kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6525 Dátum: 11 dec 30, 14:53:20 » |
|
én szintén rappet halgatok.. külföldiek között csak Dr. Dree, eminem és Nironic.. viszont én Szlovákiai vagyok szval Szlovák és Cseh rapp a favorit zene 1 zene 2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #6526 Dátum: 11 dec 30, 15:43:14 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 22:37:42 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6527 Dátum: 11 dec 30, 18:54:55 » |
|
nincs blogom ezért ha nem probléma leírom ide a problémám/érzésem(ha off töröljétek)
nekem mindig szokásom volt beleélni magam egy ideiglenes helyzetbe(több napos vendégségeskedés) és mikor elmegyünk/elmennek mindig rám jön a depi, tegnap átjött haverom(vagyis inkább egy srác akivel amúgy jóba vok csak szeretném elmélyíteni a barátságot(rossz az aki rosszra gondol) ez asszem megis történt, jó nap volt, kicsit döcögősen indult de elvoltunk(xboxoztunk(fifa 12 és kinect) aztán filmet néztünk(másnaposok 2.) és elvétve wowoztunk(mindketten játszunk csak én eredetin ő meg taurin) szóval minden volt, aztán este showder klubbot néztünk az is cool volt. Mikor hazament úgy éreztem sikeres nap volt. ma reggel meg ugyanazt a hiányérzetes depit érzem pedig az csak 2-3 nap után szokott kialakulni. először azt hittem hogy csak szimplán unatkozok mert nem ment semmi a tévében haverjaim meg nagyban takarítottak otthon, de mikor végeztek és átjöttek akkor is ott tombolt bennem a depi. nem olyan erősen mint szokott csak így zavaró érzésként. vígasz az h holnap szilveszter és azt lehet náluk töltöm vagy haveroknál(barátosném sexy barátnője társaságában^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6528 Dátum: 11 dec 30, 19:01:05 » |
|
A második lehetőség királyabban hangzik, válaszd azt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6529 Dátum: 11 dec 30, 19:02:38 » |
|
Utakata24: Velem is van hasonló havonta 1x 2x hogy be depizek és akkor unalom megy meg úgy érzem, hogy senki nem szeret és egyedül vagyok a világon aki csak így érez, de ezek szerint mással is megtörténnek ezek... Mindenki olyan boldognak tűnik én meg otthon havonta 1x 2x be depizek azt csak zenét hallgatok meg busolok és tervezgetem a jövőmet, hogy majd így meg úgy jobb lesz stb. Pl. most is tök egyedül érzem magamat mint akit mindenki leszar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6530 Dátum: 11 dec 30, 19:08:43 » |
|
Szerintem ne foglalkozz vele, mindenki van néha rossz passzban, még hormonális okai is lehetnek, főleg tizenévesen. Aludni kell iylenkor, vagy lefoglalni magad valamivel/-kivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6531 Dátum: 11 dec 30, 19:09:09 » |
|
már bocs... de ne legyen bennetek 10enévesen a világ minden fájdalma.. Oké nekem is vannak elég kaki napjaim.. de én úgy teszem magam túl rajta hogy megpróbálok mindent amit csak lehet hogy elérjem amit akarok.. majd ha 30-40 évesen egyedül lesztek akkor sírjatok..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #6532 Dátum: 11 dec 30, 19:14:46 » |
|
Számítógépezz, hallgass zenét, játsszál valami rombolós játékon (BF3 vagy MW3)... aludj sokat, igyál tejet. Nincs egy szuper gépem, így a BF3 se a MW3 nem fut, de a rombolás mindig jobb kedvre deríti az embert. Vagy vegyél egy airsoft fegyvert aztán lődözz vele. Én ezeket szoktam csinálni. De gondolom városi vagy, hogy nem tudsz semmit se csinálni, költözz ki falura, aztán majd rájössz, hogy jobb depisnek lenni, mint kint a földön dolgozni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 22:35:58 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6533 Dátum: 11 dec 30, 21:42:48 » |
|
Én se vagyok rocker, csak kevés rockzenét hallgatok, én inkább az "ez nem is zene" stílust szeretem. Tehát az ilyen elektronikus zenéket. Electro, techno, tck, hardstyle és társai... A papám az vérbeli rocker, 65 éves kora ellenére, folyton üvölt a rock a kocsijában.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6534 Dátum: 11 dec 30, 22:04:30 » |
|
Nálam minden a hangulatomtól függ, éppen vagy a rock, latin, jazz, vagy bármelyik más zenei műfaj. Viszont a dubstep, electro, csörrenés, puffanás.. erre legfeljebb táncolni jó. Eddig még sosem vetemedtem arra, hogy leültem volna és önszántamból hallgattam volna valami "ilyesmit". De végülis bármi megtörténhet.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6535 Dátum: 11 dec 30, 22:07:02 » |
|
Én általában nem hallgatok zenét ,de ha hallgatok akkor hevi metált szoktam, ilyen dubstep...stb. féleségeket én se hallgatok önszántamból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6536 Dátum: 11 dec 30, 22:10:54 » |
|
Viszont a dubstep, electro, csörrenés, puffanás..
Ez jó volt. xD Táncolni tényleg jó rá és lehet is, de simán megoldható, hogy csak úgy hallgatod. Legalábbis nekem megy, legalább 3 éve, amióta megszerettem a "műfajt".
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6537 Dátum: 11 dec 31, 08:20:08 » |
|
Számítógépezz, hallgass zenét (rapet), játsszál valami rombolós játékon (BF3 vagy MW3)... aludj sokat, igyál tejet. Nincs egy szuper gépem, így a BF3 se a MW3 nem fut, de a rombolás mindig jobb kedvre deríti az embert. Vagy vegyél egy airsoft fegyvert aztán lődözz vele. Én ezeket szoktam csinálni. De gondolom városi vagy, hogy nem tudsz semmit se csinálni, költözz ki falura, aztán majd rájössz, hogy jobb depisnek lenni, mint kint a földön dolgozni mogyoródi vok, csak forma-1 idején nem lehet semmit csinálni mert 70-el mennek az autók még a zsákutcákban is amúgy már jobban vok.
|
|
|
Naplózva
|
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6538 Dátum: 11 dec 31, 14:04:15 » |
|
Én soha nem érzem magam magányosnak! Régen nem voltak barátaim, de még az sem zavart nem tom miért, de én ilyen vagyok.Egyébként nekem is vannak olyan napjaim amikor még a szokásosnál is visszahúzódóbb vagyok és akkor aztán hozzám sem lehet szólni. De tényleg! Én ilyen vagyok és nem leszek más 5 év múlva sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6539 Dátum: 12 jan 01, 10:15:13 » |
|
énmeg tegnapi szilveszteri bulin megismerkedtem egy lánnyal, de nagyon jó fej, egyrészről magas ami nekem fontos, szereti a narutot!karatézik és még egy csomó minden. egész este próbáltam elhívni valahova, de nem ment szerintetek gáz lenne a FB-n vagy SMS-ben hívnám el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|