy Jiraiya óta gondolom én csak Naruto és Namikaze Minato írta rá a nevét Mosolyog Bár abban nem vagyok biztos hogy így erről a névről kapásból fogja tudni kiről van szó Pojén
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3685 Dátum: 08 júl 28, 20:06:22 »

Próbálom úgy megfogalmazni, hogy ne legyen off....
Kakashinak van pár szándékosan poénos megmozdulása, nem csak a maszkos fillerben... Például ott az elején a csengős vizsgán a alsólöket...
Egyébként jó ha tudod, hogy mi a különbség Naruto és Kakashi, és Lee között...
Naruto, és Kakashi tudatosan poénkodik, na jó Naruto nem annyira... De Lee komolyan is veszi amit művel...
Lásd naruto a Shippuuden 1-ben: -Jó ha nem bohóckodok többet Sakura előtt, mert még agyonüt... (em biztos hogy pontosan idéztem)
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3686 Dátum: 08 júl 28, 20:37:52 »

Na vajon mért küld Tsunade Saske után boldog-boldogtalant? Gondolkozzatok! A Sharingan miatt! Ez egy erős fegyver volt a falu kezében! Mért hagyná kicsúszni a kezéből? Itt nem csak érzelmekről van szó!
Naplózva
Lion
Vendég
« Válasz #3687 Dátum: 08 júl 28, 23:39:19 »

ja Gondolkozik tsunade megint remkelt akkor a döntésével Mosolyog, azért ment el mert szerinte konohában nem lesz senki erős és így soha nem fogja legyőzni itachit, nem tudom akkor kakashi,sarutobi és páran olyan gyengék neki? most nem írom shikamarut mert akkor még nem győzte le hidant Mosolyog

Hm...Érdekes...Saját véleményem szerint ha Konohában maradt volna akkor most erősebb lenne...Ugyanis Kakashi ki fejlesztette a Mangekyou Sharingan-t annélkül hogy meg ölte volna a barátját vagy bárki mást...Úgy gondolom hogy Sasuke is ki tudta volna fejleszteni Kakashi támogatásval..De nem...Sasuke el ment így hát vessen magára! Egyébként az a vélményem hogy Kakashi lehet hogy le tudná győzni Sasuke-ét!
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3688 Dátum: 08 júl 29, 08:19:22 »

igen erősebb lett volna, mert az átokpecsét úgy is kiment belőle tehát most itachi ereje miatt erős sasuke, ha konohában maradt és kicsit kutat a klánja után lehet tökéletesíti a tűz technikákat, (későb úgy is találkozott volna itachival), vagy még több dolgot les le lee-től Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3689 Dátum: 08 júl 29, 08:21:24 »

ő mondta hogy ugyan olyan méreg volt a póknál mint most a molyoknál........ -.-" hisz most is meghalt volna ha korábbról nem taalálkoznak...
Naplózva

So troublesome....
Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins