hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6465 Dátum: 11 dec 22, 19:13:15 » |
|
Én Bernadett vagyok, ami azt jelenti, hogy erős, mint a medve.^^ Elégedett vagyok vele. Amúgy ha beírjátok a neveteket ékezet nélkül a böngészőbe, előbb a vezetéket utána kötőjellel a keresztnevet, majd utána írjátok, hogy vagyok.net, akkor egy egész szép elemzést kaptok a nevetekről és célotokról. ^^ Az enyém kb. 95%-ban illik rám.^^ Ha valakinek nem világos a beírás, itt egy példa: kovacs-zsuzsa.vagyok.net
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6466 Dátum: 11 dec 22, 19:23:03 » |
|
Lilla
Naptári napok: Február 16.
Naptárban nem szereplõ névnapok: Július 11.
Név jelentése: Istentõl született, születés, ólomszínû, kékes
Név eredete: Csokonai Vitéz Mihály névalkotása, a Lídia és Lívia régi magyar becézõjébõl önállósult
Név elemzése: A Lilla név független személyiség kialakulását támogatja. Bárminek is lásson neki, csak a saját szemszögébõl szereti megközelíteni a dolgokat, és ha valaki vele tart, jobb, ha alkalmazkodik hozzá. Szeret egyedül dolgozni, megvalósítja elképzeléseit, kivitelezi ötleteit. Annyira erõsen koncentrál a céljaira, hogy gyakran nem marad figyelme másokra, ami azt eredményezi, hogy sokszor a legegyértelmûbb jelzéseket sem veszi észre. Mindezekbõl következik, hogy nehezen alakít ki harmonikus kapcsolatot másokkal.
Becenevek: Lillácska, Lillu, Lilluka, Lillus, Lili
nos sztem a jellemzés nem igaz rám. ennyit fűznék hozzá xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6467 Dátum: 11 dec 22, 19:24:01 » |
|
vagyok.net-en azt írja, hogy jelentése a nevemnek Isten embere, Isten bajnoka:D Durva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6468 Dátum: 11 dec 22, 19:47:31 » |
|
Hehe, mennyit szenvedtem, mikor ez volt az első hszem én hülye Csumi 15 éves lány vagyok, eléggé optimista, gyakran idegesítő jellemmel. Az őszi szünet óta nézem a Narutot, amit -sajnos régen eléggé előítéletes voltam az animékkel kapcsolatba, de úgy döntöttem, belekezdek és lesz ami lesz mit ne mondjak, mániákus vagyok csak ezért gépezek (ha van időm a tengernyi lecó mellett)- nagyon megkedveltem. Kedvencem: Kakashi-sensei persze sokan nem értenek velem egyet, meg ez a mért pont ő a kedvenced kérdése is kiakasztanak...neki meg mér nem ő ennyi erővel..? na de letértem a fő témáról, RÓLAM *ismét kicsit sem egoista beszólás* bár már nincs nagyon mit mondanom. Mondjuk röpizek, meg gépezek ennyi, ebből áll az életem...nameg a család Ígéretesnek tűnt ez a fórum, ezért regeltem, bár még mindig nehezen igazodom itt ki..de majd eccer jaja igen, én amolyan "fangörlicske" vagy mi a xar volnék, de hát ez van de tudok "jófej" lenni, bár ez elég tág fogalom megmégannyi, hogy a memóm gyakran kihagy, ha nem koncentrálok kicsit beleszerkeztek: amikor gépezek az azért van, mert: -unatkozom -hiányzik a fórum -hiányzik a Naruto -Ninja Saga -FishVille -Petville-MUSZÁJ JAPÁN ZENÉT HALLGATNOM, VAGY MEGHALOK :@ -meg kell néznem a Narutos harcokat, amik tetszettek -Shinra Tensei -42 -hiányzik a Naruto -kell egy kép amiről rajzolhatok Yamatot/Kakashit/Narutot kb. ennyi :d Most már átszerkeztve látjátok nem sokat szerkeztettem...nem is változtam sokat ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6469 Dátum: 11 dec 22, 21:08:01 » |
|
A-chan és Aemy, szépek a szemeitek.
Köszönjük szépen. (mert mindkettőnké kék? :3) Elkezdtem még íjászkodni, újra, de sajnos nincs rá annyi időm amennyit szeretnék.
Már nagyon régóta szeretnék íjászkodni, csak régen a városunkban nem volt rá lehetőség, most meg nem lenne rá időm. Fél órát ezen nevettem... Így szeretünk Cart'-sama! Flexee az én hajam is ilyen szinű eredetileg, és most azon vagyok, hogy megint ilyen szinű legyen. (amúgy én is hasonló fejet vágok, ha elegem van valamiből ) Körülbelül mindenki magasságát elszámoltam... Valakit magasabbnak, másokat meg alacsonyabbnak véltem a képek alapján. A lényeg, hogy 90%-ban nem találtam el. Hogy fellendítettük ezt a topicot! 2-3 nap alatt 4 új oldal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6470 Dátum: 11 dec 22, 21:34:09 » |
|
halljátok, kezd kisebbrendűségi komplexusom lenni xD (kíméljetek meg a 'tényleg kisebbrendű vagy' poénoktól) olvasgatom a topicot, és 13 évesen 180 centik vagytok? o.O OMFG.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6471 Dátum: 11 dec 22, 21:52:00 » |
|
A-chan és Aemy, szépek a szemeitek.
Köszönjük szépen. (mert mindkettőnké kék? :3) Mindkettőtöké olyan, mint a nyugodt tó tükre, de, ha mélyebbe belenézel, akkor olyan, mint a háborgó tenger. Nekem pedig tetszik ez az úgymond rejtett erő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 22, 22:31:43 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6472 Dátum: 11 dec 22, 21:52:53 » |
|
Kicsit takarítottam itt. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy az offolást meg a céltalan hsz-szaporítást kerüljük a továbbiakban!
Sabaku! Te pedig mindenképp olvasd el a szabályzatot, mert láthatóan eddig nem sikerült. Tudom, hogy még új vagy, de azért lassan bele kéne jönni a dologba.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #6473 Dátum: 11 dec 23, 13:24:14 » |
|
Háborgó tenger? ha tudnád mennyire. Egy biztos, a lendület kifogyhatatlan.
Hoztam nektek egy tavaly Karácsonyi képet magunkról. http://imagerz.com/QEBHUUtvAwMGA1pPRwVR
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6474 Dátum: 11 dec 23, 13:32:06 » |
|
ja nekem a benedek jelent áldottat. az utakata asszem tiszavirágot jelent, de hogy az mi a rák?
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6475 Dátum: 11 dec 23, 13:33:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6476 Dátum: 11 dec 23, 13:34:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6477 Dátum: 11 dec 23, 13:39:14 » |
|
aha vicces hogy a narutoban ez 3x szerepel fillerbe mint egy techinka. késöbb itachi technikájaként. és a rokubi jinchuuja is ez.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6478 Dátum: 11 dec 23, 13:46:48 » |
|
Ezt már mutattad egyszer, legalábbis nekem úgy rémlik, csak, akkor még nem volt rajta effekt. Szerk.: Megtaláltam azt a hozzászólást, de közben már nem elérhető a kép. http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=118.msg582188#msg582188"... van hozzá passzoló zokni is." Az azért nem semmi lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 23, 13:49:21 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6479 Dátum: 11 dec 23, 18:18:38 » |
|
Seva drágám használhatnál a ruhatáradban élénk színeket. A hajad és bőrös szép sápatag, igazán kiemelhetnéd vörös kardigánnal, sötétkék farmerkabáttal, esetleg narancs felsővel. És utána megmutathatnád itt nekünk, milyen lett. És ne hallgass Gabeszra az övvel kapcsolatban.
...
Gabeszra nem szabad hallgatni.. Mindig hülyeségeket beszél, és szereti a saját szájíze szerint alakítani dolgokat... Amúgy magamról... A napokban leírtam a magasságom, a súlyom, a korom szerepel az adatlapomon, képet asszem nem teszek be magamról, mert megijedtek... Mit írjak még... Valaha itt modi voltam, de már nem... Egy jó darabig nem is akarok újra az lenni, de szerintem ne is akarjátok... Megvan az oka hogy mért nem akarok, arra meg magatoktól is rájöttök hogy ti mért ne akarjátok! Asszem ennyi... Kérdés-óhaj-sóhaj? >Ja és fontos infó: Begörcsölt a combom! Jáááááj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|