Zemori
|
|
« Válasz #210 Dátum: 07 júl 07, 01:26:28 » |
|
Szeretek/nék aludniiii! Gaara.kage pedig megint azt csinálja!!! De akkor is álmos vok. Amit nem szeretek!
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #211 Dátum: 07 júl 08, 14:56:00 » |
|
utálom az esőt és a nagypofájú embereket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 07 júl 08, 18:12:13 » |
|
Nem bírom elviselni a hisztis pasikat (egyre több ilyennel találkozom), értelemszerűen a többeik a másik csoportba kerülnek a létfenntartás miatt... Mellesleg utálom mikor kifogy a nyomtatóból a patron, mint ahogy most is!!! grrrr >
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #213 Dátum: 07 júl 08, 18:27:59 » |
|
Nem bírom elviselni a hisztis pasikat Két fiú osztálytársam is folyton nyafogott az osztálykiránduláson (Pl. amiatt hogy egész nap hatalmas táskákkal gyalogolunk. ) Én is már elég ideges lettem. Még a lányok sem nyafogtam semmit, ők meg szinte végig. De komolyan égetik a férfi nemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 07 júl 08, 18:39:37 » |
|
hát igen én sem szeretem az olyan diszkós emos kis k**göket.
De tényleg ha már az ember férfinak született valmennyire viselkedejen is úgy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 18:40:09 írta Balin »
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #215 Dátum: 07 júl 08, 18:45:17 » |
|
szeretem, hogy fiunak születtem...a terhességtől a lányok jogosan félnek, mert ha kiderül...kellemesen soha nem ér véget... ;D
Moderátor: Ez butaság... gondolkodj mielőtt ilyet írsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 09, 18:53:18 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 07 júl 08, 20:45:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #217 Dátum: 07 júl 08, 20:52:18 » |
|
fú de utlom hogy holnap korán kell kelni :idegroncs:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 07 júl 08, 21:08:29 » |
|
Hát, hogy a Balin honnan jött. Onnan, hogy nagy Tolkien fan vagyok és miközben a Babót olvastam ragadt meg bennem ez a név. Leg először egy star terkes fórumon használtam és azóta megmaradt. Anira rám ragadt ez a név, hogy a koliban mindenki így hív.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #219 Dátum: 07 júl 09, 16:18:46 » |
|
jah, nekemis és ezért nem éjszakázhatiok ma... ;D és ezt valami iszonyatosan útálom... :idegroncs:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 07 júl 09, 16:48:21 » |
|
Idegbajt kapok!!! > Utálom, mikor a szüleim csak azt hallják, ami őket érdekli..., utána meg kiakadnak, h erről mért nem beszéltem korábbán, amit csodák csotája már megtettem. Vágyom vissza a Bp.-i függetlenségembe! :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 07 júl 09, 18:08:43 » |
|
Háát elősszöris a nevem az lett volna hogy Uchiha Adachi de siettem és elhibáztam Na mindeggy. Szal valamikor találtam egy név fordítót beirod a neved és kiadja japánul. Szóval az Uchiha adott, az Adachi meg = Dávid
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #222 Dátum: 07 júl 10, 14:57:03 » |
|
Nos...hát most erre a kérdére nehéz lenne válaszolni...Gaara.kage új élete, igen...új életet kezdett...vérig lett sértve és inkognítóban járja a Naruto-kun fórumot... alias.Gk Gk egy egyszerű robot, mesterséges intelligenciával...de ebből a chip-ből kiveszett néhány adat, így csak mesterséges és nem intelligens...az EGO-chipje megmaratt... >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 07 júl 10, 14:58:54 » |
|
hogy lett vérigsértve??? érdekelt is miért változtattad meg, de eddig nem tudtam sehol megkérdezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #224 Dátum: 07 júl 10, 15:03:51 » |
|
a sértésemet nem részletezem...a név megváltoztattatásról meg annyit, hogy egyszerűbb, jobb, praktikusabb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|