BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #3660 Dátum: 08 júl 23, 18:41:00 » |
|
Kakashi-Dinka a kutyája Pakkun-Dinka "Geninjei"-Sakura-Dinka és erőszakos -Sasuke-Dinka és....Dinka -Naruto-No comment Haverja Jiraya: Perverz Dinka Szal Kakashitól mindenki Dinka lesz de persze jó értelemben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3661 Dátum: 08 júl 23, 18:55:09 » |
|
Méghogy vén csődör? Röhögnöm kell! És még BuBu dinkázik is Kakashi igen komoly karakter, de vicces is tud lenni És igaz, hogy szereti olvasni Jiraiya könyveit, de nem hiszem, hogy ő perverz. Na jó, feladom Lehet, hogy titokban perverz, mert nem lesi a csajokat a fürdőben, csak élvezi a könyvben zajló eseményeket és perverz hangon röhög, mint az állat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3662 Dátum: 08 júl 23, 19:10:47 » |
|
Kakashi-Dinka ...
Hát figyelj... Ha mindent megtudsz Kakashiról, akkor megérted ezt az élet felfogását... Nem volt gyerekkora, gyakorlatilag a harcmezőn nőtt fel, elvesztette az apját, a barátai sorra vesztek oda valameik küldetésen... Nem volt valami vidám élete... Egyedüli pozitívum az életében, hogy a nagy tudása miatt messze földön ismertté vált, és Jiraiya kiadta a Gyere-gyere sorozatot... Ezek után gondolom inkább derűsebben próbálja nézni a világot, hogy ne savanyodjon be... Ellenpélda Saske... Kinyírták a klánt, és ő csak a bosszúnak él... Kakashi is inkább csinálná azt mint Saske? Hát inkább legyen ilyen poénos fazon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #3663 Dátum: 08 júl 25, 18:07:51 » |
|
Hát igen jól tud énekelni.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3664 Dátum: 08 júl 25, 19:23:55 » |
|
Sasuke szerintem jól ki lett találva, el lett találva az egész karakter! A múltját részletesen megtudjuk, és ez a múlt nagyon jó lett! Nekem Sasuke az egyik kedvenc karakterem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3665 Dátum: 08 júl 25, 21:35:06 » |
|
Én eleinte nem bírtam sem Sasukét, sem Itachit. (Sorry, evan.) Aztán mikor megismertem Itachi igaz történetét, egyből az egyik kedvencem lett, mert hihetetlen, hogy milyen áldozatokat vállalt. Ha Sasuke hasonló utat választ mint a bátyja valójában, akkor meg fogom kedvelni őt is. (Konkrétan, ha megvédi Konohát.)
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3666 Dátum: 08 júl 25, 22:17:44 » |
|
Sasuke új sharinganja rögtön megfogott még Uchiha Madara sem volt olyan erős hogy ilyen sharingant létrehozzon, és Sasuke a benne lévő dühöt adta a Sharinganba ami nagyon állat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 25, 22:18:15 írta Namikaze Minato »
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3667 Dátum: 08 júl 28, 00:33:06 » |
|
Hát... ha abból a feltételezésből indulunk ki, hogy minden MS máshogy néz ki és hozzátesszük, hogy az MS mintázata nem jelent semmit, akkor ez is "csak" egy MS a "sok" közül. De majd még kiderül, hogy mit is tud vele Sasuke.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3668 Dátum: 08 júl 28, 01:48:15 » |
|
Hát most ki fog derülni mit tud az a szem pár, mert Sasuke most egy elég kemény összecsapásra észül a hachibi jinchuuriki ellen és az az érzésem, hogy csupán a villám technikái és a kardja édes kevés lesz ellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #3669 Dátum: 08 júl 28, 08:33:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3670 Dátum: 08 júl 28, 13:50:40 » |
|
Ne becsüljük le azért. Lehet h. igazad van Csibe19 de szerintem képes győzni. Na ácsi, én sem azt mondtam, hogy Sasuke veszíteni fog, hanem azt hogy nem lesz könnyű dolga és valószínűleg az MS-t is használnia kell majd rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #3671 Dátum: 08 júl 28, 17:20:41 » |
|
Hát használnia kell az tuti. De már annyi mindent átélt és annyi mindenkivel küzdött és ölt is. Szerintem ezen e téren kicsit tapasztaltabb mint Naruto.(a gyilkolásra értem)
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #3672 Dátum: 08 júl 28, 17:36:21 » |
|
Ha ennyire utálod miért nem mész abba a baka dms klubba és nammog ott ezen. Nem tudom miért kell utálni elvégre Itachi azt akarta hogy Sasuke ölje meg. Másszóval Sasuke nem követett el semmi gonoszságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3673 Dátum: 08 júl 28, 17:57:28 » |
|
A tekercset tutira akkor foga megkapni ha sikeresen befejezte az edzést, legalább lesz mivel egy résszel tovább nyújtani a mangát.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3674 Dátum: 08 júl 28, 18:18:13 » |
|
Szerintem a tekercset csak akkor fogja megkapni amikor mester lesz addig viszont nem hinném hogy odaadja neki Fukasaku-sama. Amúgy a tekercs átadásra mért menne rá egy rész? Amúgy arra is gondoltam hogy Fukasaku-sama megmutatja Naruto-nak hogy kiírta be előtte még a nevét a tekercsbe.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|