Genjutsu
Vendég
|
|
« Válasz #225 Dátum: 07 júl 10, 21:19:41 » |
|
Utálok énekelni^^ Az énektanár is utálja ha énekelekXD Azt mondta ne erőltessük. Ez egy jó pont^^ Utálom a földrajz tanáromat, mert 2,75-re álltam év végén, és az utolsó tz-met nem volt hajlandó kijavítani, és gúnyosa benyögte h :,, Hát megadom erre a kettest^^" Kedves asszonyság Utálom az olyan filmeket meg ilyesmiket amikben űr van. (űrlény, űrhajó, űr meghódítás, bolygófelfedezés, anyámkínja...) Utálom ha a velem egykorú gyerekek bejelentik hogy öngyilkosok akarnak lenni és én már fordulok ki önmagamból, hogy te jó ég, honnan szalajtottak ennyi egyforma idiótát? Utálom a cuki vagyok-ot, utálom a rövidítéseket. Utálom a ZP-s hülyéket. Utálom az osztálytársaimat. Utálom h nem vettek fel animációsfilm készítő szakra (le merem fogadni h mindig rosszul írom ezt leXD) Utálom hogy a családom mindig a feje,hez vágja hogy jobb lett volna meg se születnem^^ Utálom a piát. Utálom a cigit. Utálom a sarki boltban a pénztároslányt, mert mire egy darab rágót kiszámol nekem, lemegy a nap. És teszem azt hajnalban inulok vásárolni. Utélom a szomszéd gyerekeit mert ellopták nővérem kutyáját. Utálom a szomszéd pasit mert ellopta a létránkatXD Utálom a Sailor Moon-t meg az Inuyashát és a Sámánkirályt és a Kaleido Strat és a... sokmindent^^ utálom hogy akiket letiltok, azok megsértődnek, pedig pontosan tudják miért tiltom le őket. Utálom az ajtókilincset, mert mindig beleakad a felsőm zsebeXD Utálom a hittanórákat mert a tanárnak büdös a szája és én ülök az első sorban. Utálom az "társadalomban létrejött monotonítást" és a kormányt meg a népek tengerét meg azt hogy nem valódi a Death Note^^ Nah ennyi egyelőre elég^^^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 07 júl 10, 21:24:47 » |
|
Szeretem azokat az embereket akik kiállnak az igazság mellett. Utálom azokat az embereket, akik nyalnak a...ummm....felettük állók...több hatalommal rendelkezők.....szóval értitek-nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #227 Dátum: 07 júl 11, 01:12:08 » |
|
hmmm...de rejtélyes ez a Gk... de egyszer majd elmeséli ( nekem biztos > ) Nevem: Zemori-san! Azt hiszem az új fórumon még nem írtam le: Zemori, mert Z-vel kezdődik a real nevem. Zemori, mert egyszer bevillant a Zemolia és japánosítottam én magam -san, mert a tisztelet kijár
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #228 Dátum: 07 júl 11, 10:47:13 » |
|
Szeretem a nyári szünetet, de utálom h csak 2,5 hónap Nagyon szeretem a húgom, szeretk vele foglakozni. Utálom a földrajzot, meg a fizikát és h még mindig nem nyertem meg a lottót Szeretm ha rám bíznak egy titkot, mert ekkor tudom, hogy megbíznak bennem, és ezért soha nem adom ki. Nem szeretem a hirtelen hangulatváltozásaimat, és ha esik az eső amikro nem otthon vagyok(otthon már nem ázhetok elXD). Több nem jut az eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #229 Dátum: 07 júl 11, 13:04:59 » |
|
Nem szeretem, hogy az embertől szükségleteinek kielégítése időt vesz el... nem kell a szükséglet... miért nem lehet vmi szimplán jó időtöltés. Miért kell iksz időnként enni pl??? Meg aludni???
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #230 Dátum: 07 júl 11, 13:12:15 » |
|
Szeretem, ha egyetértenek velem Nem szeretem ha ellentmondanak, vagy veszekednek velem, esetleg csak vkik körülöttem. Nem betartani kicsit kikészítő, nem? Bár roppant szórakoztató is! Meg az ember anélkül tesztelheti, mire képes, hogy kiírtaná a klánját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 07 júl 11, 13:18:17 » |
|
szeretem: az avataromat utálom: ha valaki leszólja az avataromat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #232 Dátum: 07 júl 11, 13:22:15 » |
|
(Remélem ideteszi az uffot) Nem tette, de ott van alul... kifejező... Négy nap után?? Megbukni? Sztem nem igazán jelenti azt... hacsak nincs vki akit magad helyére ültettél be... belefér az inkognitóba : Szeretem, hogy most kellemesen hűvös van. Viszont röhögök a fentieken, hogy már három hete uaz megy... kedd hidegfront péntekig felmegy a hőm, és vasnap, hétfő kánikula... [A mellékletet az Admin törölte]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 13:23:18 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lolita
Vendég
|
|
« Válasz #233 Dátum: 07 júl 12, 14:02:21 » |
|
Szeretek: aludni, lustálkodni, Utálom:. ha fel ébresztenék, és nem hagynak lustálkodni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #234 Dátum: 07 júl 12, 22:05:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #235 Dátum: 07 júl 12, 23:00:03 » |
|
Szeretem a világot - éppen - bár nem adott rá okot:D Szeretem a hnapot én is, mert remélhetőleg rengeteg alkesz jön és nyomja kezembe a jattot:D:D:D:D:D:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #236 Dátum: 07 júl 12, 23:27:04 » |
|
Nem szeretem hogy nem örjöngök részegen a hegyalja fesztiválon
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #237 Dátum: 07 júl 12, 23:37:56 » |
|
én sem szeretem, h nem tombolok Asurával a kökényi Rockmaratonon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #238 Dátum: 07 júl 13, 01:09:28 » |
|
Rejtélyes mint a Jenő, a kúltúráltabbak értik... és rájöttem, h az intelligencia mégis megvan bennem, csak valahol ottfelejtettem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 07 júl 13, 09:55:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|