25 feb 20, 00:35:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1594707 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 07 jún 29, 19:30:59 »

a Ben 10 főszereplőjét és mert imádom Nevet
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #136 Dátum: 07 jún 29, 19:36:58 »

Ö kihagytam hogy Imadom a LOKI-t és a ROME-t <--- két kedvenc football klubbom.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #137 Dátum: 07 jún 29, 19:38:02 »

A Roma-t én utálom és a Loki-t is me ka_i
Naplózva
Róka
Akadémiai tanár
*

Fox come back!

« Válasz #138 Dátum: 07 jún 29, 20:32:28 »

Hát... A kedvenc állatom a Róka, ezért... Ez onnan jött, hogy... Nem tudom, ismeritek-e Böszörményi Gyula álomfogós könyveit. A megjelenése után nem sokkal rendeztek egy levelezős versenyt, és 'álnevet' kellett választani. A választásom a Ezüstrókára esett, mert a kedvenc fémem az ezüst, kedvenc állatom pedig a róka volt. (Ez kb. 4 éve volt. Akkor indult az egész, és máig tart.) Két évre rá pedig rendeztek egy tábort, ahová elmentem, és ahol mindenki az 'álnevét' használta. Kicsit hülyén éreztem magam a nevem miatt (nem, nagyoooon hülyén :-X), aztán még az első nap az egyik csaj Rókának szólított - és, mivel ez jobban tetszett, mint az eredeti -, megkértem mindenkit, hogy így szólítson. A táboros barátaim azóta így hívnak, és a neten is ezt a nevet használom. Huh, milyen hosszú lett... :-X (És még nincs vége Nyelvesít Remélem, szerettek olvasni... kacsint) Még annyit rólam, hogy egy 16 éves lány vagyok, anime/mangafan, kedvenc állatom a róka, imádom a csokit és a pizzás fornettit, és szeretek olvasni, meg aludni is... :-* És író szeretnék lenni. Ennyi. :Mosolyog (Milyen hosszú lett... :-X :-X :-X)
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 30, 09:17:39 írta Róka » Naplózva

"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Sasuke megkattant!O_o
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #139 Dátum: 07 jún 30, 07:18:52 »

Útálom a törpöket! kacsint Nevet Meg utálom a zsebköcs*göket! Nevet Nevet de őket nagyon... :Mosolyog :Mosolyog
Naplózva
Arisa
Akadémiai tanár
*

« Válasz #140 Dátum: 07 jún 30, 14:31:49 »

Nem szeretem: micimackó
                     Pokemon =.=
                     yaoi
                     ha túl sokan vannak a metrón/ buszon / villamoson
                     a nagy tömeget ( kivéve akkor ha koncert vagy animecon )
                      répalé, paradicsomlé
Naplózva
vanbastel
ANBU újonc
*

« Válasz #141 Dátum: 07 jún 30, 14:37:42 »

szeretem: a nyarat, a jó csajokat, a strandot...a telet, a hógolyózást xD meg a hóban focizást Nevet
utálom: ha valaki publicon awpzik... :idegroncs:
Naplózva
Karasu
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #142 Dátum: 07 jún 30, 14:56:57 »

Az én kedvenc állatom is a róka Nevet Csak japánul az 'kitsune' és már túl sokszor használtam ezt névként, ezért picit meguntam. De mivel szeretem a hollókat/varjakat is, ezért gondoltam most Karasu leszek. (Ja meg Kankuro bábját is így hívják, de nem azért lett ez a nevem Mosolyog )
Amúgy 17 éves lány vagyok... szőke rövid hajú.... és.... kék szemem van... és van egy görényem akit nagyon szeretek. Azt hiszem ő is szeret, bár ezt harapásokkal nyilvánítja ki legtöbbször... :Mosolyog Nevet
Naplózva

愛してる acid

"Think different... just like everyone else."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #143 Dátum: 07 jún 30, 20:33:58 »

Idézet
szeretem: a nyarat, a jó csajokat, a strandot...a telet, a hógolyózást xD
Ez eddig rám is igaz. Meg még szeretem a harcművészeteket és szeretek olvasni.

Nem szeretem: Ha nem működik az internetkapcsolat, nem szeretem a papokat, (A suliban vannak egy páran Nevet) Továbbá nem szeretem ha a "muszáj"-t elipszilonnal írják és ha a "mindig"-et í-vel.
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 30, 20:36:17 írta Gdat88 » Naplózva
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #144 Dátum: 07 jún 30, 20:37:29 »

Szeretem: Azt hogy egy hetes Benelux körutazásra megyek nyáron Nevet Nevet
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #145 Dátum: 07 júl 01, 01:51:38 »

Huh mindenkinek van vmi álattja bekéne szereznem nekem is 1et mostmar, me tesomnak van csak 1 kutyaja akit imadok de ö ritkan van itt Nevet, amugy ide lehetne képet is tenni ám emberek Nevet, ugy lenne a legkönnyebb leirni a külsöt bar en majd csak akkor fogok betenni ha mar legalabb vagy 5en tettek be nem mintha barkit is erdekelnek Nevet, de nem is vok nagy veszteség xD.

Moderátor: Vedd figyelembe a figyelmeztetést, amit korábban írtam! Csupán a hangulatomnak köszönheted, hogy nem töröltem  :-X Ha máskor előfordul mégegyszer ilyen, akkor valóban törlöm. És ez másokra is vonatkozik
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 01, 13:13:42 írta Asura » Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Róka
Akadémiai tanár
*

Fox come back!

« Válasz #146 Dátum: 07 júl 01, 09:30:33 »

Szeretek olvasni, animét nézni, a weboldalammal foglalkozni, aludni :-* , enni... :Mosolyog
Nem szeretem, sőt, utálom a pókokat és mindenféle rovart, meg a bohócokat diablo
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 01, 09:32:52 írta Róka » Naplózva

"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Sasuke megkattant!O_o
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #147 Dátum: 07 júl 01, 16:19:05 »

Szeretem:a barátaimat, olvasni, animézni,röpizni, zenét hallgatni, netezni, hajléktalannak pénzt adni(sztem jó érzés)...
Nem szeretem:ha hülyének néznek, ha ellopják az ötletem és azt mondják ők találták ki, dogát írni, tanulni
Naplózva
Arisa
Akadémiai tanár
*

« Válasz #148 Dátum: 07 júl 01, 16:24:25 »

A rászorulókon segíteni én is szeretek, az tényleg jó érzés  Mosolyog
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #149 Dátum: 07 júl 02, 11:13:16 »

Az én nevem eredete elég fura...Elkezdtem írni egy könyvet, vagyis csak a cselekményívázlatát, és neveket kerestem hozzá. Japán neveket akartam használni, így rámentem egy ilyen oldalra és nagyon megtetszett ez a név, ez lett a főszereplőm neve és az én nicknevem is.
Amúgy 17 éves vagyok, hosszú barna hajam és barna szemem van. Kb 160 cm vok, szal elég alacsony. Imádok beszélni, ezt teszem a nap 24 órájában, általában rengeteget megyek mindenfelé, és rengeteget mosolygok. Imádok animéket nézni, szeretek csapatjátékokat játszani, kártyázni(főleg kamuzni) és utálok futni. Gőzöm nincs mit szeretnék csinálni az életben, mert az érdeklődési köreim elég szélsőségesek(biologia, kémia, fotózás, informatika...)
Bocs kicsit hosszú lett, de asszem mindent leírtam amire nem vagytok kíváncsiak... Nyelvesít Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 02, 14:41:37 írta Ayaka » Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins