kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 07 júl 05, 17:26:09 » |
|
 jaj..  én mit mondjak mért ez a nevem Moderátor: vagy indokold meg miért ezt a nevet választottad, vagy ne írj ebbe a topikba!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 05, 18:12:45 írta Goku2000 »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 07 júl 05, 19:00:56 » |
|
Kit takar a nick-név? és Miért ezt a nicknevet választottad? Bemutatkozást írjatok és okot, hogy miért ez a nicknév a tied. Mostantól minden nem ilyen hozzászólás törlésre kerül.
Remélem nem felejtettétek el ezt. Ha mégegyszer chateltek, a topicot lezárjuk. Kommentálást ehhez a hozzászóláshoz ne küldjetek sehova!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 07 júl 06, 15:11:13 » |
|
A Gokut kedvenc mesehősömről adtam magamnak. (igen mese, de ezt mindjárt kifejtem a Dragon Ball-topikban). Tavaly februárban lett itthon netem, első utam az Aplusz fórumára vezetett, ahol már nagyon írhatnékom volt. Akkor csak ezt az egy animét éltettem, így stílusosan a Son Goku nevet választottam volna, de ez foglalt volt, szintúgy a Goku, ezért gondoltam teszek mögéje egy számot. Rólam tudni kell, h. odavagyok a halállal, Sátánnal, pokollal, mindenféle istenségekkel, szóval a vallással kapcsolatos dolgokért. Így elsőnek vmiért Jézus 2000. születésnapja ugrott be, meg hogy akkorra jósolták a világvégét, a számítógépek nem tudnak majd átálni, bla-bla, meg egyébként is: szép, kerek szám.  Pár héttel később ugyanezzel a névvel regeltem Cartnecker Dragon Ball-site fórumára is, utána próbálgattam még többféle nicknevet (Marvin02, JAY20), de névadásban soha nem voltam jó, így maradtam ennél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 07 júl 06, 17:33:13 » |
|
Szeretek bicajozni, a barátokkal tölteni az időt, zenét hallgatni, olvasgatni és a társaságot moderálni Szeretem még a hiteseket cukkolni, vitatkozni, aludni, enni, animézni, netezni és mindenféle értelmetlennek tűnő dologgal elütni az időmet.  Szeretem az állatokat és a természetet.  Nem szeretem az öntelt embereket, a buszon viselkedni nem tudó tízenéveseket, a kisgyerekét nyilvánosan megnevelni szándékozó anyukákat és azokat, akik ok nélkül utálnak. Nem szeretem az USA-t és az átvett hagyományait (Valentin-nap, apák napja) és a magyarokat, mert egy hülye társadalmat majmolnak. Utálom az RTL Klubot, mert kitermelte Győzikét, Lilut, Leót és a többi szerencsétlent. Utálom az összes ker. tv-t, mert tönkrecseszik a szinkronokat, és utálom a '95 után készült magyar szinkronok jelentős részét. Ezen belül a hangszínészeket, a fordítókat, stúdiókat, rendezőket, hangmérnököket, az egész bagázst.  Nem szeretem a diszkókat ( "allergiás" vagyok rájuk: a hangos zenétől, fényektől, mellettem ordibáló emberkéktől elkezd könnyezni a szemem :-D), nem szeretem ha könnyezik a szemem és ha nem alhatok 10 órát. Egyelőre ennyi. Ha eszembe jut még vmi, majd utólag beleírom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 07 júl 06, 20:57:52 » |
|
Én szeretek: meccset nézni a tv-ben, főleg focimeccset, vmint játszani is, biciklizni, barátokkal "lógni", PS-ezni, fórumozni, háborús/stratégiai játékokkal barmkodni, stb...
Nem szeretek: iskolába járni, tanulni, korán fölkelni, vmint amikor megyek Balcsira, és folyton az orromba megy a víz, miközben úszok... :-X
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 07 júl 06, 20:59:22 » |
|
utálok várni a mangára vagy a shippudenre, amikor tudom h r*hadt izgalmas rész ehet, és majd megöl a kíváncsiság, sé már nem bírok magammal, de akárhányszor kattintok a főoldalon, még mindig nincs sehol az anime vagy a manga! >.< T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ss1d
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 07 júl 06, 21:26:44 » |
|
a név 1 élőlényt takar aki ezt a nevet választotta és most hallat magáról meg team tag is meg egyéb bolondságok és azért ezt választottam mert nem írom le hosszú elég az hogy F*szán néz ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 06, 21:42:58 írta Ss1d »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 07 júl 07, 00:45:21 » |
|
szeretem, mikor az emberek ilyen bolondságokon bosszankodnak... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 07 júl 07, 00:47:28 » |
|
Szeretem Bolyót  Szeretem a Muse-t!!!!!!!!! És sz*r, hogy fáj a torkom.... és még.... ömmm.... büdös a munka....
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 07 júl 07, 00:48:53 » |
|
Én meg nagyon szeretem, hogy végre van pajzsom! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 07 júl 07, 00:50:17 » |
|
Én szeretem a dinnyét
Moderálva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 15:51:22 írta Goku2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 07 júl 07, 00:52:52 » |
|
jah, a dinnyét énis! meg a kukoricát! meg a kutyusaimat! meg a Satelite címet viselő számot, meg leann rimestől a soon-t! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 07 júl 07, 00:55:57 » |
|
Egyszer megkostoltam a Chapee száraz eledelt, hmm egész jó  Meg szeretek meditálni a lényege, hogy közben nem szabad semmire se gondolni, nekem könnyű, tök üres a fejem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 00:58:14 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 07 júl 07, 01:00:55 » |
|
Héjjj! Béla az én macskám!  Ja, és szeretem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten