Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2070 Dátum: 08 feb 02, 23:17:03 » |
|
Folytassuk pü-ben, mert itt off.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2071 Dátum: 08 feb 03, 02:36:52 » |
|
<Törölve>h_neji: az előtted lévő nem a klánrool beszél hanem Sasukéék szüleiről ..... ..am én még mindíg ki vagyok békülve azzal amit Sasuke tesz..énis ezt csinálnám .... ha valakiben van egy kis érzés csak meg kell néznie újra azokat a részeket mikor Sasuke először találkozik újra Itachival...és rájön h érthetőek Sasuke tettei .. Moderátor: Ki a modi én vagy te?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 03, 16:37:04 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2072 Dátum: 08 feb 03, 09:15:02 » |
|
Maximálisnan egyet értek senpai... És ha belegondolunk Sasuke tényleg jobb mint aza átlag...vegyük csak a technkiát...megjhogy képes úgy harcolni többtucat emberrel úgy hoyg enm öl meg egyet sem...és azértr ez nehezebb szerintem minthogy valakin csak átdöföd a kardod és csá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #2073 Dátum: 08 feb 03, 09:39:49 » |
|
de ezt belekell tenni sasuke nem lenne olyan erős ha itachi nem öli meg a klánját! mert akkor sasuke tovább él szüleivel nem megy orochimaruhoz nem akarja megölni a testvérét ...! úgyhogy sasuke itachinak is köszönheti az erejét:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2074 Dátum: 08 feb 03, 09:49:06 » |
|
..hmm ez egy szemszögből igaz ...hisz Itachi azért alázza meg azélrt mongy a neki amiket.. mert ő is azt akarja h erős legyen..... ...de azért hozzá kell tenni h ha eleve Itachi melett nő fel... ő tanítja... stb....ugyanúgy lehet nagy ereje.. bár az tény h úgy nem idéz kígyookat.. meg hasonlook ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2075 Dátum: 08 feb 03, 10:20:05 » |
|
igen igaz! sőt még sokat nem tudna így sasuke! de itachinak ez volt a célja hiszen itachinak csak sasuke a szeme miatt kell semmi másért és ha nézed a mangát ezt tudod:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2076 Dátum: 08 feb 03, 11:41:30 » |
|
Egyébként szerintem igazad lehet Gibson . A japánok gyakran akarják elkerülni , hogy sájakat kelljen rajzolniuk , mert néha elég nyomin sikerülnek , de leht , hogy csak azért van , hogy ez is érdekelje a "nézőket" .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2077 Dátum: 08 feb 03, 12:42:47 » |
|
Szerintem Sasuke sokkal erosebb mint Itachi es csak tul duhos es nem bir jozanul gondolkozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2078 Dátum: 08 feb 03, 12:44:59 » |
|
amíg nincs sasuke-nek mangekyun sharingjanja addig nem lehet erősebb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2080 Dátum: 08 feb 03, 14:03:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2081 Dátum: 08 feb 03, 14:17:44 » |
|
Vagy sak nem akarja, h mindenki belé szeressen! Egyébként ahogy már megismerhettük csak 2 dolog jár legfőképp az agyában: Icha Icha Édenkert olvasása és elkésni mindenhonnan. Ugyhogy valszeg' az van amit te mondasz. De én olyan kiváncsi vok rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2082 Dátum: 08 feb 03, 14:21:52 » |
|
De az is lehet hogy azert hordja hogy amikor olvass az emberek ne lassak a mutrajat.Ois egy olyan perverz alak mint a perverz remete,ahogy Naruto nevezi :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2083 Dátum: 08 feb 03, 14:39:26 » |
|
Én csak németül meg japán szinkron +angol felirattal láttam eggig narutot de akkorát röhögtem azon h perverz remete! Naon vicces. Visszatérve: Jajj olyan édi, mondjuk nekem bőven elég amit Jiraiya soxor produkál! A kis pedó utód. Soxor hogy nevet és azok a kis piros almák az arcán... hát tényleg furi képeket vághat és vérezhet az orra. De mivel ő (viszonylag) gyerekeket tanít ez nem is olyan nagy gond, mármint a tanulóknak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2084 Dátum: 08 feb 03, 14:50:43 » |
|
én már tudom a választ! manga 239-től 244-ig benne lesz az is! de elmondom: kakashi apja(konoha Fehér gayara) egy nagy hős volt de jött egy küldetés és a küldetés közben választania kellet vagy a küldetés sikeres vagy a barátja túléli fehér agyar a barátját választotta a küldetés elbukott mindenki egy nagy szem*t-nek tartotta később az is akit megmentett ez akkor volt amikor kakashi 6 éves lehetett ezután Fehér agyar öngyilkos lett mert mindenki árulónak tartotta! így öngyilkos lett és azóta zserintem kakashi maszkot hord hogy őt ne tartsák hibásnak az apja miatt azóta kakashi gyerekkorába az obitos küldetésig mindig a zsabályok szerint ment! de olvassátok el a manga 239től 244ig minden kiderül obito halála is kakashinak a szeménél lévő vágás is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|