Nah, akkor én is írok beszámolót, ha hiányzok :-[

Ne én legyen szinte az egyetlen, aki még nem írt...
Be kell vallanom, h imádok beszélni és tok is jó sokat, de magamról azért elég nehéz... Bár régebben jóval többet beszéltem, mint manapság. Talán ez azért is van, mert kezdek felnőni
Név: Anna
Kor: 14 év (most lesz majd 15

)
Kedvencek: huh, hát nagyon sok van, szal azokat inkább nem írom le

Állataim: Szandi (kutya), Cirmi (cica), Mazsi (tengerimalac)
Van 2 nővérem és 1 hugom. A hugi még csak fél éves, de nagyon imádom. A családomról most sokat tudnék mesélni, és azok a kevesek egyike vagyok, akik elégedettek a családjukkal. Eleinte persze nem így volt, de mindenen lehet változtatni, így a családon is. Az akkori legjobb bnőmmel összehoztuk a szüleinket, így már a családdal oké lettem. Barátokkal is egészen rendben vagyok. Van jó pár barátom, de persze legjobb bnőm is van. Csak azt nem értem, h néha min hisztizek... Most, h így végiggondolom, semmi okom nem lehet panaszra... Bár mivel benne vagyok a lázadókorszakban, ezért igazából nem zavar, hiszen ilyenkor ez a dolgom

Nem vagyok se visszahúzódó, se csendes, se zárkózott... Inkább pont az ellenkezője. Imádok emberekkel foglalkozni. Álmaim foglalkozása kapcsolódik is ehhez. Bár nem is nevezném inkább álmaim munkájának... Az nem is tudom, h mi lenne. Az én beállítotságom vmilyen olyasmi, mint nagykövet, mert a németet elég jól értem, és a nyelvekhez jó érzékem van ( ezt nem perverz értelemben írtam, de úgy is lehet venni

). Amúgy ügyvéd szeretnék lenni, de mivel az elég kockázatos és ma már kb minden második ember ügyvéd szeretne lenni, ezért néha kicsit megingok a döntésemben ;D De valószínüleg már megvan egy kis háttér és úgy érzem, h a kockázat megéri, ezért valószínűleg belevágok. A másik meg még az, h már kb 10 éve szeretnék az lenni, thát igazságtalan lenne, ha most dobnám el az álmomat és a régóta elképzelt jövőmet. Manapság eléggé keresem magamat, főleg mivel elég sok embernek és sok szituációban másmilyennek mutatom magamat, mint amilyen vagyok. Így most nem jött rosszul a nyár, hiszem végre tisztázhatom magamban, h ki is vagyok. Nah, már ez is egy ilyen tini-féle probléma... Hát, már 5letem sincs, h mit írhatnék még... Ha vkinek esetleg kérdése van, írjon csak

Mert bizti még sok mindent kihagytam, de most nem jut eszembe ??? :

Seed: nem is értem, h h szeretheted a torrentet. Én egyáltalán nem bírom, hiszen nagyon lassan jönnek le a dolgok, és ráadásul lelassul miatta a net, az msn meg szinte lehetetlen ;D :-*