Chakra
|
|
« Válasz #3645 Dátum: 08 júl 20, 13:01:52 » |
|
Moderátor:
Mindenkinek köszi az értékes hozzászólásokat, de: - a Végzet Völgyében folyó harcoknak, - Sasukénak, - Nejinek (csapattéma), - Shikamarunak (csapattéma), - a Sannin-nak, van saját témája.
Ki kér egy kitiltást...?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3646 Dátum: 08 júl 20, 13:25:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3647 Dátum: 08 júl 20, 13:51:39 » |
|
Moderátor: A "Ki nyerne?(csatában)" c. téma az "Általános Naruto témák" c. témában van és nem itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #3648 Dátum: 08 júl 20, 17:01:16 » |
|
Kakashi a vén csődör nagyon eltalálták ezt a karaktert misztikus,erős és lezser
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #3649 Dátum: 08 júl 20, 20:06:06 » |
|
ÉN KÉREK! Elnézést az offolásért :'X Visszatérve a témához: akkor most Naruto meg fogja a nagy békás tekercset kapni amit Jiraya neki szánt? + hogy fog visszajutni a faluba? ott nem lesz béka aki megidézze főleg ha az üzenetvivőt is felhasználják... Esetleg az lesz az utolsó próba az eddzés után hogy ki kell jutnia a labirintusból?
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3650 Dátum: 08 júl 20, 20:33:33 » |
|
Türelem! Az összes kérdésedre hamarosan (1-2 hónapon belül) megadja a manga a választ! Mivelhogy mostmár Naruto az egyetlen ismert élő béka idéző, valszeg az övé lessz a béka-idéző tekercs.. Ha meg nem, akkor tévedtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3651 Dátum: 08 júl 21, 02:31:23 » |
|
Hát szerintem a békák önmagukat is megtudják idézni, mert Konohában is megjelentek anélkül, hogy bárki megidézte volna őket és ezt szerintem Naruto is megtanulja majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #3652 Dátum: 08 júl 21, 12:23:17 » |
|
jah hát végülis ugyan az amit a ninják csinálnak :'X
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #3653 Dátum: 08 júl 21, 17:20:22 » |
|
Szerintem Sakurának nem úgy kell felnőtté válnia, mint Shikamarunak vagy Narutonak. Szerintem nem csak Tsunade halála lehet olyan esemény, ami megváltoztatja az életét, hanem Sasuke támadása is. Valószínűleg döntést kell majd hoznia, a falut vagy Sasukét választja-e. Ez is a felnőtté válás része, végleg le kell küzdenie a Sasuke iránti érzéseit, ha meg akarja védeni a barátait.
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #3654 Dátum: 08 júl 22, 14:19:30 » |
|
Bár még csak most kezdtem Narutot nézni(kb. a 40. résznál tartok), Kakashi benne van a top 3-ban (1. Sasuke, 2. Sakura, 3. Kakashi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #3655 Dátum: 08 júl 22, 14:24:47 » |
|
Áááá! Imádom! Bárcsak nekem is lenne egy Sasukém... (L) Még nem nagyon tudom, hogy mi lesz, mert csak a 40. résznál tartok, de... Júúj, az nagyott ott volt, amikor az erdőben kérdezte Sakurától, hogy: "Sakura, Ki tette ezt veled a jelenlévők közül?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3656 Dátum: 08 júl 22, 14:31:17 » |
|
Ha azt pengének találtad akkor a Naruto vs Sasuke harc nagyon fog tettszeni neked. Nekem főleg az tettszett mikor Sasuke átváltozott.
Moderátor: Köszi, hogy figyelembe veszed az előtted szóló szövegét és legközelebb kihúzod a spoilert. Pont most írt, hogy még csak a 40. résznél tart.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 22, 14:46:16 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3657 Dátum: 08 júl 22, 17:06:01 » |
|
Sasuke egy igen közkedvelt karakter.
Sasuke szerintem jól tette, hogy elhagyta Konohát, és örülök, hogy most KOnoha ellen van xD...(Na én és a gonosz gondolatok :'X )[/color]
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3658 Dátum: 08 júl 22, 18:53:39 » |
|
Én meg nem örülök neki, bár jól áll neki az Akatsukis köpeny de akkor se örülök hogy most a rossz oldalon áll, de legalább azt tudjuk, hogy nem bízik meg Madaraban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3659 Dátum: 08 júl 23, 01:47:09 » |
|
Azt hiszem tartozom egy vallomással. Azt,h ki mit szól hozzá, nem érdekel xD Mert úgy se jövök ide reagot figyelni x'D Előzmények a Zene topicban. Sasukeeeee, imádom a hangod!!!!! Sasukeeeeeeee XDXDXD edit: jóó, jóó, én nem bírom ki, h ne írjak még ide megint vmit xD szal azért van mindez, mert sasuke szinkronja énekel... és nem akárhogy..ohh... imádom!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 02:24:14 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|