25 máj 25, 18:17:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1725120 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #195 Dátum: 07 júl 05, 17:26:09 »

Nevet jaj.. Nevet én mit mondjak mért ez a nevem Nevet

Moderátor: vagy indokold meg miért ezt a nevet választottad, vagy ne írj ebbe a topikba!
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 05, 18:12:45 írta Goku2000 » Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Asura
ANBU újonc
*

mwhaha

« Válasz #196 Dátum: 07 júl 05, 19:00:56 »

Kit takar a nick-név? és Miért ezt a nicknevet választottad?
Bemutatkozást írjatok és okot, hogy miért ez a nicknév a tied. Mostantól minden nem ilyen hozzászólás törlésre kerül.

Remélem nem felejtettétek el ezt. Ha mégegyszer chateltek, a topicot lezárjuk. Kommentálást ehhez a hozzászóláshoz ne küldjetek sehova!
Naplózva

Goku2000
Vendég
« Válasz #197 Dátum: 07 júl 06, 15:11:13 »

A Gokut kedvenc mesehősömről adtam magamnak. (igen mese, de ezt mindjárt kifejtem a Dragon Ball-topikban). Tavaly februárban lett itthon netem, első utam az Aplusz fórumára vezetett, ahol már nagyon írhatnékom volt. Akkor csak ezt az egy animét éltettem, így stílusosan a Son Goku nevet választottam volna, de ez foglalt volt, szintúgy a Goku, ezért gondoltam teszek mögéje egy számot. Rólam tudni kell, h. odavagyok a halállal, Sátánnal, pokollal, mindenféle istenségekkel, szóval a vallással kapcsolatos dolgokért. Így elsőnek vmiért Jézus 2000. születésnapja ugrott be, meg hogy akkorra jósolták a világvégét, a számítógépek nem tudnak majd átálni, bla-bla, meg egyébként is: szép, kerek szám. Mosolyog Pár héttel később ugyanezzel a névvel regeltem Cartnecker Dragon Ball-site fórumára is, utána próbálgattam még többféle nicknevet (Marvin02, JAY20), de névadásban soha nem voltam jó, így maradtam ennél. Mosolyog
Naplózva
Goku2000
Vendég
« Válasz #198 Dátum: 07 júl 06, 17:33:13 »

Szeretek bicajozni, a barátokkal tölteni az időt, zenét hallgatni, olvasgatni és a társaságot moderálni Nyelvesít
Szeretem még a hiteseket cukkolni, vitatkozni, aludni, enni, animézni, netezni és mindenféle értelmetlennek tűnő dologgal elütni az időmet. Nevet
Szeretem az állatokat és a természetet. Mosolyog
Nem szeretem az öntelt embereket, a buszon viselkedni nem tudó tízenéveseket, a kisgyerekét nyilvánosan megnevelni szándékozó anyukákat és azokat, akik ok nélkül utálnak.
Nem szeretem az USA-t és az átvett hagyományait (Valentin-nap, apák napja) és a magyarokat, mert egy hülye társadalmat majmolnak. Utálom az RTL Klubot, mert kitermelte Győzikét, Lilut, Leót és a többi szerencsétlent. Utálom az összes ker. tv-t, mert tönkrecseszik a szinkronokat, és utálom a '95 után készült magyar szinkronok jelentős részét. Ezen belül a hangszínészeket, a fordítókat, stúdiókat, rendezőket, hangmérnököket, az egész bagázst. Nyelvesít
Nem szeretem a diszkókat ( "allergiás" vagyok rájuk: a hangos zenétől, fényektől, mellettem ordibáló emberkéktől elkezd könnyezni a szemem :-D), nem szeretem ha könnyezik a szemem és ha nem alhatok 10 órát.

Egyelőre ennyi. Ha eszembe jut még vmi, majd utólag beleírom. Mosolyog
Naplózva
kowi
Gennin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

2012.05.19. !!

« Válasz #199 Dátum: 07 júl 06, 20:57:52 »

Én szeretek: meccset nézni a tv-ben, főleg focimeccset, vmint játszani is, biciklizni, barátokkal "lógni", PS-ezni, fórumozni, háborús/stratégiai játékokkal barmkodni, stb...

Nem szeretek: iskolába járni, tanulni, korán fölkelni, vmint amikor megyek Balcsira, és folyton az orromba megy a víz, miközben úszok... :-X
Naplózva

"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #200 Dátum: 07 júl 06, 20:59:22 »

utálok várni a mangára vagy a shippudenre, amikor tudom h r*hadt izgalmas rész ehet, és majd megöl a kíváncsiság, sé már nem bírok magammal, de akárhányszor kattintok a főoldalon, még mindig nincs sehol az anime vagy a manga! >.< T.T
Naplózva
Ss1d
Kezdő Jounin
*

« Válasz #201 Dátum: 07 júl 06, 21:26:44 »

a név 1 élőlényt takar aki ezt a nevet választotta és most hallat magáról meg team tag is meg egyéb bolondságok és azért ezt választottam mert nem írom le hosszú elég az hogy F*szán néz ki 
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 06, 21:42:58 írta Ss1d » Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #202 Dátum: 07 júl 07, 00:45:21 »

szeretem, mikor az emberek ilyen bolondságokon bosszankodnak... Nyelvesít
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #203 Dátum: 07 júl 07, 00:47:28 »

Szeretem Bolyót Nevet
Szeretem a Muse-t!!!!!!!!!
És sz*r, hogy fáj a torkom....
és még.... ömmm.... büdös a munka....
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Necro
Kezdő Jounin
*

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #204 Dátum: 07 júl 07, 00:48:53 »

Én meg nagyon szeretem, hogy végre van pajzsom! Mosolyog
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #205 Dátum: 07 júl 07, 00:50:17 »

Én szeretem a dinnyét

Moderálva
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 15:51:22 írta Goku2000 » Naplózva

Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #206 Dátum: 07 júl 07, 00:52:52 »

jah, a dinnyét énis! meg a kukoricát! meg a kutyusaimat! meg a Satelite címet viselő számot, meg leann rimestől a soon-t! Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #207 Dátum: 07 júl 07, 00:55:57 »

Egyszer megkostoltam a Chapee száraz eledelt, hmm egész jó Nyelvesít
Meg szeretek meditálni a lényege, hogy közben nem szabad semmire se gondolni, nekem könnyű, tök üres a fejem. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 00:58:14 írta Shiro » Naplózva

Necro
Kezdő Jounin
*

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #208 Dátum: 07 júl 07, 01:00:55 »

Héjjj! Béla az én macskám! Nevet Ja, és szeretem! Nevet
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #209 Dátum: 07 júl 07, 01:02:26 »

ezeket a neveket szeretem: Máté, Zita, Csenge... Nevet (hát nem édes?)-a szerk.- Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 01:08:28 írta Gaara.kage » Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins