glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2040 Dátum: 08 jan 27, 19:35:38 » |
|
Nekem az aroganciája tetszik.Megérthető hisz a családját lemészárolták és bosszút akar állni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibson
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2041 Dátum: 08 jan 27, 21:03:50 » |
|
Kishi mester azt mondta, h Sasuke Itachi harc színe fénylő fekete? tehát gondolom nem valami vidám de még is van benne valami ami ne mteszi gonosszá, De Kakashira azt mondja h Sötétkék, tehát akkor Kakashival törtnéhet valami súlyos dolog, de életben marad vagy micsoda? nem tudom h erről volt-e valahol szó ha igen és megmondanátok akkor megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2042 Dátum: 08 jan 27, 21:16:21 » |
|
Utánnan kellene nézni, hogy a japán folklórban az egyes szineknek milyen jelentésük van.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #2043 Dátum: 08 jan 27, 21:34:15 » |
|
szerintem meg szimplán az uchihák vérében van az arrogancia meg a lenézés...nem is értem,h az anyja h sikerült ilyen normálisra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2044 Dátum: 08 jan 27, 23:31:25 » |
|
Nekem tetszik Sasuke stilusa Én a csendes bósszú vágyó karaktereket szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2045 Dátum: 08 jan 28, 02:30:24 » |
|
.. Sasuke bosszúállása minden csak nem csendes.. .... csak gondolj bele mennyi zűrzavart okoz...és milyen sokan beszélnek roola miket is csinál.. ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2046 Dátum: 08 jan 28, 15:06:06 » |
|
Sasuke szemszögéből csendes csak naruto és sakura nyavajgása tulajdonít neki figyelmet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ledenay
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Néma figyelő
|
|
« Válasz #2047 Dátum: 08 jan 29, 11:43:14 » |
|
Kék: A tudati kiegyensúyozottság, a belső nyugalom színe. Az ultraibolya fényről mindenkinek a káros sugárzás jut eszébe. Pedig a mesterséges fényforrásokból kis adagokban érkező UV-fény gyógyító hatású. A tenger, az ég, a transzcendens színe. Az intelligencia, a megnyugvás szimbóluma. A barátság és a belső béke színe, az ég kékjeként pedig az érzésekhez és az álmokhoz hasonlítjuk. A sötétkék biztonságot, a világos könynyedséget fejez ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2048 Dátum: 08 jan 29, 12:24:00 » |
|
Tehát Kakashival gyakorlatilag semmi nem fog történni? Csak mert eddig sem volt túl idegbajos.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gibson
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2049 Dátum: 08 jan 29, 12:58:31 » |
|
akkor lehet h Tobi = Obito egymásratalálnak Kakashival és együtt tengetik majd az életüket tovább Konohában ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #2050 Dátum: 08 jan 29, 17:06:06 » |
|
vagy megtévesztésként mondta,h higyük csak azt,h jajj milyen izgi dolgok lesznek Kakashival,közben meg minden marad vele ugyanúgy :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2051 Dátum: 08 jan 30, 15:00:46 » |
|
Kakashit nemm lehet lemásolni és beszivárogni vele a faluba mert az ő stílusa lemásolhatatlan :-X bár lehetséges hogy néhány shinobi meg tudná csinálni :-X de mindegy is lenyég hogy nagyon baró a stílusa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2052 Dátum: 08 feb 01, 14:39:27 » |
|
Szerintem nem Sasuke a nagy rossz inkabb Itachi aki megolte az egesz csaladjat es fajdalmat okozott Sasukenak de ennek elenere nem tetszet ahogy Sasuke bant a barataival de szamomra o szimpi ie a shippuudenben jol nez ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 02, 08:46:49 írta h_Tunde »
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2053 Dátum: 08 feb 01, 14:45:32 » |
|
Sakura a kedvenc lany szereplom es szerintem is EGY NAP majd felulmulja Tsunadet . Szerintem o Sasukeba szerelmes es vagyik utana ezert lett eros hogy megtalalja de nem varhatja egesz eleten at es nem akarja megbantani Narutot sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha farky
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2054 Dátum: 08 feb 01, 15:42:24 » |
|
Sakurát én is bírom...így a Shippura eléggé jó fej lett amíg Sasuke velük volt nem íbrtam annyira mert lenézte szegény narit vagy nem tom...érdekes volt vele ??? de nem tudja valaki hogy amikor sasuke elhagyja a falut mire céloz azzal h köszönöm ? ;D me ezt uyge sakurának mondja de nem vágom miért :-[
|
|
|
Naplózva
|
RASENGAN!!!xD
|
|
|
|