25 júl 18, 22:47:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1857548 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Genjutsu
Vendég
« Válasz #165 Dátum: 07 júl 04, 15:48:49 »

Genjutsu... hát a hallucináció cucc miatt. Mert az egy álomvilág voltaképpen amibe belecsöppenünk egy genjutsuval, és én komálom az álomvilágot, meg szeretek vele szórakozni. Meg Genjutsuból nincs sok és nem mond semmitXD. Mi kell még? Életkor.. hanyagoljuk. NemXD Na azt nem írtam ki a profilra. Mert elfelejtettem. de kap egy cukrot aki kitalálja. kacsint
Szeretem a vicces dolgokat.
Szoktam írni dolgokat is. Ritkán. És ha elkezdem sosem lesz vége. Meg rajzolni is szoktam. Tesómnak csinálunk egy manga izét ami nem manga de még majdnem se nagyon aminek címe RAYESU. Animációs filmeket akartam csinálni d enem vettek fel a suliba ahol tanulhattam volna szal ez a vágyam ugrott. Dejó. Szal: nem dumálok tovább: ennyit rólam nemtom mit akarok az élettől. Most filmrendezőnek tanulok.-.-
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #166 Dátum: 07 júl 04, 16:51:19 »

Én a nevemből eredően: Haraszti Gábor
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #167 Dátum: 07 júl 04, 16:53:19 »

Ez nagyon ötletes kacsint de télleg...nekem ez nagyon tetszik
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #168 Dátum: 07 júl 04, 17:04:11 »

jah, tök érdekes, csak így simán olyan általánosan néz ki, de ha megtudja az ember, honnan jött...  Nevet
Naplózva
kowi
Gennin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

2012.05.19. !!

« Válasz #169 Dátum: 07 júl 04, 17:54:32 »

annee, ha te a keresztneved akapján regiztél annee nickre, akkor a te kersztneved Anna, vagy Anita??? (mert mind a 2-re hasonlít, persze csak ha szabad megkérdeznem.  :-X)
Naplózva

"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
annee
Vendég
« Válasz #170 Dátum: 07 júl 04, 18:22:08 »

Aham, nekem Anna a nevem. Amúgy ez abból jött. Meg végre most már van egy olyan nicknevem, amit mindenhol tok használni... Mert sztem ez még egész normális és már meg is jegyeztem Mosolyog Amúgy köcceh a kérdést meg h gondoltál rám v a nevemre Mosolyog Mosolyog
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #171 Dátum: 07 júl 04, 18:22:36 »

hát az msn nevének Anna van kiíeva, szal én erre következtetek Mosolyog
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
kowi
Gennin
*

2012.05.19. !!

« Válasz #172 Dátum: 07 júl 04, 18:24:17 »

ezt nem tudtam, innen még senkit nem vettem föl msn-re... amúgy szívesen annee, csak kíváncsi voltam a nicknevedre, és mivel enm írtál még beszámolót, ezért rákérdeztem Mosolyog (OFF vége)
Naplózva

Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #173 Dátum: 07 júl 04, 18:31:37 »

nah leírom már ide is a régi fórumról:

nevem története: szeretem a torrentet, és tudjátok ott van hogy Seed. ez még nem lett volna az okozója, de az egyik kedvenc filmem A Mag, és megtudtam, hogy a Seed magot jelent magyarul. És így lettem Seed. Dehát istent se kérdezik, hogy a neve miért isten xDDDDDDDD
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #174 Dátum: 07 júl 04, 18:40:21 »

Nah, akkor én is írok beszámolót, ha hiányzok :-[ Nevet Nevet Ne én legyen szinte az egyetlen, aki még nem írt...

Be kell vallanom, h imádok beszélni és tok is jó sokat, de magamról azért elég nehéz... Bár régebben jóval többet beszéltem, mint manapság. Talán ez azért is van, mert kezdek felnőni Szomorú
Név: Anna
Kor: 14 év (most lesz majd 15 Nevet)
Kedvencek: huh, hát nagyon sok van, szal azokat inkább nem írom le Nevet
Állataim: Szandi (kutya), Cirmi (cica), Mazsi (tengerimalac)
Van 2 nővérem és 1 hugom. A hugi még csak fél éves, de nagyon imádom. A családomról most sokat tudnék mesélni, és azok a kevesek egyike vagyok, akik elégedettek a családjukkal. Eleinte persze nem így volt, de mindenen lehet változtatni, így a családon is. Az akkori legjobb bnőmmel összehoztuk a szüleinket, így már a családdal oké lettem. Barátokkal is egészen rendben vagyok. Van jó pár barátom, de persze legjobb bnőm is van. Csak azt nem értem, h néha min hisztizek... Most, h így végiggondolom, semmi okom nem lehet panaszra... Bár mivel benne vagyok a lázadókorszakban, ezért igazából nem zavar, hiszen ilyenkor ez a dolgom Nevet Nem vagyok se visszahúzódó, se csendes, se zárkózott... Inkább pont az ellenkezője. Imádok emberekkel foglalkozni. Álmaim foglalkozása kapcsolódik is ehhez. Bár nem is nevezném inkább álmaim munkájának... Az nem is tudom, h mi lenne. Az én beállítotságom vmilyen olyasmi, mint nagykövet, mert a németet elég jól értem, és a nyelvekhez jó érzékem van ( ezt nem perverz értelemben írtam, de úgy is lehet venni Nevet Nevet ). Amúgy ügyvéd szeretnék lenni, de mivel az elég kockázatos és ma már kb minden második ember ügyvéd szeretne lenni, ezért néha kicsit megingok a döntésemben ;D De valószínüleg már megvan egy kis háttér és úgy érzem, h a kockázat megéri, ezért valószínűleg belevágok. A másik meg még az, h már kb 10 éve szeretnék az lenni, thát igazságtalan lenne, ha most dobnám el az álmomat és a régóta elképzelt jövőmet. Manapság eléggé keresem magamat, főleg mivel elég sok embernek és sok szituációban másmilyennek mutatom magamat, mint amilyen vagyok. Így most nem jött rosszul a nyár, hiszem végre tisztázhatom magamban, h ki is vagyok. Nah, már ez is egy ilyen tini-féle probléma... Hát, már 5letem sincs, h mit írhatnék még... Ha vkinek esetleg kérdése van, írjon csak Nevet Nevet Mert bizti még sok mindent kihagytam, de most nem jut eszembe ??? :Mosolyog Nevet

Seed: nem is értem, h h szeretheted a torrentet. Én egyáltalán nem bírom, hiszen nagyon lassan jönnek le a dolgok, és ráadásul lelassul miatta a net, az msn meg szinte lehetetlen ;D :-*
Naplózva
kowi
Gennin
*

2012.05.19. !!

« Válasz #175 Dátum: 07 júl 04, 18:43:56 »

azt miért nem írja le senki, hogy hol lakik??? ???
Naplózva

annee
Vendég
« Válasz #176 Dátum: 07 júl 04, 18:45:21 »

Én azt is akartam, de mivel senki se írta, gondoltam, h kihagyom. Amúgy én Bp, 18 ker. Ennél pontosabb cím ugye nem kell? Nevet Amúgy épp vmelyik nap írta asszem Ritka, de ha hüleséget írok, 1000 sorry, h kevesen vagyunk pestiek...
Naplózva
vanbastel
ANBU újonc
*

« Válasz #177 Dátum: 07 júl 04, 18:45:53 »

BUDAPEST, 16ker NevetON: mégse ON inkább nem írok magamról aki ismer az örüljön aki meg nem az ne sajnálja Nevet a nickem történetét meg már mindenki tudja :-*
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #178 Dátum: 07 júl 04, 18:47:17 »

vanbastel: én nem tudom
kowi: miskolcon lakom
annee:régen egy fizetős ftpt használtam ahonnan filmeket progikat játékokat mindent le lehetett tölteni, aztán hogy ez megszünt elkezdtem torrentezni és rájöttem hogy bár lassabb, de ingyenes és mindent le lehet tölteni torrenttel
Naplózva
kowi
Gennin
*

2012.05.19. !!

« Válasz #179 Dátum: 07 júl 04, 18:47:39 »

Én 17. kerületi vok... eddig van egy 16 kerületi adminisztrátorunk, egy 18. kerületi Annánk, és egy 17. kerületi maffiánk, hmmm jól állunk.  Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins