24 nov 15, 23:54:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 241 242 [243] 244 245 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339218 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
valeshika
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3630 Dátum: 08 júl 20, 06:20:29 »

naruto egy idóta, nem igaz hogy magától nem bír edzeni, már utánozva lett ez a"meg kell halnod" mint az átokpecsétnél....
sasukét oro edzette de azokat a jutskat már nem tudja hasznnálni mert kiment belőle orr Gondolkozik, és után egyedül edzett ahogy neji,shika meg még egy páran.. csak annak az idiótának kell segítség mert annyi féle taktikát ki lehetne találni a kage bunshinokkal.. amúgy miből gondolod hogy jiraya erősebb mint oro? mivel akkor semmien jutsut nem tudott használni oszt egyedül olyan erős volt mint a másik 2.....
Naplózva

So troublesome....
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3631 Dátum: 08 júl 20, 08:11:54 »

amúgy miből gondolod hogy jiraya erősebb mint oro? mivel akkor semmien jutsut nem tudott használni oszt egyedül olyan erős volt mint a másik 2.....
Válaszom itt OFF... Lásd a Szereplők > Tsunade, Jiraiya, Orochimaru topicban!  Mosolyog
Naplózva
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!

« Válasz #3632 Dátum: 08 júl 20, 09:06:26 »

hát elég szomorú h narutonak minden szart megtanítanak..... nem hiszem el h naruto minden csatát megnyer..... nah jóó sasukét nem tudta legyőzni de ez nem lep meg. Nevet
Naplózva

Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény.
Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3633 Dátum: 08 júl 20, 09:09:24 »

hát ezaz....de megnéztem a neten és kakashit 27-nek írják a mangában és a shippudenben pedig 29-nek.... szóval nem idős..... :/
Naplózva

Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3634 Dátum: 08 júl 20, 09:15:08 »

Uchiha Mikoto az anyja neve.... kacsint
Naplózva

Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3635 Dátum: 08 júl 20, 09:23:03 »

jah lehet h sakura gyenge volt, de csak volt mostmár sakura bármelyik lányt otthagyná... Nevet
Naplózva

Ookami
Chuunin
*

Halál fia vagyok...

« Válasz #3636 Dátum: 08 júl 20, 09:45:09 »

Óh, miből gondolod hogy egy Mangekyou Sharingan + Raiton + Chidori/Raikiri le tud győzni egy Kyuubi + Sanjutsu + Rasengan/Oodama rasengan/ Fuuton rasen-shuriken + Itachitól kapott relytéjes Sasuke-ellenes erő + Fuuton -t ? Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 20, 09:46:25 írta Ookami » Naplózva

Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3637 Dátum: 08 júl 20, 09:46:19 »

talán onnan h van olyan rész, nem nézed a narutót vagy mi?? Technikai KO
Naplózva

Ookami
Chuunin
*

Halál fia vagyok...

« Válasz #3638 Dátum: 08 júl 20, 09:47:26 »

Nem, én olvasom Hümm-hümm
Amúgy meg abban a részben szöszkének van átokjele narutónak nincs sasukemegállítóereje és sanjutsuja, meg a Kyuubit sem tudja háromfarokkal kiengedni. Pojén

PS.: nomeg abban szöszke homlokpántja megsérül naruto + csak elájul. De szöszkének sincs mangekyou -ja (ami mind1 ha azt vesszük hogy Itachi immunitást adhatott ellene Narutónak...
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 20, 09:55:38 írta Ookami » Naplózva

Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3639 Dátum: 08 júl 20, 10:00:55 »

1. Szerintem Sakurának Hinata ellen is lenne esélye, még ha sokat is fejlődött a másik kiscsaj is.
2. Amikor Kakashi azt mondta Sakurának, hogy van genjutsu tehetsége, én azt hittem, hogy tréfál vele. Legalábbis az alapsorozatban én rendre azt vettem észre, hogy Sakura saját magát ejti legtöbbször genjutsuba. Főleg, ha ott van Szöszke-kun. Kakashiról pedig el tudom képzelni, hogy belelát a kis geninjei fejébe. >.<# >.<#
3. Sakura és Chiyo csak azért élték túl a Sasori elleni harcot, mert Sakura főszerepelő, Chiyonak pedig fel kellett támasztania Garaat. Ha reálisan folyt volna a harc, Sasori lesöpri őket a pályáról. Szerintem legalábbis Sasori ott volt a top3 legerősebb akatsukis között.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3640 Dátum: 08 júl 20, 10:26:14 »

Kezdjük azzal, hogy nem tudjuk, hogy Itachi akkor mit "adott" Narutonak!  :'X Erre egyenlőre ne építsünk!
Maradjunk a reális dolgoknál!  Mosolyog
És azt sem tudjuk, hogy a senjutsuval majd mennyire sikerül feltápolódnia Narutonak!  Mosolyog
Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #3641 Dátum: 08 júl 20, 10:27:49 »

Ha már utánzás akkor nem tudom ki votl az aki egy az egyben lekoppintotta Lee-t Gondolkozik Ami meg azt illeti hogy ki menynire edz magágába, Shikamaru sose tanult semmi új jtusut kage manet fejlesztette kicsit de azt az apja tanította neki. A többit az eszére bízza és a csapdáira(lásd Hidan harc) Neji anynira tanul új dolgokat hogy a klán taijutsun kivül semmit nem tanul, sztem még kawarimizni se tudna anynira biztos a kaiten erejébe. Sasuke nem tomm it edzett miután Oro kiment belőle, aktiválódott az MS ennyi.
Oro meg annyira volt fölényben hogy Tsunadenek vérfóbiája volt és mikor magához tért Sozo Saisei és már repült is Oro. na meg neki ott volt Kabuto, Jiraiya alig volt talpon, még Oro talpon volt csak a kezét nem használhatta, helyette használta a fejét Nevet Azért Jiraiya full powerrel megy benyom egy Oodama rasengant azt Oro darabokra szakad, de ha ettől még nem halna meg van egy rakat katonja, a békás katonjai sokkal erősebbek, a hajas trükkjei, meg még lehetne sorolni.
És sry az OFFért

Naruto nem nyer emg minden csatát mert sajnos sose harcol Neeem Shipuuden óta volt egy 30%os lefogott Itachi egy jobb horog Deideranak, átment 4farkuba de az nem Naruto, Sasuke gyak megalázta amikor találkoztak, Kakuzunak kiütötte 2 szivét úgy hogy 5 már ki volt ütve és már fáradt volt Kakuzu,azóta meg semmi. Télleg nem értem hogy miért Naruto a címe más ilyen tipusu animekbe legalább a főhős győz le mindenkit a cool ellentétje meg ha harcol 10 részenként egyszer persze azt fölényesen nyeri. Itt meg Sasuke eddig 3+sok kicsi harcon van túl és mindbe látványosan alakított. Narutoéknak már csapatmunka kell egy Akatsukishoz >.<#
Narutonak Valley of Endnél veszítenie kellet, máskép Sasuke sose megy el.
Az a baj hogy nagyon Kyuubirah agyatkozott eddig ami télleg elég erőssé teszi de minidg csak katasztrófa a vége, azt most hogy Naruto próbál önmaga lenni, rá kell jönnie hogy harcoljon.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 20, 10:30:01 írta Crusnik » Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3642 Dátum: 08 júl 20, 10:55:55 »

teamri meg hinata legyőzné azt a pancsert...  sasori direkt állt meg még chiyo is mondta Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Kiba inusuka
Újonc
*

« Válasz #3643 Dátum: 08 júl 20, 11:26:08 »

ja lehet h mindent megtanított neki a jiraya de a csengőket is csak úgy tudta megszerezni h átverte kakashit h elmondja mi a váge annak a könyvnek
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #3644 Dátum: 08 júl 20, 11:30:41 »

kiba inusuka: Látom nem értetted azt a részt. Egy ninjának mindig van gyenge pontja,és ha azt megtalálod, nyert ügyed van.. Ha Naruto megtalálta az egyiket, (ha még az kissé nevetséges is) akkor nagyon jó ninja. És amúgyse tudta a könyv végét, csak imitálta...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 241 242 [243] 244 245 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins